baktılar anketler kotu, bunu uydurmuslardır..
belkı burdan cevırırız hesabı; covıdı de yendı helal olsun, bu savastan da galıp cıktı vs vs...
en muhtemel senaryo...
Printable View
baktılar anketler kotu, bunu uydurmuslardır..
belkı burdan cevırırız hesabı; covıdı de yendı helal olsun, bu savastan da galıp cıktı vs vs...
en muhtemel senaryo...
Peki ölürse ne olacak?
sorusunun cevabını aslında verdim: Bu senaryolarda süreye bağlı olarak seçimin de erteleneceğini düşünüyorum. Daha önce bir adayın vefatı söz konusu değil ancak bir başkan yardımcısı adayı 3 saatlik bir konuşmanın ardından zatürre olup ölüyor.Normal koşullar altında adayını kaybeden parti yeni bir aday çıkartıyor ve secim devam ediyor. Unutulmaması gereken seçimde aslında başkan seçilmiyor, başkanı seçecek olan seçiciler kurulu oluşturuluyor. Yani senatör seçmekten farklı bir durum. Benim erteleme bekleme nedenim secime çok az bir süre içinde ABD Başkanı olan bir adayın ölmesi kaynaklı. Bu konuda doğrudan bir madde varsa da ben bilmiyorum.
bu analist parçası
sonuçtan zate puvan neyim alabilemez de
gidiş yolundan da alamaz
o adam manukyanın evlerine bi ziyarette bulunup
süper horoz misali iş çıkartır yav
ne sağlık sorunu
adam da bist bitti bi de abd seçimini yorumluyo
ayıb yehu
süper horoz fıkrasını internetten bulun
şimdi yazamam
en son sahilde akbabalar yukardayken
eliyle sus işareti yapıyodu
diğer eliyle de başka bi işaret
ölürse gömerik abi
burdan rallici baaşkanım bi pılatin üye bi de ben altın üye giderik uçahlan
gözlerde siyah gözlük
cemetery cenazede ghia agent ları uzaktan bizi keserkene bakışlarıylan
hissenetin çelengini
çiçek yani
yavaş ve usul harketlerlen (hızlı hareket çekemen çekersen aksiyon neyim alırlar)
onun naçiz naaşı yanına koruk
üzümle koruk baka baka kararırlar
ehemmiyetli not:
gümüş yada bornoz üye temsile haiz değil, onlar gelemez herhal , gene de yönetim bilir kim gider taziyeye
Ne olmesı yahu... hasta oldugu bıle cok suphelı de... varsayın kı hasta, sımdı plazmayı dayamıslardır dıbıne kadar...
Zengın fakır ayırmıyor denıyor, bulasırken ayırmıyor da oldururken ayırıyor. Unlu ve zengınlerden hasta olan cok duyduk, bır tane olen yok ama...
Abi vefat sayısı belli. 2019,2018 karşılaştırdığında %15-20 fazla.
Testin güvenilirliği ise bir kaynağa göre %55, bir başkasına göre %65. Şayet %55 ise ve diyelim ki test yaptırdın,pozitif çıktın.Bu sonuç %55 doğru, %45 yanlış olabilir. Güvenilirlik %55 ise test yapmaya gerek yok.Bu yüzden vaka sayısını bilemezsin.
Bu hükümete 2 yönlü fayda sağlıyordu temmuz ayının ortasına kadar. Diyelim ki test sonucu negatif çıktı ama kişi testin güvenilirliği sebebiyle pozitif olabilir. Sonradan pozitif çıkarsa, bu durum bt ile tespit ediliyor, ve baştan negatif çıkmış bu hasata vefat ederse, bunu covid'den ölenlerin içinde saymıyordu. Yani ölüm sayısını düşük gösterebiliyordu. Ölüm sayısını %45 düşük gösterebilir.
Diyelim ki, testi yaptırdın ve pozitif çıktı. Ama bu sonuç %55 doğru, %45 yanlış olabilir. Yani yüksek ihtimal covid olmayabilirsin. Fakat başta pozitif çıktığın için seni iyileşenlerin içinde gösteriyordu. Halbuki covid falan değilsin.
Şuan hastaneye yatanları gösteriyor. çünkü ağır vakalar çoğaldı, yoğun bakımlar dolmaya başladı. Bu yüzden ölüm sayılarının fazla açıklanması gerekti. Bu sefer hükümetin elinde daha dar bir marj var. Mesela 4-5 gün önce vaka sayısı 1700'lerdeydi. 4-5 günde 1400'lere çekti.
Şuan açıklanan rakamlar doğruya daha yakın rakamlar. Vaka sayısı günde 5000- 10.000 de olamaz. Gerçek vaka sayısı, günlük açıkl*****n taş patlasa %30 üstünde olabilir.
yani sokağa çıkma yasağı ilan etmeyecekler. İnsanları kapatmmayacaklar.
Trump seçimi erteletmek için gerekirse ölür. Başkan gibi başkan.
Abd'de seçim olmayacak. 3 yıldır yazıyorum. Bundan sonra hiç olmayacak.
Birşeyleri yok evdelermiş.
Hastenede bile değiller
Benim bi akrabam gitti bi yil yasadi orda
Yarım kan bi kan bağım var ama malesef kanunen akrabayız
Yani kendimi tenzih ediyom
Bu kişi
Yeryuzunun gelmiş geçmiş bence en 3 kaatçı kişisi
O bile dediyse illallah ettiyse ora için orda bi yada bibuçuk yıl kaldı ardına bakmadan döndü sonra
Herşey hokkabazlık ustune kurulu dedi tum duzen dediyse ora için
Herşey olur abi orda
Anladığım
Bayrağa sarılı tabuttan hoplıyıp çıkıp
Dans dahi eder
Yeterki para babalarının senaryosuna uygun olsun kafi her senaryo olur uyar uymasada uydururlar
BİDEN yakalansa ne olur onu bilen var mı? :)
secim vaktinde olur.
sari anketleri görünce biraz fenalaştı herhal.
Nasıl enflasyon işsizlik döviz rezervi kendi mal varlıkları vs. yalan ise bunlarda yalan.
doğruluktan emin değilsek zaten hepsi kurgu olur.
bakanın ağzından çıkanlar
testi pozitif ise yazıyorum
ama öksürmüyor ise yazmıyorum
10 milyon test yap 10 milyon covid çıksa ama öksürmüyor diye virüslü saymaz isen yanlış yapıyorsundur.
ben sağlıklıyım 3 gün sonra öksürürüm yada öksürmeden atlatırım.
ama geçen sürede bulaştırdıkları faciaya neden olur.
sen covidsin öksürüyorsun ama acil değilsin otur evinde hastaneyi doldurma dersen yanlış yapıyorsun.
evde kalmadığı sürece ( yada aile bireylerine bulaştırır onlarda test yapmadığı için işe markete vs. gidiyor ise ) yine faciaya neden olur.
sonuç itibariyle
sizin dediğiniz gibi yada bakan gibi düşünürsek.
%1,5 - %2'ye hep tekabül ediyor ise ( sabitlemişler )
83 milyon * %1,5 = 1 milyon 245 bin vaka
vakanında %1,5 = 18.675 vefat sayısı
veriler yine yalan ve yanlış.
zatüre %'sinin açılımını yapamıyorlar bu en bariz kaçak güreştiklerinin ispatıdır.
melani yenge iyi olsunda ittir edin trumpı
çok basit bir mantık ele alalım hem de bir ilden yola çıkalım.
istanbulda bundan 6 ay öncesine kadar günlük vefat sayısı 500 idi. ( son 1-2 yıl ortalaması )
vefat nedenleri kanser trafik kazası kalp krizi cinayet kronik rahatsızlık vs.
ama son 6 ayda günlük vefat sayısı 1.000 olmuş ise
bu zaten mantık olarak yeni bir şey olduğunu gösterir.
bu da yeni bir salgın hastalıktır.
milletin psikopatlığı artmadı yada bilinen hastalıkların ilaçlarını alamaz olamadık.
ha işin içine girdiğinde covid olarak ölen solunum yetmezliği çoklu organ yetmezliği akciğer rahatsızlığı kalp sorunu vs. diye yazılıyor.
iyide akciğer rahatsızlığı olanın 5 yıl ömrü olabilirdi ve bu süreçte belki akciğer rahatsızlığının tedavisi bulunabilir ve hasta kurtarabilinirdi.
ama covid süreci hızlandırıp öldürmesine rağmen adama ölüm nedeni akciğer rahatsızlığı deniliyor.
buda yanlış
Üşenmeden böyle noktalı virgüllü parantez aç kapalı yazı nasıl yazıyorsunuz ya valla bravo
Nerede yazıyor vefat sayısının yüzde 15-20 fazla olduğuRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii ki yalan abi...Hepsi yalan...Sadece şimdi olan bir şey değil ki, tarih yalan, her şey yalan.Alıntı:
Nasıl enflasyon işsizlik döviz rezervi kendi mal varlıkları vs. yalan ise bunlarda yalan.
doğruluktan emin değilsek zaten hepsi kurgu olur.
bakanın ağzından çıkanlar
Yazının bulunuşundan itibaren, dinlerin ortaya çıkışı, Roma, Mısır, Magna Carta, Fransız Devrimi, Bolşevik Devrimi, İran Devrimi vb... hepsi yalan. Zaten bunlar doğru olsa geleceği çok yüksek olasılıkla tahmin edebilirsin. Ne olacağını önceden bilirsen, tekamül edemezsin, bilincini yükseltemezsin, çünkü hata yapmazsın.
Tarihin başından itibaren gerçekler öyle bir gizlenmiş ki, üzerlerine yalanlardan, komplolardan örtüler serilmiş. Şayet bir yerde gerçekler biraz fazla birikmişse, orayı yok ederler, yakarlar. İskenderiye Kütüphanesi gibi.
Covid de aynen böyle, önceden nasılsa şimdi de aynı, gelecekte de böyle olacak.
Bu sebeple toplumsal kurtuluş yoktur. Bireysel kurtuluş vardır.
Bilen konuşmaz, konuşan bilmez...
Muhalefet diyorki; dünyada virüs vakası kayıtlara geçerken VAKA SAYISI olarak geçiyor, bizde ise HASTA SAYISI olarak geçiyor, bu da vakanın 20 de 1 i kadar gösterilmesine ve virüsün önemsenmemesine neden oluyor..Sağlık bakanı da diyorki; biz zaten ilk günden beri hasta sayısı dedik vaka demedik ki diyor..Muhalefetin dediğini kabul ediyor yani
ulen pala manyak ettin piyasayı..karar ver..
ABD'nin kuruluşundan bu yana hiç bir seçim ertelenmedi.Kanlı 1861-1865 iç savaşı,ikinci dünya savaşı dahil ,her durumda seçimler zamanında, yani her 4 yılda bir Kasım ayının ilk Salı günü gerçekleştirildi. Yine zamanında yapılacağı kanısındayım. ABD anayasasında bu konuda bir boşluk yok, seçmen doğrudan Başkanı seçmiyor, "seçiciler kurulunu "(Electoral College) seçiyor.Seçiciler kurulu toplandığında başkan adayı ölmüşse o zaman seçiciler kurulu Başkan yardımcısını Başkan olarak seçer.Başkan da göreve başladıktan sonra yardımcısını seçer, Senato onayından sonra, Başkan yardımcısı yemin ederek resmen göreve başlar (Örneğin ABD Başkanı Nixon istifa ettiğinde yerine geçen yardımcısı Gerald Ford'un, Nelson Rockfeller'i Başkan yardımcısı ataması gibi)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak kardeşim toplam ölüm sayısı gizlenemez. Sebebi başka yazarsın ama toplam ölüm sayısını değiştiremezsin. Eylül ayı itibari ile beklenenden yüzde 0.8 falan fazladan ölüm var. Zaten ölüm oranini yüzde 15-20 arttıracak bir hastalık vuku bulsaydin dünyada sen hastanede doktor bulabileceğini mi zannediyorsun. Sokakta bir tane adam bile bulamazsın. Karsilasabilecegin kaosu tahayyül dahi edemezsinizRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün abd TDİ verisi vardı...
Geyik arası grafik paylaşalım.
https://i.hizliresim.com/ZAB8MQ.png
Bidenı destekleyenler ulen Sarıkafa bizim kurduğumuz düzende bize mi kafa tutuyorsun deyip, Trump un ağzına bir parmak virüs sürdüler..