Sayfa 123/639 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 977 - 984 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ümit hocam,şirket mevcut duruma devam ederse;yılbaşı itibariyle başlayacak olan faiz ödemelerini yerine getiremez.Pazarlama işi devam edecekse de en azından 3 tane daha Yayla Agro ölçeğinde iş anlaşması yapılması gerekir.
    Mart ayında iki şubenin daha kapatılması ve öncesinde bir takım demirbaşların satılması,personel sayısının radikal biçimde düşürülmesi,Unilever dağıtım işinin Zirvegül İnşaata devri gibi hususlar;keskin bir dönüşün habercisi olabilir.
    Halka açık kısım %35 civarında olduğundan,bedelli sermaye artırımı gibi bir opsiyonda,en büyük bedelli payını şirket ortaklarının ödemesi gerekir.Her soruya fon arayışındayız diyerek cevap verenler,bedelli sermaye artırımına nasıl katlanacaklar?Ellerinde 29 milyon adet hisse var,%100 bedelli sermaye artırımı yapsalar;29 milyonTL ödemeleri gerekir.Eğer ki halka açık kısım çoğunluk olsaydı,şimdiye kadar çoktan bizi bedelliye gebe bırakmış olurlardı.
    Depo işinde arka kapıdan çıkan mallar sektörü bu hale getirdi.Metro Gross da benzer sıkıntıları yaşıyor ve dahasını yaşayacak.Burada defalarca söylediğim gibi %20 gibi genel bir iskonto oranı olamaz.Düşünün ki 100 milyonTL satışım var,maliyetim 90 milyonTL diyeceksiniz bir de üstüne %20 iskontoyla sattım;yani 80 milyona sattım gibi bir iddiada bulunacaksınız.
    Bu mantıkla 500 milyon satsanız ne yazar?Bunlar hep arka kapıdan kayıt dışı yapılan satışlar.
    Özetle depoculuk-dağıtım işinde kalmaktansa,sektör değişikliğine her halükârda tavız.Ama görüyorsunuz,ne bir haber,ne de tutarlı bir izahat yapmıyorlar.Bu yönde bir açıklama gelmedikçe de,herşey anlamını yitiriyor;bizimkisi temenni etmekten öteye gitmiyor.Beklentim bu,sadece beklenti.
    Usta olayı güzel özetlediniz...29 milyon lot ederi bu fiyat ile 9 milyon oysa 2 lira olsa 60 milyon eder...

Madem şahsi mal varlıkları var onlarla bir iş becersinler .
    Güya hem mali işler müdürü hem mehmet bey arsaları var onlarla gayri-menkul işine gireceğiz dedi...

2. Genel kurul duyurusu hergün kapa veriliyor bir bizimkisi verilmedi ne olacak ise olsun...

Ilgisi var mı bilmiyorum ama referandum sonucunu mu bekliyorlar??? Ne de olsa ana sahip Ak parti milletvekili???

3. 9000 lot 0.31 e alis yazdik bakalim

4. 13:55 seansında işlem olmadı galiba...

Zor dostum zor çıkacaksa bile daha çok zaman var. Toplamak isteyen buralardan el atar 45 _ 50 bandına kadar toplamaya devam ederdi. Babayiğit biri çıkmadı ki hisseyi sahiplenip götürsün...

5. valla arkadaşlar şurda 20 gün kaldı, bu kadar sabır ettim 20 gün daha ederim..bişey çıkmazsa battığımızın resmidir, geresi gelir..şirket hayatına devam edecekse bunu bu bilançoda emareleri görülmek durumunda..royal iyi gitmiyor ben biraz el atacaktım ama istediğim seviyeye gelmedi malesef herkese sabır dilerim..toparlayacaksa bu günlerde hareketini yapmalı, son güne kalırsa yandı gülüm keten helva

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    valla arkadaşlar şurda 20 gün kaldı, bu kadar sabır ettim 20 gün daha ederim..bişey çıkmazsa battığımızın resmidir, geresi gelir..şirket hayatına devam edecekse bunu bu bilançoda emareleri görülmek durumunda..royal iyi gitmiyor ben biraz el atacaktım ama istediğim seviyeye gelmedi malesef herkese sabır dilerim..toparlayacaksa bu günlerde hareketini yapmalı, son güne kalırsa yandı gülüm keten helva
    Dürüm iyiye gidecek olsa 1_ 2 kuruş hesabı yapılmaz hocam çünkü gerçekten durum toparlanmış olsa başladığı yere gelir . Bu yüzden ben kendi adıma umudumu kestim. Kafamda bir tarih var o tarihe kadar buradayım. En azından Ekim ayına kadar buradayım sonrası Allah kerim. Ekim ayında 2 yıl geçmiş olacak daha da üstüne aylarca bekleyecek gücüm yok.

Çok samimi bir şekilde şu anki aklım olsa zarar dinlemez 1 yıl önce ayrılır bu 1 yılda bu zararı her türlü çıkarırdım bu süreçte hangi hisseye el atsam her türlü giderdi...

Belki bunların niyeti de bu benim gibiler satmadıkça çıkarmak istemeyecek. Önümde 6 ay var bu süre zarfında olumlu veya olumsuz gelişmeler olacaktır bu kadar stabil sabit habersiz bir şirket olamaz bununda hisseye yansıması olacaktır diye düşünüyorum

7. 0,32 Tl de 417 bin lot satışta bekliyor

8.  Alıntı Originally Posted by dgn884 Yazıyı Oku
    0,32 Tl de 417 bin lot satışta bekliyor
    Blöf değilse 30 kuruş altı kesin...

Haftaya 30 altına inebilir...

Yarın belli olur millette para kalmadı risk alacak bir gelecek görmüyor bu yüzden düşmesi kadar doğal birşey olamaz. Dibin dibi dedikçe bunların soytariligi ayyuka çıktı.

Tek umudum ansa gibi olabilmesi 25 kuruştan bugün 1.24 e geldi ve hala olumlu haber gönderiyor. Inşallah bunlarda haber bombardımanına başlar artık

Sayfa 123/639 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •