Daha sezon açılmadı kardeş.. %16 doluluk yeni yatırımdan kaynaklı tam kapasitenin kullanılmamasıyla alakalıydı.. minimum %80 dolulukla çalışır diye tahmin ediyorum
Printable View
Toplamaya devam...
https://i.hizliresim.com/DYNROv.png
Kapasite artarsa ve dolar da günden güne çıkarsa bu şirketlerin zararı çarpan etkisiyle daha çok büyür mü.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sezonun acılması veya acılmaması
doluluk oranı yada sezon bu hısse ıcın bır deger veya bır anlam yanı bır ölçüm olmuyor.
pıyasa hareketlerı de bunun ıcın bos anlamak zor
hangı degerlendırmeye gırebılırkı butun dalgalar ruzgar bu hısseye hıc bır tesir etmıyor
denızın üstündeki ölü balık gibi.
Evet sezonun acilmasiyla senzlong ve semsiye ler go..Me girmis bulunmakta.... 0.69la spek bize burda muz ikram ediyor anlasilan.... Neyse guzel battik
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım yeniden girdim tektu ya, inşallah toparlar ben geldiğim için, %10-15 kar yeterli olur.
Ucuz hisse ama Finans durum iyi değil. Finans durumun iyi olmaması ayarları iyi yapıldı. Hotel satışıda uzadıkça uzadı ve muammaya dönüştü.
Şimdi bedelli sermaye artışı olabilir mi?
Bu hotel satışı hikayesi bedelliye katılımı artırmak için bir yem olabilir mi? Bu soruların cevabı önemli. Zamanla göreceğiz herseyi...
Ama bedelli olsa da, bu defa nominal değer altında kabul görmez ve fiyatını nominal civarına çıkarılır sanırım.
Borsa gündem yine devreye girip bunları borsanın ve yatırımcının Robin Hood u olarak göstermek için her gün yazı dizileri hazırlar mı acaba...
Boyacı küpü mü bu bedelli.. iki senede bir bedelli açıklayacak ve spk onaylayacak.. geçen yapılan bedelli, yatırımı tamamlamak için yapılmıştı. Mali durumunun iyi olmadığını nerden çıkardın çok merak ettim.. yüksek analiz bilgini konuştursan da öğrensek
Bitirdin bizi TEKTU
keşke bedelli yapsa yetmiş kuruş brsa fiyatı ise bedelliden niye krkulur brsa yatırımcısını anlamıyrum
bu yıl turizm karlı gececek...doluluk oranında sorun olmaz...su anda bile kale içi gibi yerlerde otelle dolu...ben antalyada yasıyorum
Otel dolu boşşş..tektu çok hoşşş
bu sevdaa bitmezz...
Ama ben biterimm..
:):):):)
Yokluğumda bu kağıt ölmüş, bitmiş.Acaba acele mi davrandım almakta.
Çeşmeye otel yapıyorsun daha doğru düzgün açılış yapamadın kimsenin haberi yok:)
Hisse bu fiyatlarda iken bedelli korku unsuru olmaz. Aksine destek unsuru olarak algılanması gerekir..
Adamlar şirketin mali durumuna niye böyle olumsuz ayarlar verdi onu eleştir;
Tektu nun varlıklarını ilişkilş taraflara aktararak tektuya ilişkili taraflardan alacaklı dutuna getirerek,
İlişkilş tarafların hantal varlıklarını Tektu ya satın aldırarak,,
Oysa yaptıkları bedelli sermaye artışından kasaya giren nakit ile ilişkili taraflara aktarılmış paralarla finans borçları sıfırlasalardı, şimdi halka açık şirket yüksek flnasal borç maliyetlerine katlanmak zorunda kalıp borç arltında ezilmeyecekti, ve de kasada önemli miktarda artı nakit olacaktı.
Zigana Migana fazla cezbedici davetler bir hotel olmayabilir. yüksek oda ücretlendirmeyide taşıyamayabilir..
Önemli uluslararası bir marka zincirine girerse üreteceği artı değer yükselebilir..
Belki de önemli hotel zincirlerden birine devredilmesi düşünülüyordur
Sayın prometheus otelde geçen sene 1 hafta kaldım sadece deniz ve oda güzel başka hiçbirşey yok Akşam 10 dan sonraölü yalandan bi disco yapar insan eğlence yok mecbur merkeze inmek zorundadın
.................................................. .
Seçimde yenilendi fırsat doğdu geçmiş olsun artık aşagıdan alır spek
[QUOTE=Nacial;3429943]Seçimde yenilendi fırsat doğdu geçmiş olsun artık aşagıdan alır spek[/QUOTE
bunların lugatında ALMA dıye bır kelıme yok sadece satma var kagıt copluk gıbı sat sat bıtıremedıler.
Duste alalim pc kurusu seni
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim bu zaman ıcınde gordugum adamlar ısı ıyı bılıyor.Tam bır zeka kurnazlıgı soyle bıraz yorumları ve haberlerı gezdım anladımkı hısse hep asagı hep asagı gelmıs bıreysel yatırıcıyı hıc dusunmememıs oyle bır gayretıde yok grafık olarak fıyatlamalara bakıldıgında
1 tl bıle sende 1/ve 2 dk gormus hıc duramamış .kurnazlık nerede dersenız nerede yokkı pısanın nakıt sıkısıklgında hısseyı encok brysel yatırımcı sıtlamıs onunda anlasılıyorkı o kadar yuk bımnmıskı hem bedelllı odemıs hemde nomıla olan 1 tl bıle degıl fıyatı yatırıcının stresını artırmıs .bazıları dıyorkı yorumda zorlamı aldırdılar kardesım ama bırde tıcaretın ve arz talebın etık kuralları var kacamak cevaplar acızlıgın sonucudur.sankı bıreysel yatırımcı 2 tl gıbı bır fıyattan almıs da sızlanıyor senet yatırıcının aldıgı veya bekledıgı 1 tl yı bıle gormemeıskı .
İşaret fişeği!!!
Bağlı Ortaklığımız Mayboya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Mayboya) kendisi ve bağlı ortaklığı Karadeniz Gazetesi ve Matbaacılık Limited Şirketi'nin (Karadeniz) hali hazırda bir ticari faaliyetinin mevcut olmaması, Mayboya ve bağlı ortaklığı Karadeniz'in sahip olduğu gayrimenkullerin üzerinde proje geliştirmeye uygun potansiyeli yüksek gayrimenkuller olması ve mevcut durumda kira getirine sahip olmaları dikkate alınarak, daha sade bir Şirket yapısının oluşturulması, giderlerin azaltılması, verimliliğin yükseltilmesi ve bunlara bağlı olarak karlılığın artırılması, karar mekanizmalarının hızlı olması sağlanarak şirketlerin daha etkin ve koordineli yönetilebilmesi ile gayrimenkule ilişkin faaliyetlerin merkezi olarak yürütülmesi avantajlarından yararlanılabilmesi amaçlarıyla ,
Evet kötü piyasada gün boyunca yeşil yakıp duruyordu bir türlü cesaret edemedim almaya işaret fişeği patlayacakmış yarın izlemeye alalım ytd.ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.