Sayfa 623/948 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Bir arkadaşımız telefonla aramış ve yatırımcı ilişkilerinde çalışan bayan söylemiş ama herkes sanki sıfırdan bir başvuru olacak diye algılayarak satış yaptı fırsatı bulan SPEK te inen fiyatı orada baskıladı ve ne yazıkki artıda kapatmamız gereken cuma yı ekside kapattık olay bu ama zaten SPK son bildiriminde yeni hazırlanan rapor ile yenilen başvurun demişti değişen birşey yoktu yeni bir rapro hazırlanacak o kadar birde birşeye dikkat çekeyim SPK sadece orana takti ve rapor sunulur sunulmaz oranı makul bulursa ilk bültende onaylayacak nerden çıkardın dersen son rapor sunuldu ve bir gün sonra reddedildi demek sadece orana baktılar oran iyi olsaydı o zaman onaylanacaktı zaten süreç baya uzadı daha fazla uzatmak istemez
    Artik gk ile bir ilgisi yok, bu konunun. Süreç yeniden başlayacak. Sil bastan islemler icin oncelikle Yönetim kurulundan karar çıkması gerekli. Mevzuatta, SPK onay verdikten sonra gk birleşme kararını oylar, diyor. 6 ayliklara gore bir rapor hazırlanabilir ise sureci fazla uzatmazlar, ama neredeyse 9 ayliklar çıkacak. Bu gecikme devam ettiği surece SPK 6 aylığı da kabul etmeyebilir ve 2017 bilancosuna gore birleşme raporu hazirlansin diyebilir. Bu yüzden Erciyas yeni bir gol yememek için, bu asamada spk ile resmiyete dökmeden istisare ederek bir karar verme aşamasındadır diye düşünüyorum. Birlesme orani 6 aylıklara gore mi yoksa yıllık bilancoya gore mi belirlenecek? Sureci belirleyecek faktör bu. Ytd..

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
     Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Yönetim kurulu toplantısında dendi, derken bunu kim nerede söyledi üstad.

Bir arkadaşımız telefonla aramış ve yatırımcı ilişkilerinde çalışan bayan söylemiş ,algılama sorunu oldu sanırım,kapanışa doğru tahta kendini topladı,artık p.tesi den itibaren yeni gelişmelere bakacağız,hayırlısı olsun hepimiz için.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

3. Cuma günü kapanışta fiyatın toplamasına kanmayın onu yapan arkadaşta bu forumdan.o yüzden tahtadakilerin hareketi değil yarın dikkat edin derim

Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Cuma günü kapanışta fiyatın toplamasına kanmayın onu yapan arkadaşta bu forumdan.o yüzden tahtadakilerin hareketi değil yarın dikkat edin derim
    cuma günü kaç kapattıki 3 lirayla ilgili bu kağıdın karın ağrısı nedır anlamadım gıttı sureklı 3 den aşağı geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Artik gk ile bir ilgisi yok, bu konunun. Süreç yeniden başlayacak. Sil bastan islemler icin oncelikle Yönetim kurulundan karar çıkması gerekli. Mevzuatta, SPK onay verdikten sonra gk birleşme kararını oylar, diyor. 6 ayliklara gore bir rapor hazırlanabilir ise sureci fazla uzatmazlar, ama neredeyse 9 ayliklar çıkacak. Bu gecikme devam ettiği surece SPK 6 aylığı da kabul etmeyebilir ve 2017 bilancosuna gore birleşme raporu hazirlansin diyebilir. Bu yüzden Erciyas yeni bir gol yememek için, bu asamada spk ile resmiyete dökmeden istisare ederek bir karar verme aşamasındadır diye düşünüyorum. Birlesme orani 6 aylıklara gore mi yoksa yıllık bilancoya gore mi belirlenecek? Sureci belirleyecek faktör bu. Ytd..

ERciyas zaten gol yemiyor aksine gol atıyor hepimize..
    Onun için ne kadar çok baskı o kadar çok kar demek..biz umurlarında değiliz..açıkçası birleşme de çok umurlarında mı bilemeyeceğim. Zararı Özbala fatura et karı Erciyasa yaz misss..

Aslında bilmiyorlar ki bu zamanlar borsanın iyi zamanları belki bir kaç ay sonra endeks bozulacak kimse bu birleşmeye önem dahi vermeyecek..
    Asıl şuan birleşme işini bitirmeleri ve borsa da kendilerine EVLADİYELİK yatırımcı çekecekleri zamanken bunlar her geçen gün insanların güvenini kaybediyorlar..
    bir hisse düşününn 6 gün üst üste düşsün..İnsan utanır..

Bilerek veya bilmeyerek süreci uzatabildikleri kadar uzatıyorlar..

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +362
    Ortalama : +359
    Maksimum : +653
    Minimum : +108
    Katılımcı: 29

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,008
     Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Arkadaşımızın tespitleri çok doğru ve yerinde hepimiz hep spk nın onay vermesine odaklandık bir zahmet raporları adam gibi okumadık ben ilk raporu okudum ve o zaman spk bu raporu kabul etmez demiştim takip edenler bilir ikanca raporu okumadan spk ertesi gün reddetti zaten onun için okumak gelmedi içimden ama şu bir gerçek arkadaşlar bu birleşme olacak eninde sonunda ve sabreden kazanacak bir konuya daha deyineyim ve müsade isteyim
    * Arkadaşlar dün yatırımcı temsilcisini aradılar ve yatırımcı temsilcisi konunun ilk genel kurul toplantısında görüşülerek yeni rapor hazırlanıp yeniden mürecaat edilecegini söylemiş ve bunu duyanlar anında satış yazdılar ve hisseyi 2,65 e kadar çektiler ve sonra biraz düşününce olay netleşti ve belkide geri alımla tekrar 2,75 e çıktık ve kapanışı yaptık aslında bakarsak yeni rapor hazırlanmasını ve bu raporla yeniden müracaat edilmesini son bildirimde SPK istedi ve dün bunu yatırımcı tekrarlayınca panikleyerek satış yazdılar aslında yeni birşey yoktu sadece algılama hatası vardı umarım pazartesi bu fırsatı kullanacak olan SPEK açılışta aşagı basınca tekrar ikinci bir panikle satış yazmaz arkadaşlar teknik olarak biraz sarktı bunu görmek gerek ama şu bir gerçek beklentisi olan ve bir lotun bile hesabının yapıldığı ortamda teknik işlemez Ziraatın satışına gelince birşeye dikkat edin dikkatten kaçıyor ziraatten önce hisseyi yukarı taşıyan yatırım finans tı o boşalttı ziraat aldı şimdi ziraat boşaltıyor o alıyor bence sıkıntılı bir durum yok bildiğim ve bizim gruptan olan ve bu aşamada hissenin yatay veya biraz aşagı sarkacagını düşünen arkadaşlar satış yaptı başka hisselere kısa dönem geçti hisse toparlanması ile onlar tekrar dönecek bizim gibi alım için fırsat bekleyenler var tabi onlarda haftaya biraz alım yapar kimse yatırm tavsiyesi olarak alınmasın haftaya dönüş başlar ve sert olabilir YTD
    rapora spk nın tekrar ret vermesi gerektiğini o zaman söylemiştim.. linç edilerek.. goygoycuları kızdırarark... o zaman kimse okumamış yani pes

Sayfa 623/948 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •