Cumaya kadar buralarda kalýrsa trend baþlamýþtýr. Endeks falanda dinlemez. Dün alan garanti bugün boþaltmýþ. Bugün de Ýþ girmiþ tahtaya. Teknik bence de çok iyi ama ben acsele geçtim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cumaya kadar buralarda kalýrsa trend baþlamýþtýr. Endeks falanda dinlemez. Dün alan garanti bugün boþaltmýþ. Bugün de Ýþ girmiþ tahtaya. Teknik bence de çok iyi ama ben acsele geçtim.
Burasi forum ozenerek kimse hisse almasin teknigine ucuzluguna bakarak isine geliyorsa alsin benimle baskasinin risk algisi farkli olabilir
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Arkadaþlar yardýmcý olabilecek var mý þirketi fazla tanýmýyorum ama yatýrým yapmak istiyorum teknikiði gerçekten çok iyi birde bugün ki kap haberi ile algýl olumluya döndü sonuçta teknoloji þirketi ve borsaya açýldýðýnda satýlan her hisse bu kaðýda kar olarak gözükecek diye biliyorum biraz daha ayrýntý bilen arkadaþlar beni bu konuda aydýnlatabilir mi ve tabikide Verus'a holdingten farký nedir
Halka arz ederseler iyi ama cafein gibi halka arz edeceðiz deyip 5.50 civarlarindan günümüze kadar çakmaya devam ederseler bekletirler ama 5yýl ama 10 yýl yani parayý unutucam dersen sadece bak o da haftasonlarý devamlý olursa kafayý yersin
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþtiraki Acsel iyi duruyor Vertuyla deðisdim birazýný
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili arkadaþlar size bir sorum olacak temettüyü direk nakit olarak mý vercek hisse olarak mý yoksa yani temettü verdikten sonra hisse verdiði kadar düþükten mi açýlcak birde 1000 lota 100 TL civarýndaydý ben mi yanlýþ hatýrlýyorum yoksa
Aynen bi iþe yaramaz bu temettü ve bedelsiz aslýnda. Sadece þirketin ii olduðunun teminatýdýr bence
Yer Ýmleri