Gözde yine ensemizde. Yanarım yanarımda ipeke 2.20 fiyatta işlem görürken bununla yer degiştirmedim ya ona yanarım. İpek bile 3.** olmuş .. Aldıgımız degil baktıklarımız gidiyor.
alicilar ağırlık ta 3 alti kapanış beklemiyorum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan o ki buraya her gelen yeni KY için sürpriz yapıyorlar. Bundan dolayı daha önce defalarca dediğim gibi ben şahsen yeni alım veya satış yapmıyorum, bu uğursuz kağıda beş kuruş daha yatırmam. Ancak bazı kişiler burada ya bilerek ya da bilmeyerek yeni KY gelmesi için özendirici laflar etmekteler. Aslında bu tam da kedi ayağına sıkmaktır. Bu kağıda tavan olacak, kesin çıkacak, tekniği düzeldi vs gibi ifadelerle yeni KY çekmeye çalışmak ancak burada 4-5 liradan alıp da şu endekste boynu bükük kalan bizlere de kötülük. Bu tahtaya yön verenler güçlü ve kötü adamlar. Bunlara SPK bile sesini çıkartmıyor. Bu yüzden sizlerden rica ediyorum, hem vebal almayın hem de gideceği varsa da gitmeyen kağıda araç olmayın. Bir süre izleyin yazmak zorunda değilsiniz.
Ben de buaa 12 Eylül 2017 tarihine kadar yazmayacağım... VERTÜ-H mağduru tüm yatırımcılara Sağlıklı ve sabırlı günler dilerim....
YTD
Kimseden izin alacak degiliz ki yazmak için smartiks gerçek oluyor Arz vasvuru yapmış Acsel in bir kısmı vertu nun yarın arsa işi oldugunda ki yakındır zamanı vertu da gidecek siz 5 den aldıysanız yeni gelen yatırımcının sucu ne
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bunla holding arasındaki fark nedir hangisi daha sağlamdır bilanço ve beklenti açısından
Smartix yazılımı metro yatırım halka arz edecekmiş bakalım onu fonet gibi yapacakmı bence başarılı bir halka arz olur..çünkü metro yatırım halka ırzlarda başarılı...öyle ya da böyle halkın ırzına geçiriyorlar....ytd
Gözde de uçtu.. Allahın cezası vertu...
Yer İmleri