Gözdeyle bunun bağlantısı ne
Printable View
Gözdeyle bunun bağlantısı ne
vertu ve gozde nın tek ortak noktası ıkısıde girişim sermaye yatırım ortaklıgı...
Şimdi cafeini halka arz edicez dediler spk ya başvurular ama ne oldu olan k.y. oldu. Soyleki k.y. halka arz diye satış yaptırdılar şimdi insanın aklına gelmiyor değil smartx de mi aynı olacak diye yanlışım varsa beni ikaz edin ama doğruysam yazık derim Halkdan biri olarak gerçekten samimi soruyorum cafeinin bundan farkı neydi ? bir de aklıma şu soru geliyor madem bu olay olacak o zaman bu kağıda neden talep gelmiyor . Halka arz edilecek se hangi kağıt iki katına çıkmadı halka arzedilip de . Fakat ilgi yok hacıme bakın halka arz ettiğinden beri 2 kere 40 milyon yapmış o da 2 senede. Samimi olalım buyuyeceksek hep beraber buyuyelim bir tuglada biz koyalım ama halka bunları çıkıp anlatın.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşım tekniği düzeldi diyorsam yalan mı atıyorum ? milletimi kandırıyorum ?
ortada bir gerçek var oda tekniğinin şu durumda güzel olması, gördüğümü yazıyorum
hisse 15 aylık düşenini kırmış,kırmadan önce ikili dip çalışmış, düşenini tobo ile kırmış, bence mükemmel ötesi bir teknik
ama sen buna hisseye ky çekmek diyorsan senin problemin
bu şekilde yazılar anca para kazanmaya çalışan ky nin ayağına sıkmaktır...
https://i.hizliresim.com/aGzd7R.png
Cumaya kadar buralarda kalırsa trend başlamıştır. Endeks falanda dinlemez. Dün alan garanti bugün boşaltmış. Bugün de İş girmiş tahtaya. Teknik bence de çok iyi ama ben acsele geçtim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burasi forum ozenerek kimse hisse almasin teknigine ucuzluguna bakarak isine geliyorsa alsin benimle baskasinin risk algisi farkli olabilir
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı şirketi fazla tanımıyorum ama yatırım yapmak istiyorum teknikiği gerçekten çok iyi birde bugün ki kap haberi ile algıl olumluya döndü sonuçta teknoloji şirketi ve borsaya açıldığında satılan her hisse bu kağıda kar olarak gözükecek diye biliyorum biraz daha ayrıntı bilen arkadaşlar beni bu konuda aydınlatabilir mi ve tabikide Verus'a holdingten farkı nedir