Kasim ayinda Trump'in gidecegini biliyor.
Printable View
Yanlış biliyorsunuz onlar;dış minnaklar.....buradakilerde büyük resim kursu mezunları,kendileri gibi düşünmeyen herkes dış minnakların adamları:oleyo:
Bu adamların hiç bir şeyini onaylamayabilirsiniz ancak şablon bir tip oluşturdular,kahvede,yolda,sosyal medyada,hep aynı şeyi söyleyen,ikna olmaz tek tip...
Eskiden Herşeyin matematiği vardı hırsızlığın bile
iyi analiz ederdin çok çalışırdın deneme yanılma yapardın yol kat ederdin vs.
Şimdi gerek yok o kadar ince düşünmeye
Bodoslama paldır küldür istediğini alıyorsun sadece yandaş ol yeter
investing.com teknik görünüm.
https://i.hizliresim.com/DZkcDi.jpg
Sizin gibilerin pandeminin şiddetini arttırdığına,bir çok insanın ihmal yüzünden öldüğüne inanması için illa kendi başına mı gelmesi gerekli bu hastalığın?Al sana veri son bir haftada yaşadığım ilçede çoğu yeni vaka olmak üzere 18 hasta var,ancak pandemi haritasında ne hikmetse bırak bizim ilçeyi,ilde bile son 3 günde hasta yok görünüyor,bunuda mı yengen söyledi?
Ya şimdi herkez badem stayle diyorda peki bu bedemcikler nasıl oluyor yani rengimi açık kaytan bıyıklımı ince bıyıklımı ne nedir nasıldır ayhan başgan müsadenle harbiden bu topikde badem varmı? 😃 adım özgür ne bademim ne fındık nede hurma badem stayle diyosunuz habire nedir bu işin aslı astarı
sabah açılış +500 ila +700 beklentim var...
doğalgaz hikayesi bitti..İşimize bakalım biraz...
S400 de yeniden gündeme gelmesi. Daha ilki kurulmadan ambarda yatarken. Bu şartlar trumpu daha da zor durumda bırakır. Üç beş vakte yeniden mal varlığı gündeme gelir. Yada ağır yaptırımlar gelir. Yani ortada duran ABD ye Rum tarafına geç demek gibi bir şey. Bugün bunları arzu ediyorsa hükümet. Seçim var demek. Malum dış güçler hazır. Bütün halk Rum tarafında olmayacağına göre akp nin yanında olacak.
Vay arkadaş, ülkeye bak.
Şimdi de imzalanmamış anlaşma üzerinden manipülasyon yapılıyor.
Yarım saate füzeler yola çıktı diyecekler.
Buradakilere sorsan kendileri hariç herkes saf küçük yatırımcı, ama hiçbirinin aklına “Lan dur bakalım neymiş mesele” demek gelmiyor.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...larini-aciyor/
Konunun ısıtılmasının bu bağlamda olduğunu düşünüyorum. Ha bizimkiler şimdi alabiliriz diye konuşursa hiç şaşırmam
“Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun önceki gün yaptığı açıklamaya göre, Army-2020 yılın ilk uluslararası savunma sergisi olacak. Foruma 92 ülkeden ziyaretçi ve katılımcının yer alması bekleniyor. Foruma ayrıca 19 ülkeden heyetler katılacak ve bu heyetlere savunma bakanları ya da vekiller başkanlık edecek. Rusya ve başka ülkelerden 1500’den fazla firma 28 binden fazla askeri teçhizat ve silahı sergileyecek.”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elinde fetöcü yaftasıyla gezip yapıştıracak adam arayanlardan hiç bir farkınız yok, simetriğisiniz sadece. Karşı tarafta, ters şekilde duruyorsunuz ama aynısınız.
Ne haliniz varsa görün.
Giderken bir kez daha söylüyorum:
Yeni hiçbir şey yok ama yine sizi ütmek için şimdi de bu haber kullanılacak.
Tiksindim bu sistemden yemin olsun
Yolun açık olsun hemşerim
Ben o kapıdan kovulup bacadan girenlerden değilim
Laf söyleyip tutmayınca nick değiştirenlerden de değilim
Açtığım tek başlığa bakarsan görürsün
Bu işi bilenlerden değilim ama kendini bilenlerdenim
Benim midem bulanıyor tiksiniyorum igreniyorum bu sistemden. Sen neyden tiksindin anlamadim ama ben hergün ülkede böyle haberler okumaktan tiksindim. https://www.gazeteduvar.com.tr/gunde...stifa-getirdi/
Bakalım doğru ise trompet bu gece müjde... Demiş. Onlardaki müjde ne olur aşı olur. Adamların palalık bir işi yok nasılsa. Bu durumda ons altın a bakmakta fayda var.. Volatilite yüksek olabilir.ytd
WASHINGTON —
Amerikan havayolu şirketleri, halkı yeniden uçakla yolculuk etmeye yönlendirme çabasıyla, yolcuları Corona virüsünden korumayı amaçlayan yeni önlemler alıyor. Bu adım, tam da havayollarının yolcu sayısı yeniden düşmeye başladığı günlerde atıldı. Aralarında Delta’nın da olduğu bazı havayolu şirketleri, yılın ikinci çeyreğinde 6 milyar dolar zarara uğradı.
