temettü veren kar yazan bedelsiz veren güzel hissedir bekleyen her daim ekmek yer
ama öyle herkesin bildiği yanıltır borsada genelde
yarın basmazsa iyi denebilir
ancak twit den hisse paylaşıp tahtayı kaldırandan pek hayırlı sonuç beklenmez
ytd
Printable View
temettü veren kar yazan bedelsiz veren güzel hissedir bekleyen her daim ekmek yer
ama öyle herkesin bildiği yanıltır borsada genelde
yarın basmazsa iyi denebilir
ancak twit den hisse paylaşıp tahtayı kaldırandan pek hayırlı sonuç beklenmez
ytd
6 aylık bilanço denetime tabi.ticari mallar faturalandırılsa kar güzel gelir
bu şirketin ankara'da üzerinde bulunduğu arsası bile 65-70 milyon, üzerinde ne hipotek kaldı ne de borcu kaldı.
arsa üzerinde ufak bir akılcı hareketle ( şirketin taşınması gibi ) ve
bu bilançoda 1.çeyrek aldığı siparişlerin faturalarını keserse 4 tl yi rahat devirir. çünkü şirketin şuanki değeri bile arsasının çoook altında 😁
sayın paracı maalesef hisse değerlerinde arsa değerine pek bakmıyorlar. örnek vermek gerekirse BUCIM bir araştırın. neredeyse şehir merkezinde kaldı kalacak. şehir o kadar genişledi ki fabrikaya kadar yerleşim mevcut. artı RODA limanını satın aldı CEMTS tan, bir de üstüne CEMTS aldı başını gitti CEMTS ta şuan tam hatırlayamadığım oldukça hissesinin de sahibi. ama gelin görün BUCIM ıkına sıkına 5.8x lere geldi. 5.7x ten aldığım hisseyi yaklaşık 2 ayda anca 6.0x sattım kıytırık temettü ile 5.7x lere düştü neredeyse 1,5 ay geçicek daha yeni 5.8x görüyo :)
bu arada salak kafam 1.50 den EMKEL i satmış bulundum. şuan bakıyorum da ucuz denilebilecek hisse yok gibi :( düşerse 1 EMKEL 2 ANELE takipteyim artık. bol kazançlar dilerim
Var, Nuh çimento
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nuh çimento, netaş, aczacıbaşı ilaç, anadolu efes, akın tekstil....
arsa değeri her zaman önemlidir, mesela..
ankarada şehir dışında daha uygun bir alana yerleşip (kira ya da yer satın alarak) şuan bulunduğu arsayı değerlendirme kararı alsa o zaman ne olur ?
arsa bilanço beklentisi bugün 1,60 devrilirse gerisi çorap söküğü gibi gelir tahminimce. ytd