Arkadaşlar rapolar yanlış hesaplanmış bugün inceledim, raporlar rezalet ötesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar rapolar yanlış hesaplanmış bugün inceledim, raporlar rezalet ötesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeytin kardeş yanlış gördüğün durumu ozbala ilet belki duzeltirler
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende boşalttım.yeni raporlarla yeni spk basvurusunu yapınca giricem.gözüken o ki bilinçli aşağı çekiyorlar ama nedeni nedir bilmiyorum.nerden döner ne kadar salarlar bilmem.ama gözüken o ki yasaklı dönemde mal alan ziraat boşaltıyo.aynı kişiyse dcr den başkası olamaz.
Zaten bu işin uzayacağını çok önceden yazmıştı.fabrika ziyaret ettim filan demişti.
Hayırlı olaun alana da satana da bekleyenede....
Bizde döneceğiz ama şimdilik uzak takipteyiz.
Hisse de soylediğiniz rahatlama dipe olan yakınlıktan başka birr şey değil..artık dibe çok yakınız..dökülen dediğiniz hisseyi ben çıkardım diyen ZİRAAT :))
Özet yapalım:
-Sayın Zeytin in belirtmiş olduğu rezalet ötesi hazırlanmış hata dolu birleşme raporları..
-Spkya başvururken bile zaman kazanmak için hamiline gibi bir ifadeyle raporun tekrar dönmesini sağlamak...
-Ziraatin saçma sapan alımları ve satımları..
-Merryin her gün aldığı lotları itinayla zararına dahi satması..
-Forumdan çok USTAların hisse çıkarken ben kaldırdım KİBİRLERİ düşerken ortadan kaybolmaları...(he he he hep sen kaldırdın diyorum onlara)..
Oyunlar oyunlar oyunlar..
Erciyas patronu ve Speki kendi karar verecek en yakın rakibi ERBOStan daha mı büyük ve güçlü mü olacak yoksa BMEKS gibi güvenilmez bir firma mı olacak..?
Senaryoların güzel fakat Bimeks gibi batak şirket gibi düşünüyorsan neden bekliyorsunuz ytdr ne senin ne benim almamla hisse çıkar nede sen sarsan ben satsam düşer genel bir talep gelirse alım hisse prim yapar haddinden fazla alım yapıldığında hisseye böyle baskı yaparlar benim demek istediğim baya bir hisseyi topladılar bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum burda allanda satanda spek oluyor kardeş inşallah birleşme gerceklessinde herkez kazansın ytdr
Bu arada Bimeks için batak dedim düzeltme şuan yakın izleme pazarında batmamis ytdr
Batak şirket olcak demedim..BMEKSİN güvenilmezligi geldi aklıma ondan örnek cumlem oldu(yok ortak bulduk satıldık vss..) ..
O cumlemi şöyle düzelteyim.. Erbos Boruusan gibi mi olcak yoksa güvenilmez bir firma mı olacak(bir birleşmeyi 2 senedir yapamayan) burda karar zamanı..
anlaşılan bunlar özbalı 3 lira gibi fiyatla birleşmeyi düşünüyorlar. birleştikten sonra hamleyi yapacaklar, sermaye artırım kararıyla yol alır.2,5 ile 3 arası git get yapar onay çıkıncaya kadar. spek in maliyeti 2 lira civarı bekledikçe oda zarar ediyor.dikkatinizi çektiyse 3 e götür sal aşağıya , al aşağıdan çıkar 3 e ne güzel .
Arkadaşımızın tespitleri çok doğru ve yerinde hepimiz hep spk nın onay vermesine odaklandık bir zahmet raporları adam gibi okumadık ben ilk raporu okudum ve o zaman spk bu raporu kabul etmez demiştim takip edenler bilir ikanca raporu okumadan spk ertesi gün reddetti zaten onun için okumak gelmedi içimden ama şu bir gerçek arkadaşlar bu birleşme olacak eninde sonunda ve sabreden kazanacak bir konuya daha deyineyim ve müsade isteyim
* Arkadaşlar dün yatırımcı temsilcisini aradılar ve yatırımcı temsilcisi konunun ilk genel kurul toplantısında görüşülerek yeni rapor hazırlanıp yeniden mürecaat edilecegini söylemiş ve bunu duyanlar anında satış yazdılar ve hisseyi 2,65 e kadar çektiler ve sonra biraz düşününce olay netleşti ve belkide geri alımla tekrar 2,75 e çıktık ve kapanışı yaptık aslında bakarsak yeni rapor hazırlanmasını ve bu raporla yeniden müracaat edilmesini son bildirimde SPK istedi ve dün bunu yatırımcı tekrarlayınca panikleyerek satış yazdılar aslında yeni birşey yoktu sadece algılama hatası vardı umarım pazartesi bu fırsatı kullanacak olan SPEK açılışta aşagı basınca tekrar ikinci bir panikle satış yazmaz arkadaşlar teknik olarak biraz sarktı bunu görmek gerek ama şu bir gerçek beklentisi olan ve bir lotun bile hesabının yapıldığı ortamda teknik işlemez Ziraatın satışına gelince birşeye dikkat edin dikkatten kaçıyor ziraatten önce hisseyi yukarı taşıyan yatırım finans tı o boşalttı ziraat aldı şimdi ziraat boşaltıyor o alıyor bence sıkıntılı bir durum yok bildiğim ve bizim gruptan olan ve bu aşamada hissenin yatay veya biraz aşagı sarkacagını düşünen arkadaşlar satış yaptı başka hisselere kısa dönem geçti hisse toparlanması ile onlar tekrar dönecek bizim gibi alım için fırsat bekleyenler var tabi onlarda haftaya biraz alım yapar kimse yatırm tavsiyesi olarak alınmasın haftaya dönüş başlar ve sert olabilir YTD
Çoğu arkadaş bir bölümünü satmış hisse rahatladı demek istediğim buydu bundan sonra daha rahat gider diye düşünüyorum ytdr
syn zamanadurdemek genel kurul toplantsı değil benim bildiğim,
genel kurul yeni yapıldı zaten,yönetim kurulu toplantısın da dendi dün.
genel kurullar senede bir yapılıyor,olağan üstü genel kurullar istediği zaman yönetim kurulu toplayabiliyor.
genel kurulla ,yönetim kurulu toplantısı farklı şeyler.zaman açısından bu ay veya önümüzdeki ay yönetim kurulu toplanabilir.o kadar uçuk bi zaman farkı olacağını tahmin etmiyorum.yanlışım varsa düzeltin lütfen,
Yönetim kurulu toplantısında dendi, derken bunu kim nerede söyledi üstad.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet genel kurul yazmışım sanırım yönetim kurulu olacak zaten olmasıda normal sonuçta rapor yeni bir şirkete hazırlatılacaksa bu şirket için karar verilmeli ve olmaması lazım ama bizde böyle oluyor ne yazıkki yeni şirkete ne kadar oranlık bir rapor hazırlanması için yetki verileceği veya ilgili verilerle belkide hazırlanmış birkaç rapordan hangisinin SPK ya sunulmasının daha iyi olacagına karar verilip ertesi günde o rapor belkide SPK ya sunulacak buda bir yönü olayın neyse hayırlısı yılbaşına kadar bekletecek artık anlaşılan belki raporu şu şirkete hazırlatacagız veya kamuoyunda yanlış bir algı oluşmuş şeklinde bir kap bildirimi gelebilir belki bu hafta panik olarak fiyatın sert düşmesi tepki alımları ile alışların başlamasına neden olacak belkide buralarda tutmak için satacakları hisse oranından daha fazla hisseyi kaptıracaklar neyse buralarda tutmaları şu aşamada kötü degil çürük elmalar dökülsün asıl çıkış başladığında ayak bağı olmasınlar biz zaten birleşmeye baş koymuşuz ve sonucundada ne olacagını tahmin etmek zor degil
http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post905620
Haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi.
Bir arkadaşımız telefonla aramış ve yatırımcı ilişkilerinde çalışan bayan söylemiş ama herkes sanki sıfırdan bir başvuru olacak diye algılayarak satış yaptı fırsatı bulan SPEK te inen fiyatı orada baskıladı ve ne yazıkki artıda kapatmamız gereken cuma yı ekside kapattık olay bu ama zaten SPK son bildiriminde yeni hazırlanan rapor ile yenilen başvurun demişti değişen birşey yoktu yeni bir rapro hazırlanacak o kadar birde birşeye dikkat çekeyim SPK sadece orana takti ve rapor sunulur sunulmaz oranı makul bulursa ilk bültende onaylayacak nerden çıkardın dersen son rapor sunuldu ve bir gün sonra reddedildi demek sadece orana baktılar oran iyi olsaydı o zaman onaylanacaktı zaten süreç baya uzadı daha fazla uzatmak istemez
Artik gk ile bir ilgisi yok, bu konunun. Süreç yeniden başlayacak. Sil bastan islemler icin oncelikle Yönetim kurulundan karar çıkması gerekli. Mevzuatta, SPK onay verdikten sonra gk birleşme kararını oylar, diyor. 6 ayliklara gore bir rapor hazırlanabilir ise sureci fazla uzatmazlar, ama neredeyse 9 ayliklar çıkacak. Bu gecikme devam ettiği surece SPK 6 aylığı da kabul etmeyebilir ve 2017 bilancosuna gore birleşme raporu hazirlansin diyebilir. Bu yüzden Erciyas yeni bir gol yememek için, bu asamada spk ile resmiyete dökmeden istisare ederek bir karar verme aşamasındadır diye düşünüyorum. Birlesme orani 6 aylıklara gore mi yoksa yıllık bilancoya gore mi belirlenecek? Sureci belirleyecek faktör bu. Ytd..