https://www.amerikaninsesi.com/a/hav...r/5554641.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abd ne müjdesi arkadaş
Ben anlamıyorum kim kimi takip ediyor abd türkiye diktatörleri iş başında
Trump deli diyen adamlar
Bizdekine niye bir şey demiyor
Ne farkları var ikiside aynısını yapıyor
Trumpa laf söyleyen bi zahmet bizimkinede söylesin
Amaaann sabahlar olmasin.hergun yeni bi gündem bu ne yaaa
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdeye habere kaldı işler yani maniplasyona sadece bizde değil dünyada sistemde hızla bir kötüye gidiş var böyle işlerden umut beklediklerine göre durum baya baya ciddi.
Az önce haberlerde gördüm. Reis artık oyuna gelen değil oyun kuran olduk demiş. Harbiden manipülasyon oyunu iyi kurulmuş. Bizim zıplaya zıplaya kazanan arkadaş ve arkadaşları Tüpraş ve petkimde cuma günü 3 milyona yakıp para kaybetmişler. Aracı kurumlar vermiş gazı haber geldi uçacaklar gaz haberi gelince demişler. Valla iki günde heveslendirip odunu değil yağlı kazığı verdiler...
Eee zıplamak ise mesele, zıp zıp zıplatılmak da bu meselenin bir boyutu sonuçta. Çok şükür çok temiz yağ gibi geçti Cuma günü takip edene sarı Reis de uzun Reis de maden maden.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesinde (FDA) "derin devlet" için çalışan bazı kişilerin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yürütülen aşı çalışmalarını yavaşlattığını öne sürdü.
Trump'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama, Kovid-19 salgınının halen etkisini hissettirdiği ülkede yankı uyandırdı.
Donald Trump, açıklamasında, "FDA'daki derin devlet ya da her kimlerse, aşıların ve tedavi yöntemlerinin insanlarda denenmesini ilaç şirketleri için oldukça zorlaştırıyorlar. Açıkça görülüyor ki (bu çalışmalarla ilgili) yanıtları 3 Kasım'dan sonrasına kadar ertelemeyi umuyorlar." ifadelerini kullandı.
Dün böyle bir haber vardı. Aşı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Müjde HALKA verilecek dendiğinde tamam dedim, merkez dolarizasyonun önüne geçemiyor bu yüzden hedef kitle dolara ve altına yatırım yapan halk oldu..ve aynen bu mesaj verildi, hala bazı yandaş medya görülmemiş doğalgaz rezervi bulduk diye algı yaratıyor..nerden bilecez yarın birgün yüksek maliyet ve rezervin az olması nedeniyle bunun unutulmayacağı..
Akdenizde mutasyona duyarlı aşı dahi bulunursa şaşırmayın..çünkü doların ve altının önüne geçilemiyor, bu kafayla geçilemeyecek..
HArun bile 5 dakikada ..cuma günü 3 milyon TL kaybettiyse..
Çok dikkatli olmak gerekiyor...
Piyasa doğalgaz haberine cevabını kendi diliyle verdi.bizimkiler devamı gelecek diyerek İleriye dönük beklenti oluşturmaya çalışsada Piyasanın inandırıcı bulmadığı açık..gerçi mesaj ya da müjde HALK ın dolara yatırım yapan kesmiydi..bu kesimde geçmişteki acı tecrübeler gereği Zor vazgeçer dolardan..yakın zamanda dolarda bişeyler bekleniyor olmalı..
Viopta yıllar içinde birkaç büyük darbe yedim ve artık iyice soğudum bu piyasadan.Nisandan beri iki kredi çektim ikisi de viopta eridi gitti. Bir ay önce 25 endeks kontratlık bakiye vardı geçen perşembe günü 4 kontrat civarına indi. Kendime son darbeyi de 95.20 ortalamayla üç adet Tüpraş long yaparak vurdum. Belki müjde coşkusuyla Tüpraş bir yüzde iki daha gider hesabıyla hemen kapatmayı düşünüyordum pozisyonu, sonuç malûm. Pazartesi teminat eksiğini kapatabilirsem uzunca bir süre viopa falan bakmayı düşünmüyorum.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.