Sayfa 619/992 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Tcmb fonlama verisi: 21.5.2019

1 haftalık repo: 17 milyar TL : %24

Üst bant fonlama: 65.9 milyar TL : %25.5

Sterilizasyon: Piyasa 4.3 milyar TL tcmb'ye geri kustu.

Net likidite açığı: 78 milyar TL AOFM: %25.19
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Şu Para Piyasası Fonu dediğimiz şey bizim 90 larda düşük faiz verdiği için yüzüne bile bakmadığımız B Tipi Likit Fon değil mi?

Bu fonların Banka Mevduat Faizlerinden yüksek olması bile şu anda bankalara yapılan mevduat baskısının ispatıdır bence...

Şaka gibi bundan 10-20 yıl önce yüzüne bakmadığım fonlara bu baskı yüzünden dün ben de giriş yaptım.
    ben de elimdeki tlnin tümüyle ppf aldım tl mevduat kesinlikle cazip değil hele boşta para bırakanlardan mümkün mertebe uzak duracağım

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Uzun vade bağlayanların cesaretine hayranım. Ben 24 saat bile bağlayamıyorum. Ytd.
    Ben 185 gün bağladım valla[emoji2958]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn blade ; avukat olduğunuzu yazmışsınız ..Ben ilk kez Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım...E-Devletten karara bağlandı yazıyor ama karar nedir !!? belli değil.... Şimdi kararın lehime mi aleyhe mi olduğunu nasıl öğrenebilirim...
    kararı hakem heyetine girip dosya numaranızdan öğrenebilirsiniz. kararı aldıktan sonra kesinleşmesi için bekleyin .

Karşı taraf kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz etmesi gerekir aksi taktirde karar kesinleşir.

kesinleşme şerhiyle birlikte istediiğiniz yer icra dairesinden takibe koyabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    İşBank-Akbank -Garanti
    bende bunların önünden geçmem
    garanti ve is cok cirkin!

7. Bu aralar bankacılık sektörünü kurtarmak için batık kredilerin bir bankada toplanacağı, tüm sorunun o bankaya yıkılacağı çokça dillendiriliyor... Garantiyi filan ben de sevmem ama en azından büyük banka... Durumlar kötü artık devlet bankalarına bile güvenemiyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dovlet bangalarindan birisini secip ona yikacaklar diyollar...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 619/992 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •