Hocam tezinizin doğru olabilmesi için bence en geç önümüzdeki hafta hisseye ilgi olmalı ve buralardan birilerinin toplaması gerekiyor...
Bugün ve yarın ıyi kötü bir ipucu verecektir ama bana kalirsa son 10 günkü işlemler tam tersini gösteriyor...
Şirketi aradım mehmet beyin spk da bugün öğlene kadar işleri varmış. Görüştüğüm yetkili ısrarla durumu düzeltmeye çalıştıklarını faaliyetlerinin devam ettiğini hissedarlar acısından korkulacak bir durum olmadığını 😂😂😂!!! Kap haberlerini takip etmemiz gerektiğini hatta istanbulda iseniz buyrun gelin kahvemizi için gibi cümleler kurdu...
Ya sabır ya sabır...inşallah bu kez dediklerinin arkasında durup haber sağanağı başlar artık...
Spk da işlerimi varmış...ne gibi acaba... kap haberlerini takip mi edin ...haber mi düşecek ne ...umarim yaniltmazlar
Öğleden sonra vakit bulabilirsem mehmet beyi arayacağım o biraz daha detay veriyor. Konuşabilirsem buraya yazarım.
Spk ya niye gittiğini söylemedi bilmiyorum hangi amaçla gitti. Tahminen doruk gıda alacağı ile ilgili bir plan olabilir belki de hiç alakasız bir şey için de gitmiş olabilir . Spk ya niye gittiğini söylerse yazarım.
Ben de artık bir gelişme olacaksa önümüzdeki 2 haftada bir gelişme olur diye tahmin ediyorum. Mayısa kalırsa yine bir cacık olmaz gibi...
Yaşanan bu yatırımcıların mağduriyetleri sürecine biraz daha göz yummalarını rica etmeye gitmiş olma ihtimali de olabilir.
Neticede 2 yıl olmak üzere, umut ederek beklediğimiz adamların bizleri düşürdükleri durum ortada. Psikoloji, ruh sağlığı diye bişey bırakmadılar. İyimser ve umutlu olmak dışında elimizde hiç bir şey yok..
:notr: