Niye böyle yapıyorki.Hani yüksek kur istiyorduk.Hani Rekabetçi olacaktık.Hiçbir dedikleri hiçbir yaptıkları ile uymuyor.Koca ülke acemi çoluk çocuğun oyun alanı oldu.L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye böyle yapıyorki.Hani yüksek kur istiyorduk.Hani Rekabetçi olacaktık.Hiçbir dedikleri hiçbir yaptıkları ile uymuyor.Koca ülke acemi çoluk çocuğun oyun alanı oldu.L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nkolay fx de işlem yapan var mı?
Daha düne kadar dolar gram altın euro da 1.5 kuruş olan makas şimdi 5 kuruşun üzerinde.
Sizlerde durum nedir?
abd piyasalarında beklenti, şayet seçimlerde her iki adaydan biri diğerinin zaferini kabul ederse piyasalar normalleşir, yok itirazlar gerçekleşirse borsalar % 10 daha satılır beklentisi.
adamlar olabilecek tüm senaryolara karşı hazırlıklılar.
Işık Ökte nin videosunu izledim, merkezin bir swap anlaşmasına yakın olduğundan bahsetti, bu önümüzdeki hafta olursa ilginç bir durum olabilir.
https://www.bloomberght.com/tahvil/faiz
Gösterge faizi 14.60
Eskiden bunun üzerine 2 puan ekleyip tezgah altı faiz pazarlığı yapardık. Hey gidi günler heyyy
Ters gösterge....
Bir yıldır "bankalar ucuz, banka hissesi alin" diyor durum ortada...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%5 stopaj kesintisine ek olarak %7 civarı bir kesinti daha oluyor(daha önceki paylaşımlarımda var)
%5 stopajlı MK:
7.Eki 11.43 8.Eki 11.81 12.Eki 11.81 13.Eki 11.77 14.Eki 11.77 15.Eki 11.77 16.Eki 11.85 19.Eki 11.91 20.Eki 11.91 21.Eki 11.91 22.Eki 11.95 23.Eki 11.77 26.Eki 13.34 27.Eki 13.68 28.Eki 13.13 30.Eki 13.13
Palavracının tekidir..
Ne diyorsa tersine inanacaksın..
TR ye katar dışından SWAP gelmez..
Onla da anlaşmamız var zaten 15 milyar dolara yükseltildi..
Hele borsa öngörüleri felaket taraflıdır..Büyük ihtimal yabancı kurumların TR maşası..
137 tl TUPRS da ağzından köpükler saça saça TUPRS a bak 7 tl ralli yaptı blöö blööö ham hum...sonra almıyorsunuz kaçıyor falan modunda idi..
2019 ekim..
Şirinbaba, böyle bir haberin gerçeklik payı olsa başta AHaber ve türevleri yazılı,görsel basın bu haberi pompalamayacaklarını, köpürtmeyeceklerini mi düşünüyorsun...Bu arkadaş ters indikatördür genelde. Bu arada APara’da program yapmıyor muydu Işık Ökte beyefendi?
Borsaya biraz daha para gömdüm akbank, garanti aldım bu kez çarşamba vakıfbank almıştım, 2 aydır yerinde sayıyor faizler canı cehenneme artık % 30 biste geçtim sadece bankacılık. %30 dolar, %40 mevduat oldum böylece
Onun kadar gereksiz bir tipleme yoktur ekranlarda. Eskiden Bloom'da çok çıkardı favori konukları arasındaydı Barış Esen'in. O zamanlardan beri hep döviz alerjisi olduğunu söylerdi. Bi defa bi piyasa adamının herhangi bir şeye alerjisi olamaz ! Eğer alerjisi varsa kesin taraflıdır diye düşünmekte fayda var :) Şartlar neyi gerektiriyorsa, kazanç nerede çoksa oraya yatırım yapılır.
O zamanlar dolar 5 li rakamlardaydı ve dolar alanlara saydırıyordu aklı sıra, o kadar yüreğiniz varsa kaldıraçlı FX piyasasına girin hedeler sizi ! Yatırım borsada olur dövizde olmaz hahaha hihihi diyordu. 1 sene geçmeden aldı ağzının payını. Neyse ki Barış da şutladı artık görmüyoruz çok şükür ekranlarda :kahkah:
Link vereyim. aramaya ben de üşendim şimdi :)
https://www.gcmforex.com/viop/viop-e...il-hesaplanir/
Usd oran bilgisi olan var mi acaba
oranları arttıran banka var mı? yoksa hepsi kulaklarının üzerine mi yatıyorlar
siz de haklısınız da bu ara o kadar beklentiler bozuldu ki, bazen iyi şeyler duymak ister istemez olumlu etkiliyor.
daha ne kadar kötü olabilir dediğimiz herşey oluyor maşallah.
Fena vurdu deprem.
8.36 gidiyoreeee
Merkez hala bekliyor yuh be.
https://youtu.be/3Xv3aumnqfM
Bu şarkıyı dinliyorlar sanırım glp şarkısı
Burgan mesaj atmis 14 diye..yazildimi buralarda bilmiyorum..250 bine kadar diyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahtan ekonomist bir cumburbaşkanı mız var. O olmasaydı düşünemiyorum bile
Reis yüksek faiz yüksek enflasyona neden olur diyor tüm strateji bunun üzerine kurulu sanırım.
Teb marifet hesaba 14 verdi bilginize.