bir hissenin %96sı bir aracı kurumdaysa o hissenin brüte düşmesine asla izin vermezler. fiyatın gerçekçi olup olmadığı ise görecelidir. burada prim yapan birçok batık şirket var. çok kar edip prim yapmayan da
Sent from my iPad using hisse.net
Printable View
bir hissenin %96sı bir aracı kurumdaysa o hissenin brüte düşmesine asla izin vermezler. fiyatın gerçekçi olup olmadığı ise görecelidir. burada prim yapan birçok batık şirket var. çok kar edip prim yapmayan da
Sent from my iPad using hisse.net
Saat 17 gibi yon tayinini yapar ya asagi yada yukari
14 senedir borsadaym ayni seyleri cemas icnde soyledm kimse dinlemedi suan hergun beklentiyle paralari pul oluyor dedim hisse brüt takasa girecek aksama haber geldi spk 6 ay brüt takas hisse 3 gun taban yapmisti oyuzden kardeslerm bu hareketleri spk bugun gordu ve emin olun aksama kapanstan sonra 3 ay brüt takas verecek zaten haftaya acilista olumsz haberke taban yapacak bugun satma firsatnz varken satn ben kol bacak kestm cunku daha büyuk zarar yapmamak icin bunlar tecrübe hagtaya 2.60 larda oldugunu dusunn keske cuma gunu satsaydk diyeceksnz cünku bide internetten de satamayacaksnz bunlar hep olan seyler
Bu kagidin %97 si is bankasinda ise bugunde 1.6 mly aliyorsa is bankasi salak mi yoksa migrosami calisiyor.yada ortada planlanmis bir oyun mu var.ayrica kademe bilgisi verecek olan var mi
Iş yatırımın alışları artırması ile kottan çıkmayı falan mı planlıyor acaba? Sok izin vermemişti ama bu kadar alması manidar bence de
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeter artik sattın git. Birak bizi bekleyelim migroslarimizi. 100bin zararım var. Ya herro ya merro bu saatten sonra. ..
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsun sizden. Sayenizde satma kararı aldım tüm hisselerimi.
Sonra düşündüm ki, ben az çok iki üç yıldır bu hisse topiğini takip ediyorum, okuyorum her yazılanı. ama sizi hiç hatırlamıyorum. bir iyilik meleği olarak düşündüm sizi, aniden ortaya çıktığınıza göre. sürekli olarak sat dediğinize göre dedim kesin bir melek bu ve hisselerimi arttırmaya karar verdim sizin yazılarınız sonunda.
daha önceleri al-sat yaparak maliyetimi -0,30'a düşürdüm. elimde zaten çok az lot var. sırf meraktan bekleyeceğim filmin sonunu. lütfen, tecrübelerinize ve öngörülerinize dayanarak bizlere yardımcı olmaya devam edin.
Bu kadar alan neden alıyor ?
4.53 90 bin lot
Sağol Allah razı olsun inşallah
Efendi rumuzlu bir üstad vardı. O zaman spek adamları küstürmüştü kendisini. Keşke çıkıp yorum yapsa şu anda
kimse ne olacağını bilemez herkes sadece tahmin yapar kendi kararınızı kendiniz verin
Kottan çıkamazlar %2,5 dan fazlası bir kaç kişinin elinde bu hissenin ve dediğim gibi değerleme öyle yapılmaz. Spk da onaylarsa öğretecekler değerleme nasıl olur diye hepsine. Bu kadar lanet bi hisse olamaz heralde herkesi illallah ettirdi. Bir yıldır olmayanlar bırbırbır konuşuyor şimdi. Madem siz sattınız kapatın çenenizi. Bize doğru dürüst paramızı verin gidelim. Daha bizim olay gerçekleştikten sonraki 1-2 yıl aralıgında Migros hissesinin 100 liralara geldiğini görücez inşallah.
Adim.adim dusüryolar birileri bna kiziyorda neden almyolar oyleyse neden israrla dusryolar cunku mali verdiler 5 lira olacak düsüncesiyle alan kucuk yatrmcya 4 tl üs tünden mali sattilar simdi her zamanki gibi 3 lira altndan uzun vadede toplayqcaklar
Hisseyi yıllarca bekleyenler kızgın tabi. Sen hisseyi o kadar bekle migros ona 0.75 desin sonra sen de bu is mahkemeye gider de bi de mahkeme ile uğraş. Burda yorum yapanlara da ekşiyorlar. Normal tabi. Anlıyorum.
Bi yüzdesi yok tabi, ama vbts veya brüte neden bu kadar eminsiniz, bunun yaptığı volatilite diğer vbtsye bile girmeye kağıtların arasında ne ki? Şu saat için konuşuyorum tabi kapanışa 2 saat var. En yakın zamanda tukasta volatilitenin alası vardı mesela.
Ayrıca gerelde vbts yi de brütü de görmüş biri olarak, o yaygaracı arkadaşın söyledikleri doğru değil. Gerelde brütte internetten işlem de yapardık t+1 de alınıp satılırdı da, sadece aynı gün al sat yapılamaz dediğim gibi T+1.
En doğrusu burdaki bilir bilmez yorumlara kapılmadan bu bilgileri aracı kurumdan almaktır.
Bol kazançlar.
Kardeşim sende hisse varmi? Yok bi borak bizi bi dolaş bi hava al düş artık bu sayfadan.
Lan topunuz mu? geldiniz bi sittin öteye gidin
millet dökülüyormu diye düşünenler kesinlikle dökülüyor 3,27 altı olmaz derken 3,24 ü görünce bende verdim
Çok komik yaa. Sen hisseyi uzun zaman bekle migros sana desin ki senin kipalar 0. 75 :))) bu ulkede uzun vadeci olunmaz.
Ağzı olan konuşuyor,milleti geriyor
Ne diyelim umarım zarar etmedin ve baska hisseden cok kazanırsın. Allah yolunu açık etsin
City 340 bin lot almis salak mi bunlar yoksa migros bizimi kandiriyor
Kardeş hissen var mı ?
Görürsün spk onay verdiğinde var mı dava yok mu. Kendimden değil yapabilecek güçte sözü geçen kişilerden bahsediyorum. Zamanında hisselerini ver diye yalvaran Migros a şimdi Papuç bırakacak değiller. El insaf sence hissenin ederi bu mu ki çok bile diyorsun. Bulgur pilavı mı var beyninde hayırdır.
Hissem var kardeş. Full kipadayım 18000 bin lot. Çok bile demedim. Bulgur pilavı esprin güzelmiş. Yeni girdim hisseye yoksa ben de sizin gibi beklesem kızgın olurdum. Düşünsene yıl boyu o kadar çile çekiyorsun bekliyorsun migros hissene 0.75 diyor. :) Sonra kızıyorsunuz burda yeni yorum yapanlara. Herkes yorum yapmak da özgür tabi sen de kızmak da özgürsün. Rahatlaman için daha fazla kızabilirsin. Ama borsa zaten ömür törpüsü borsa davası ise 2 kat ömür törpüsü . Saygılar