Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    Işık Ökte nin videosunu izledim, merkezin bir swap anlaşmasına yakın olduğundan bahsetti, bu önümüzdeki hafta olursa ilginç bir durum olabilir.
    Ona ne zaman denk gelsem kronik kabizlik cekiyor izlenimi olusuyor bende.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    Işık Ökte nin videosunu izledim, merkezin bir swap anlaşmasına yakın olduğundan bahsetti, bu önümüzdeki hafta olursa ilginç bir durum olabilir.
    Kelin ilacı olsa başına sürermiş.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    Palavracının tekidir..
    Ne diyorsa tersine inanacaksın..
    TR ye katar dışından SWAP gelmez..
    Onla da anlaşmamız var zaten 15 milyar dolara yükseltildi..

Hele borsa öngörüleri felaket taraflıdır..Büyük ihtimal yabancı kurumların TR maşası..
    137 tl TUPRS da ağzından köpükler saça saça TUPRS a bak 7 tl ralli yaptı blöö blööö ham hum...sonra almıyorsunuz kaçıyor falan modunda idi..
    2019 ekim..

Şirinbaba, böyle bir haberin gerçeklik payı olsa başta AHaber ve türevleri yazılı,görsel basın bu haberi pompalamayacaklarını, köpürtmeyeceklerini mi düşünüyorsun...Bu arkadaş ters indikatördür genelde. Bu arada APara’da program yapmıyor muydu Işık Ökte beyefendi?

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Eskiden vergileri aynıydı
    az önce 14.9 oldu, geçmişteki gibi olsa şimdi 17 faizi rahat almalıydık. kaç alıyoruz maximum 13,5

6. Borsaya biraz daha para gömdüm akbank, garanti aldım bu kez çarşamba vakıfbank almıştım, 2 aydır yerinde sayıyor faizler canı cehenneme artık % 30 biste geçtim sadece bankacılık. %30 dolar, %40 mevduat oldum böylece

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    %5 stopaj kesintisine ek olarak %7 civarı bir kesinti daha oluyor(daha önceki paylaşımlarımda var)
    eski paylaşımlarınızda +%7 nin ne olduğunu bulamadım.

Onun kadar gereksiz bir tipleme yoktur ekranlarda. Eskiden Bloom'da çok çıkardı favori konukları arasındaydı Barış Esen'in. O zamanlardan beri hep döviz alerjisi olduğunu söylerdi. Bi defa bi piyasa adamının herhangi bir şeye alerjisi olamaz ! Eğer alerjisi varsa kesin taraflıdır diye düşünmekte fayda var Şartlar neyi gerektiriyorsa, kazanç nerede çoksa oraya yatırım yapılır.

O zamanlar dolar 5 li rakamlardaydı ve dolar alanlara saydırıyordu aklı sıra, o kadar yüreğiniz varsa kaldıraçlı FX piyasasına girin hedeler sizi ! Yatırım borsada olur dövizde olmaz hahaha hihihi diyordu. 1 sene geçmeden aldı ağzının payını. Neyse ki Barış da şutladı artık görmüyoruz çok şükür ekranlarda

Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •