Teb in şartları neler hocam. Yakında bi şube var, olmadı gidip hesap actirayim. Burger yamuk yaptı bize.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Burger nispi olarak küçük çaplı bir banka. Çok fazla sayıda kişinin günlük faizde devam etmesi küçük bilançosundan ötürü uygun olmayabilir. O nedenle büyük bankaların günlük faizleri ile belirli bir uç noktadan sonra ayrışması normal olabilir.
şimdi halkbank topkapı 400k 17,75 eski yeni yok bizde hepsi aynı dedi onunyalancısıyım ve bankaların tüm şubeleri farklı oran çekiyor herkesin bilgisine alternatif bir şube 17 diğeri 17,50 çekti
Miktara bağlı ama teb deki oran aynısını normal günlük alırsın Burgan dan
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar her yükseldiğinde başarılarını gururla paylaşan arkadaşların dikkat dağıtmasından kaynaklı olarak her seferinde kendime tekrar sorsam da, Türkiye'de yaşayan TL kazanan TL harcayan biri olarak yabancı para birimi ile yatırım yapmayı ben bir türlü kabullenemiyorum. İşler kendileri için iyi giderken tavsiye veren çok oluyor, ama tek yol dolar türü yorumları ben mantık çerçevesinde konumlandıramıyorum. %100 TL mevduatta duran ve işinden gücünden ötürü bu konuları takip etmeye pek zaman ayıramayan ve riskli ve sonu belirsiz yatırımlardan rahatsız olan biri için dolar takip etmek doların nereye gittiğini umursamak gerçekten gerekli midir? Yatırım tavsiyesi olmasın bir yorum yapabilir misiniz en azından? Yani dolar ne kadar yükselirse yükselsin eninde sonunda faiz zaten artmaz mı? Al sat yapmadıktan sonra mevduatçı için dolar takip etmeye zaman harcamanın bir anlamı var mıdır?
3500 boşta kalıyor, 750.000'e kadar %17.5 veriyor. 90 gün geçerli.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
Düzeltme: 250.000 üstü 5.000 boşta kalıyormuş.
Evet kalıyor kademeli olarak artıyor tebde boşta miktar 25 yaşından büyük isen .
Düz günlük için mt ye sorun Burgan’a boşta kalmıyor ama oran güldürenden düşük sayılır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
750 derken usd mi diyorsunuz,tl cinsi
2.000 - 49.999 TL %8 %17.5 2.500 %0.25
50.000 - 99.999 TL %13.25 %17.5 3.500 %0.25
100.000 - 249.999 TL %13.25 %17.5 3.500 %0.25
250.000 - 499.999 TL %15.25 %17.5 5.000 %0.25
500.000 - 750.000 TL %15.25 %17.5 5.000 %0.25
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
valla deymez stres resmen hayattan çalıyor denedim doları gitti geldi off stres mevduat defterde yazan ne ise o zaten ayagımı yorganıma göre uzatıyorum doları borsayı takip ederken hep stres hayatı bulanıklaştırıyor hayat seviyemi hep aynı tutuyorum min stres max zevk ben böyle düşünüyorum
aç kapa yaptım.oran 13.5 yazıyor marifetlide hala.. dedim acaba yanlış bir hesap mı açıyorum ...gittim cep teb hesabı da açtım .baya karıştı ortalık
sanırım sistem değişti ve 13.5 veriyor çıkıp tekrar yeni hesap açınca...ne kadar mantıksız aslında adı üstünde günlük bu faizler..
faizler aşağı inse hemen aşağı revize edecekler. itiraz etsen günlük bu faiz diyecekler.
Şekerbank lada görüştüm üstlere bildirmişler güya.
teb de bu arada teb fx platformu var mobil uygulamada dolar alış satış için makas biraz daha dar tutarak..8.30 akşamda 18.00 arası alış satış yaptırıyor. günlükte devam ederken bu volalitede dolardan da al sAT yapmak en mantıklısı. aracı kurumdan dolar al sat yaptım..amannn diyeyimmm.. dolar alırken ve satarken limit koyuyor sana daha fazla satman mümkün değil. şaşılacak şey zararım oldu bir miktar ama sosyal medya sağolsun halledebildim.
evet sters çok büyük oluyor hatta parada kaybediyorsun .ama takip etmek lazım etmeden olmaz.
bu arada şu teb 17.5 güncellemesini yapan arkadaşlar olursa haberimiz olsun yoldaşlar..
90 gün hoşgeldiniz faizi dönemi bittikten sonra vadesizde 3500 (veya 250.000 üstü için 5000) tutmaya devam ederseniz liste faiz oranlarından 0.25 fazla veriyor. En azından ben böyle anladım. Üşenmemişler bir sürü de yazmışlar bunu açıklamalara, ama hoşgeldin faizi bittikten sonra liste faizi zaten ne ki +0.25'i kim ne yapsın.
Artsın tabi,2 yıldır bize,TL mevduatçıya giriyor,biraz da dolarcılara girsin...Zaten,merkez her faizi artırınca, dolar her seferinde 4,50 altına inince adamlar,küçük çaplı bir kriz geçiyor,acaba bu sefer gitti mi karlar diye...
Geçen senki moldova seferinden kalan sadece 200 eurom var.Yarin faizi 25 yapsın,onu bile bozdurmazsam adam değilim...:halay:
Ben de bundan sonra cari giderlerim icin ayiracagim parayi dolarda tutacagim.
Bunu kazanc icin degil huzur icin yapacagim.
Ne kadar lazim oldu atiyorum 500 TL hemen 100 dolar satacagim ve ihtiyacimi karsilayacagim.
Bu nedenle bana vadesiz dolara en yuksek faizi veren bankayi bulacaksiniz her daim. :)
Syg,
valla hocam bana yetiyor arada mevduat takip ediyorum yaşantıma bakıyorum bu benim görüşüm seninkinlerde doğru ama ben onları düşünmek istemiyorum herkesin zevk stres anlayışı faklı hayırlı kazançlar
Ben ölünce bir elim tabutun dışında olsun!Halkım görsün ki Sultan Süleyman bile bu dünyadan eli boş gitmiştir"K.S.SÜLEYMAN
4.25 şekerbank gecelik varmı daha iyisi şu ortamda bilen varsa yazsın yoldaşlar
üçlü para birimliler var birde sormadım %4 ler duydum.fena değil aslında ama neticede bağlıyor seni 32 günlük ben her zaman çıkmak isterim şu ortamda yastık altına dönmek gerekebilir sistem dışına çıkmak...
bu forumda herkes kendi yatırım tercihinin kazanmasına yönelik senaryoları sevimli bulduğu için orta bir noktada anlaşmak imkansız istediğinn kadar bilimsel bilgi paylaş birisi çıkar faizi artırmanın gereksiz olduğunu gösteren tozlu raflarda kalmış istisna bir akademik çalışmayı gözüne sokar kimisi kendi ideolojik düşünce saplantısından dolayı uçsun kaçsın ne olursa olsun takıntısı yüzünden harap olmuş vaziyettedir o yüzden kimsenin lafından etkilenmeden kendi bildiğimiz doğrudan şaşmamak gerek
burgan güldüren 16,65 ten çıkıp overnight 17,25 ten devam..
hafta sonları tatiller falan karışık hesabı ama bileşiğiyle 32 gün eşleniği yaklaşık 17,35 civarı oluyor.
Girmez!! dolarda artık 4 tl altı yok. bu cari açık ve bu borçla imkansız. abd de tekrar aynı şekilde para arzı artarsa faizler tekrar 0'a yaklaşırsa ancak ve ancak o şekilde olur. %25 faiz ile 4 tl altına gelsin evimi arabamı satıp alırım. :) dolar al %4 faize at, daha ne olacak :) brezilyada cari fazla veren bir ülke ve son hallerine bakın. abd paralarını geri istiyor gelişmekte olan ülkelerdeki sıkıntı bu. bununla birlikte bizde ise katma değer yaratıp ülkeye döviz sokamıyoruz acı daha büyük oluyor. o kadar çok fon girişi sağlamak için yabancılardan imkb'de vergi bile almadık.
YTD.
Teb marifetli 16.5 başlamıştım gecelik 17.5 güncellemiyor ne banka müşteri temsilcisi nede telefondaki kapa aç yeni oranla devam et diye birşey yok sonra mağdur olmayın oran 13.5 a düşer
doları 7 kurus asagıya cektiler dusmeyen borsa dusmeye basladı ..simdi ordan cıkan parayla yabancı dolar alır bayramdan sonra oldumu sana 4.80 ..her geri cekiliste yabancı hisse satıp dolara giriyor ..bu kendi kendine dongu oldu
bu oranların daha yolu var 2-4 yıl abd nin ve fede gore mevduat kazandıracak..fed yeniden faiz indirimlerine gitmeden trend bu..yukarı yonlu ..fed dunyadan parayı cekiyor butun gelismekte olan ulkelerden ayda 20 milyar dolar para cekiyor ..yani orda faiz artıkca dolar tl yukarı buda tl oranları artırır.
Telefondan olmuyor bilgisayardan internet şubesinden yapınca oluyor gibi bir şeyler yazılmıştı burada eski mesajlarda. Ben reber'in aşağıdaki mesajında anlattığı şekilde bilgisayardan yapmıştım olmuştu. Bilgisayardan denemediyseniz bir de bilgisayardan deneyin isterseniz. Ayrıca fark ediyor mu bilmiyorum ama benim şube CEPTETEB olarak geçiyordu. İki şubede daha hesap vardı ama Marifetli'yi CEPTETEB üzerinden açmıştım CEPTETEB üzerinden kapat aç yapınca 17.5'a yükseltti bende.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...72#post2288872
Dün Odeabank ile görüştüm Oksijen %16 düşük kaldığı için 32 günlük teklif istedim ICBC Burgan %18 %19 verdiğini söyledim. Çalışalım dönelim dediler ama 24 saat geçti arayan yok. Para lazım değil herhalde veya para nasıl olsa orada diye ağırdan alıyorlar bayramı da %16'dan atlatalım sonra bakarız diyorlar. %19 vermezlerse, ki sanmıyorum vereceklerini, bayram sonrası Burgan'a taşımak farz oldu.