Þirketi aradým mehmet beyin spk da bugün öðlene kadar iþleri varmýþ. Görüþtüðüm yetkili ýsrarla durumu düzeltmeye çalýþtýklarýný faaliyetlerinin devam ettiðini hissedarlar acýsýndan korkulacak bir durum olmadýðýný 😂😂😂!!! Kap haberlerini takip etmemiz gerektiðini hatta istanbulda iseniz buyrun gelin kahvemizi için gibi cümleler kurdu...
Ya sabýr ya sabýr...inþallah bu kez dediklerinin arkasýnda durup haber saðanaðý baþlar artýk...
Spk da iþlerimi varmýþ...ne gibi acaba... kap haberlerini takip mi edin ...haber mi düþecek ne ...umarim yaniltmazlar
Öðleden sonra vakit bulabilirsem mehmet beyi arayacaðým o biraz daha detay veriyor. Konuþabilirsem buraya yazarým.
Spk ya niye gittiðini söylemedi bilmiyorum hangi amaçla gitti. Tahminen doruk gýda alacaðý ile ilgili bir plan olabilir belki de hiç alakasýz bir þey için de gitmiþ olabilir . Spk ya niye gittiðini söylerse yazarým.
Ben de artýk bir geliþme olacaksa önümüzdeki 2 haftada bir geliþme olur diye tahmin ediyorum. Mayýsa kalýrsa yine bir cacýk olmaz gibi...
Yaþanan bu yatýrýmcýlarýn maðduriyetleri sürecine biraz daha göz yummalarýný rica etmeye gitmiþ olma ihtimali de olabilir.
Neticede 2 yýl olmak üzere, umut ederek beklediðimiz adamlarýn bizleri düþürdükleri durum ortada. Psikoloji, ruh saðlýðý diye biþey býrakmadýlar. Ýyimser ve umutlu olmak dýþýnda elimizde hiç bir þey yok..
![]()
Yer Ýmleri