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü kapanışta fiyatın toplamasına kanmayın onu yapan arkadaşta bu forumdan.o yüzden tahtadakilerin hareketi değil yarın dikkat edin derim
ERciyas zaten gol yemiyor aksine gol atıyor hepimize..
Onun için ne kadar çok baskı o kadar çok kar demek..biz umurlarında değiliz..açıkçası birleşme de çok umurlarında mı bilemeyeceğim. Zararı Özbala fatura et karı Erciyasa yaz misss..
Aslında bilmiyorlar ki bu zamanlar borsanın iyi zamanları belki bir kaç ay sonra endeks bozulacak kimse bu birleşmeye önem dahi vermeyecek..
Asıl şuan birleşme işini bitirmeleri ve borsa da kendilerine EVLADİYELİK yatırımcı çekecekleri zamanken bunlar her geçen gün insanların güvenini kaybediyorlar..
bir hisse düşününn 6 gün üst üste düşsün..İnsan utanır..
Bilerek veya bilmeyerek süreci uzatabildikleri kadar uzatıyorlar..
http://fs5.directupload.net/images/170911/lzvrcipi.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +362
Ortalama : +359
Maksimum : +653
Minimum : +108
Katılımcı: 29
7 gün üst üste hiç düşmemiştik..haber gelse 7gün üst üste çıkmazsın be
Hele piyasaya bak, birde buna bak. Maşallah gül bahçesi (B.k çukuru demicem arkadaşlar kızıyor.)
De kardeş de kizmiyorum
Yönetim acilen birleşme kararı alması lazım böyle muallak iş olmaz bayram tatili dediler oda bitti yönetim küçük yatırımcıyı çok kolluyor dediler bu nasıl kollama sanki kucakliyorlar ytdr
Yeniden yönetim kurulu toplanır..birleşme işlemlerine başlayacağız derler. Sonra genel kurul falan böyle 3 ay geçer..
Ardından Spk ya Hamiline diye yazı yollarlar..böyle salakça devam eder bu işler.3-5ay daha..
sonra bir bakmışıx birleşmişiz o zaman da borsa da geri dönüş dalgasına yakalnırız..mal mal kalırız..
Halbuki bu şirket az akıllı olsa be salak şirket asıl iş birleşmeden sonra başlayacaak..
senden bir erbos borusan çıkacak ama sen farkında değilsin..gözleriniz 3 kuruşu daha emme hırsından kör olmuş..
Kardeş bu fikrini ozbala ilet bence ytdr
Son pasta merrry de 7 bin lot var..satmalı seans sonuna kadar..millettin hissesine merry gelse sevinirler biz üzülüyoruz..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d122f29a79.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...637ed8be77.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9bad15439c.jpg
meri birinin paravanı ,
kağıdın içine edilmiş durumda
Bu meri ingilizmi
söyledim zaten..copy paste cevap verdiler.
KAP ı takip et dediler.
Ben buraya yazdıklarımı şirkete yazarım korkmam..keşke toplu olarak genel kurula da gitseydik..bundan sonra giderim imkanım olursa.
1)İnvest Az ı nerden buldunuz dedim başka piyasanın nefret ettiği kurum yokmuydu dedim..
2) Deloitte uzman kuruluş raporu kadar yazdoracak vizyonunuz yok mu dedim..
Garantinin yanlış invest axın güvenilir olmayan raporları yanında .
3) spkya hamiline yazmayı kim akıl etti dedim
4) bu ralli bittikten sonra borsada olmak için olan bir firma olacaksınıx dedim.
Bunları fotokopide çoğaltıp arayada korbon kağıdı koymayacaksin 🙂 niye dersen hisseye sahip cikmadilar küçük yatırımcıyı çok kolluyorlarya millet sövüyor ama adamlar kulaklarını tıkanmış 🏇 gözlüğünü de takmış ne duyorlar nede görüyorlar
kağıdı baskılamak için diğer aracı kurumdan zararına işlemler yapıyor çakal
Ozbal pasta..
7.gün eksi kapatma rekoru..en sonuncusu 6 gündü..
Gerizekalı SPEK ..7 GÜN DE BASSAN 77 GÜN DE BASSAN. 7 AYDA BASSAN burdayız..Genel kurulda beraber sallarız birbirimize..
Merryden zararına işlem yapan her gun aldığını satan Gerizekalı ..Satmıyoruz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...339c5cdb71.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6aaf9ad04.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26df0331a9.jpg
internet yasagi kalkinca 3.0 ustunde tutunmasini bekliyordum. Yaniltti beni .bu tarz endeksten dunya dan kopuk kagitlara ayar oluyorum.. spek mi dersiniz hacimsizlik mi sirket yonetimi mi ..