Efendi rumuzlu bir üstad vardı. O zaman spek adamları küstürmüştü kendisini. Keşke çıkıp yorum yapsa şu anda
kimse ne olacağını bilemez herkes sadece tahmin yapar kendi kararınızı kendiniz verin
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Kottan çıkamazlar %2,5 dan fazlası bir kaç kişinin elinde bu hissenin ve dediğim gibi değerleme öyle yapılmaz. Spk da onaylarsa öğretecekler değerleme nasıl olur diye hepsine. Bu kadar lanet bi hisse olamaz heralde herkesi illallah ettirdi. Bir yıldır olmayanlar bırbırbır konuşuyor şimdi. Madem siz sattınız kapatın çenenizi. Bize doğru dürüst paramızı verin gidelim. Daha bizim olay gerçekleştikten sonraki 1-2 yıl aralıgında Migros hissesinin 100 liralara geldiğini görücez inşallah.
Adim.adim dusüryolar birileri bna kiziyorda neden almyolar oyleyse neden israrla dusryolar cunku mali verdiler 5 lira olacak düsüncesiyle alan kucuk yatrmcya 4 tl üs tünden mali sattilar simdi her zamanki gibi 3 lira altndan uzun vadede toplayqcaklar
Hisseyi yıllarca bekleyenler kızgın tabi. Sen hisseyi o kadar bekle migros ona 0.75 desin sonra sen de bu is mahkemeye gider de bi de mahkeme ile uğraş. Burda yorum yapanlara da ekşiyorlar. Normal tabi. Anlıyorum.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri