Sayfa 124/631 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5044 madde; 985 - 992 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. temettü veren kar yazan bedelsiz veren güzel hissedir bekleyen her daim ekmek yer
    ama öyle herkesin bildiği yanıltır borsada genelde
    yarın basmazsa iyi denebilir
    ancak twit den hisse paylaşıp tahtayı kaldırandan pek hayırlı sonuç beklenmez

ytd

2. 6 aylık bilanço denetime tabi.ticari mallar faturalandırılsa kar güzel gelir

3. bu şirketin ankara'da üzerinde bulunduğu arsası bile 65-70 milyon, üzerinde ne hipotek kaldı ne de borcu kaldı.
    arsa üzerinde ufak bir akılcı hareketle ( şirketin taşınması gibi ) ve
    bu bilançoda 1.çeyrek aldığı siparişlerin faturalarını keserse 4 tl yi rahat devirir. çünkü şirketin şuanki değeri bile arsasının çoook altında 😁

4. sayın paracı maalesef hisse değerlerinde arsa değerine pek bakmıyorlar. örnek vermek gerekirse BUCIM bir araştırın. neredeyse şehir merkezinde kaldı kalacak. şehir o kadar genişledi ki fabrikaya kadar yerleşim mevcut. artı RODA limanını satın aldı CEMTS tan, bir de üstüne CEMTS aldı başını gitti CEMTS ta şuan tam hatırlayamadığım oldukça hissesinin de sahibi. ama gelin görün BUCIM ıkına sıkına 5.8x lere geldi. 5.7x ten aldığım hisseyi yaklaşık 2 ayda anca 6.0x sattım kıytırık temettü ile 5.7x lere düştü neredeyse 1,5 ay geçicek daha yeni 5.8x görüyo
    bu arada salak kafam 1.50 den EMKEL i satmış bulundum. şuan bakıyorum da ucuz denilebilecek hisse yok gibi düşerse 1 EMKEL 2 ANELE takipteyim artık. bol kazançlar dilerim
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

5.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    kimseden medet ummaya gerek yok nasıl olasa çıkacak 1.59 görmedimi önceden aynı yeri görür yine
    3 aylıkda gördüğümüz 1.59 seviyesien yaklaştık..
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    sayın paracı maalesef hisse değerlerinde arsa değerine pek bakmıyorlar. örnek vermek gerekirse BUCIM bir araştırın. neredeyse şehir merkezinde kaldı kalacak. şehir o kadar genişledi ki fabrikaya kadar yerleşim mevcut. artı RODA limanını satın aldı CEMTS tan, bir de üstüne CEMTS aldı başını gitti CEMTS ta şuan tam hatırlayamadığım oldukça hissesinin de sahibi. ama gelin görün BUCIM ıkına sıkına 5.8x lere geldi. 5.7x ten aldığım hisseyi yaklaşık 2 ayda anca 6.0x sattım kıytırık temettü ile 5.7x lere düştü neredeyse 1,5 ay geçicek daha yeni 5.8x görüyo
    bu arada salak kafam 1.50 den EMKEL i satmış bulundum. şuan bakıyorum da ucuz denilebilecek hisse yok gibi düşerse 1 EMKEL 2 ANELE takipteyim artık. bol kazançlar dilerim
    Var, Nuh çimento

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Var, Nuh çimento

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    sayın paracı maalesef hisse değerlerinde arsa değerine pek bakmıyorlar. örnek vermek gerekirse BUCIM bir araştırın. neredeyse şehir merkezinde kaldı kalacak. şehir o kadar genişledi ki fabrikaya kadar yerleşim mevcut. artı RODA limanını satın aldı CEMTS tan, bir de üstüne CEMTS aldı başını gitti CEMTS ta şuan tam hatırlayamadığım oldukça hissesinin de sahibi. ama gelin görün BUCIM ıkına sıkına 5.8x lere geldi. 5.7x ten aldığım hisseyi yaklaşık 2 ayda anca 6.0x sattım kıytırık temettü ile 5.7x lere düştü neredeyse 1,5 ay geçicek daha yeni 5.8x görüyo
    nuh çimento, netaş, aczacıbaşı ilaç, anadolu efes, akın tekstil....
    arsa değeri her zaman önemlidir, mesela..
    ankarada şehir dışında daha uygun bir alana yerleşip (kira ya da yer satın alarak) şuan bulunduğu arsayı değerlendirme kararı alsa o zaman ne olur ?

8. arsa bilanço beklentisi bugün 1,60 devrilirse gerisi çorap söküğü gibi gelir tahminimce. ytd

Sayfa 124/631 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •