Sayfa 624/1006 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de bundan sonra cari giderlerim icin ayiracagim parayi dolarda tutacagim.
    Bunu kazanc icin degil huzur icin yapacagim.
    Ne kadar lazim oldu atiyorum 500 TL hemen 100 dolar satacagim ve ihtiyacimi karsilayacagim.
    Bu nedenle bana vadesiz dolara en yuksek faizi veren bankayi bulacaksiniz her daim.
    Syg,
    4.25 şekerbank gecelik varmı daha iyisi şu ortamda bilen varsa yazsın yoldaşlar
    üçlü para birimliler var birde sormadım %4 ler duydum.fena değil aslında ama neticede bağlıyor seni 32 günlük ben her zaman çıkmak isterim şu ortamda yastık altına dönmek gerekebilir sistem dışına çıkmak...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dolarcilara girmez..
    Cunku sadece faiz ile bu isler olmaz.
    Maliye politikalari ve yapisal reformlarla desteklenmezse faiz kalici olarak hic bir seyi cozemez.
    Syg,
    Öyle bir de girer ki..Hele de aralık 2016,ocak 2017'de 3,80-3,90'dan dolar alıp karını realize etmeyenlere...Doları alıp,üzerinde uyuyanlara..Merkez faizi 25'e çeksin.yeter.....

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Öyle bir de girer ki..Hele de aralık 2016,ocak 2017'de 3,80-3,90'dan dolar alıp karını realize etmeyenlere...Doları alıp,üzerinde uyuyanlara..Merkez faizi 25'e çeksin.yeter.....
    bu forumda herkes kendi yatırım tercihinin kazanmasına yönelik senaryoları sevimli bulduğu için orta bir noktada anlaşmak imkansız istediğinn kadar bilimsel bilgi paylaş birisi çıkar faizi artırmanın gereksiz olduğunu gösteren tozlu raflarda kalmış istisna bir akademik çalışmayı gözüne sokar kimisi kendi ideolojik düşünce saplantısından dolayı uçsun kaçsın ne olursa olsun takıntısı yüzünden harap olmuş vaziyettedir o yüzden kimsenin lafından etkilenmeden kendi bildiğimiz doğrudan şaşmamak gerek

4. burgan güldüren 16,65 ten çıkıp overnight 17,25 ten devam..

hafta sonları tatiller falan karışık hesabı ama bileşiğiyle 32 gün eşleniği yaklaşık 17,35 civarı oluyor.

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Peki yabancı 25 ile Parasını koyup 1 yıl sonra gitmek istediğinde USD bazlı yüzde 25 kar yapıp gidecek mi ? Buna dünya piyasasında izin verilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Girmez!! dolarda artık 4 tl altı yok. bu cari açık ve bu borçla imkansız. abd de tekrar aynı şekilde para arzı artarsa faizler tekrar 0'a yaklaşırsa ancak ve ancak o şekilde olur. %25 faiz ile 4 tl altına gelsin evimi arabamı satıp alırım. dolar al %4 faize at, daha ne olacak brezilyada cari fazla veren bir ülke ve son hallerine bakın. abd paralarını geri istiyor gelişmekte olan ülkelerdeki sıkıntı bu. bununla birlikte bizde ise katma değer yaratıp ülkeye döviz sokamıyoruz acı daha büyük oluyor. o kadar çok fon girişi sağlamak için yabancılardan imkb'de vergi bile almadık.
    YTD.

7. Teb marifetli 16.5 başlamıştım gecelik 17.5 güncellemiyor ne banka müşteri temsilcisi nede telefondaki kapa aç yeni oranla devam et diye birşey yok sonra mağdur olmayın oran 13.5 a düşer

8.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Teb marifetli 16.5 başlamıştım gecelik 17.5 güncellemiyor ne banka müşteri temsilcisi nede telefondaki kapa aç yeni oranla devam et diye birşey yok sonra mağdur olmayın oran 13.5 a düşer
    Telefon şubesini arayınca yükseltiyorlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 624/1006 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •