Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Ben bu konuya katılmıyorum

Onlem tedbir uymayana ceza bunların hepsine eyvallah ama

Mutlaka ve mutlaka ekonominin çarkları dondurulmeli

Bu konuda zerre tereddüt edilmeden dondurulmeli

Zaten 10 la çarp diyenlerde , benim haminnemin eltisinin bilmem neyi deyo kiii

Diyenlerde

Olayı içinden çıkılmaz bir noktada imiş gibi gösterme çabaları neticesinde bu fiskoslari yayiyorlar

Bunun için sosyal medyanın tüm araçlarını kullanıyorlar yetersiz kalırsa röyterz de topa girer o da sorun değil onlar için

Ama bu dönemde bu tür şeyler çok ince ve titiz bir dikkatle takip ediliyor onu da ben söyleyeyim

Gayincomun eltisinin bilmemnesi dedi hatta twit bilem attı

Yaaaaa

Sizin gibilerin pandeminin şiddetini arttırdığına,bir çok insanın ihmal yüzünden öldüğüne inanması için illa kendi başına mı gelmesi gerekli bu hastalığın?Al sana veri son bir haftada yaşadığım ilçede çoğu yeni vaka olmak üzere 18 hasta var,ancak pandemi haritasında ne hikmetse bırak bizim ilçeyi,ilde bile son 3 günde hasta yok görünüyor,bunuda mı yengen söyledi?

2. Ya şimdi herkez badem stayle diyorda peki bu bedemcikler nasıl oluyor yani rengimi açık kaytan bıyıklımı ince bıyıklımı ne nedir nasıldır ayhan başgan müsadenle harbiden bu topikde badem varmı? 😃 adım özgür ne bademim ne fındık nede hurma badem stayle diyosunuz habire nedir bu işin aslı astarı

sabah açılış +500 ila +700 beklentim var...
    doğalgaz hikayesi bitti..İşimize bakalım biraz...

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    S400 de yeniden gündeme gelmesi. Daha ilki kurulmadan ambarda yatarken. Bu şartlar trumpu daha da zor durumda bırakır. Üç beş vakte yeniden mal varlığı gündeme gelir. Yada ağır yaptırımlar gelir. Yani ortada duran ABD ye Rum tarafına geç demek gibi bir şey. Bugün bunları arzu ediyorsa hükümet. Seçim var demek. Malum dış güçler hazır. Bütün halk Rum tarafında olmayacağına göre akp nin yanında olacak.

5. Vay arkadaş, ülkeye bak.
    Şimdi de imzalanmamış anlaşma üzerinden manipülasyon yapılıyor.
    Yarım saate füzeler yola çıktı diyecekler.
    Buradakilere sorsan kendileri hariç herkes saf küçük yatırımcı, ama hiçbirinin aklına “Lan dur bakalım neymiş mesele” demek gelmiyor.

Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    Vay arkadaş, ülkeye bak.
    Şimdi de imzalanmamış anlaşma üzerinden manipülasyon yapılıyor.
    Yarım saate füzeler yola çıktı diyecekler.
    Buradakilere sorsan kendileri hariç herkes saf küçük yatırımcı, ama hiçbirinin aklına “Lan dur bakalım neymiş mesele†demek gelmiyor.
    Senin eski nikin neydi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    benim fitch ve 2. Etap füze görüşmeleri nedeniyle beklentim zayıf bi açılış gün içerisinde daha sert bi düşüş akşama az toparlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benim fitch ve 2. Etap füze görüşmeleri nedeniyle beklentim zayıf bi açılış gün içerisinde daha sert bi düşüş akşama az toparlar
    https://tr.sputniknews.com/rusya/202...larini-aciyor/

Konunun ısıtılmasının bu bağlamda olduğunu düşünüyorum. Ha bizimkiler şimdi alabiliriz diye konuşursa hiç şaşırmam

“Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun önceki gün yaptığı açıklamaya göre, Army-2020 yılın ilk uluslararası savunma sergisi olacak. Foruma 92 ülkeden ziyaretçi ve katılımcının yer alması bekleniyor. Foruma ayrıca 19 ülkeden heyetler katılacak ve bu heyetlere savunma bakanları ya da vekiller başkanlık edecek. Rusya ve başka ülkelerden 1500’den fazla firma 28 binden fazla askeri teçhizat ve silahı sergileyecek.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •