mert45 hocam sen viobun emekli albayı mısın? her akşam soruyorsun içtima alır gibi :) herkes yazmış, yazmayan zaten terstedir. izliyordur.
Printable View
sabah yine erkenden sopa var gibi...
Hdp kapatılacak söylemleri var...
Dolar da hareketli maalesef...
Hdp kapatılırsa akp kendi ile çelişir ve daha da demokratım falan diye gezemez,gerçi bana göre zaten demokrat değiller de bu da tam delilli ispatı olur.
Hdp kapanır hiçbişeyde olmaz... F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum,
Kendisiyle çelişir akape....
Diyarbakırda,"bütün Türklerin kanını içeceğim,PKK terörist değil Türk devleti teröristtir" diyen Şivan Perverle MEGRİ MEGRİ DİYEREK SALYA SÜMÜK AĞLADIKARIN dan şimdi HDP yi kapatırlarsa kendileriyle çelişirler....
NEEE AHAHAHAHAAA....
İŞCTR özellikle satılıyor.Bunun CHP hisseleriyle ilgili olası kanun değişikliği olabilir mi?
kokusu alınmış olunabilir mi?
Murat BARIŞIK
@Barisikmurat
·
11d
#PETKM 4Ç20'de beklentimiz olan 359mn TL ve konsensus beklentisi olan 376mn TL'nin oldukça üzerinde 663mn TL net kar açıkladı.
Dolardaki oluşum 8.10 hedefli TOBO ya evrilirse, o zaman XBANK taki OBO ya inanmaya başlarım...
Aksi taktirde banka long şu an için her türlü avantajlı görünüyor...
Akp hdp'yi kapat(a)maz, emekdar güzel özetlemiş. Amaç gündemi değiştirmek ve chp'yi köşeye sıkıştırmak. Sahi bi ara idam cezası geliyordu ,ne oldu?:oleyo:
New York başsavcısı kripto para birimi endüstrisini uyardı: Kurallara göre oyna yoksa seni kapatırız..
https://www.cnbc.com/2021/03/01/new-...-you-down.html
New York Başsavcısı Letitia James,
Pazartesi günü yatırımcılara ve endüstri üyelerine kripto para birimlerinin tehlikeleri hakkında şiddetli bir uyarı gönderdi.
Bir basın bülteninde,
Tüm sektöre ya kurallara göre oyna ya da seni kapatacağına dair net bir mesaj gönderiyoruz dedi.
------------------------------------------------
sırayla,
Önce HDP,sonra HALKBK...sonra BTCOIN olsun.. teker teker gelin:)
Dün nisan vadenin ilk günü, yaklaşık 26 bin yeni poz açıldı...
Vadelinin yaklaşık %5 yaptığı bir günde, bu kadar pozu long/şort kimin açmış olabileceği herkesçe malumdur...
Benim gördüğüm, bir müddet 1.600 - 1.620 aralığında biraz daha şort biriktirip, 1.620 kırılımı ile sert bir şekilde 1.650 - 1.660 aralığına atması daha olası görünüyor...
Birçok büyük kağıttaki oluşumlar da bu senaryoyu destekler nitelikte...
Bu durumda hipnoz olup kazara şortta kalmaktansa, 1.600 ( hatta 1.595) stoplu long taşımak daha mantıklı görünüyor...
Yukarıda yazdığım senaryoyu bozabilecek tek argüman ( öngörülebilir olanlar içinde) doların yükselmeye meyilli oluşu ve bu özelde bankaların yükselme konusundaki isteksizliği olabilir...
Bu da yükselişin önündeki en büyük engel ( gibi görünüyor )...
Tabi ben bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum...
Yine de temkinli olmak adına, dolardaki olası 7.50 kırılımını dikkatle izlemek gerekir...
akşam seansında çuvalı mı dolduruyorlar....tamamen abd dow takip ediliyor....eksileri kapadıkça burası da alıyor....
1572 lonkleri 1622 kapattık 1605 tekrar lonkledik ekran başında olsam cort da acardim muhtemelen daha ne yapalım başkan anlık:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada vaka sayısı 10 bini geçmiş, sanki normalleşme için adımlar erken atıldı.
PETKM bugün 5.54 kapattı, 5.50 üstünde kaldığı sürece 5.98 - 6.30 lara doğru bir marj açmışa benziyor...
Bakalım bugün gelen bilançoyu katalizör olarak kullanacaklar mı, benim aklıma başka birşey gelmiyor...
Bu kağıt, 5.00 - 5.50 aralığında çok dolandı, bıktırdı, burdan bir şekilde bir yerlere gitmesi lazım...
Hedef belli de, katalizör ne olacak bakalım...
yahu dolares gel 7.20 ye sen de gel 161.900 e yapın testinizi biz de aksiyona eşlik edelim 900 e girdik pasifleri...
PKK ve DEAŞ ikiside terör örgütü.Bizim içinde Avrupa içinde böyle.Herhangi bir avrupa devleti millet vekili DEAŞLI terörüstlerle poz verip bunu yayınlayabilirmi? Yayınlarsa ne olur.? PKK ile poz verenler bugün meclisde ve milletin vergisiyle besleniyor,kırmızı plakalı makam arabasıyla caka satıyorlar.Bu pkk nın elemanlarını geçmişde kendi partisine dahil ederek seçtiren ve meclise sokan ve sonra istifa ettirerek grup kurduran hangi beyefendi idi hangi parti idi hatırlayan varmı?
Buna hemfikirim.
Parti kapatmak çözüm olsaydı, bu sorun yıllar öncesinden, çoktan çözülmüş olurdu.
Neyse, konuya bakalım, pala, yada herif yada her kimse,
Acep yarın napcak... Flat bekliyorum ama poza girmemek için de çok zor tutuyorum kendimi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne oluyor anlamadım ama 161.900 leri 175 ten kapadım sağolsunlar...
Aga çoştu, Bi anda 1630 a kadar aldı biri anlık
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hey yavrum o neydi. 2 bin puanı tek tuş aldı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
162.000 e tekrar yazıldım bakim verecek mi...
1 dk lık barın boyu 1.850 puan...bir de burada 60 dk, günlük sistem falan demeyin abicim...