Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. PETKM bugün 5.54 kapattı, 5.50 üstünde kaldığı sürece 5.98 - 6.30 lara doğru bir marj açmışa benziyor...

Bakalım bugün gelen bilançoyu katalizör olarak kullanacaklar mı, benim aklıma başka birşey gelmiyor...

Bu kağıt, 5.00 - 5.50 aralığında çok dolandı, bıktırdı, burdan bir şekilde bir yerlere gitmesi lazım...

Hedef belli de, katalizör ne olacak bakalım...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    PETKM bugün 5.54 kapattı, 5.50 üstünde kaldığı sürece 5.98 - 6.30 lara doğru bir marj açmışa benziyor...

Bakalım bugün gelen bilançoyu katalizör olarak kullanacaklar mı, benim aklıma başka birşey gelmiyor...

Bu kağıt, 5.00 - 5.50 aralığında çok dolandı, bıktırdı, burdan bir şekilde bir yerlere gitmesi lazım...

Hedef belli de, katalizör ne olacak bakalım...
    PETKM 4Ç20'de piyasa beklentisi olan 382mn TL'nin çok üzerinde 663mn TL net kar açıkladı....

3. yahu dolares gel 7.20 ye sen de gel 161.900 e yapın testinizi biz de aksiyona eşlik edelim 900 e girdik pasifleri...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Katılıyorum,
    Kendisiyle çelişir akape....
    Diyarbakırda,"bütün Türklerin kanını içeceğim,PKK terörist değil Türk devleti teröristtir" diyen Şivan Perverle MEGRİ MEGRİ DİYEREK SALYA SÜMÜK AĞLADIKARIN dan şimdi HDP yi kapatırlarsa kendileriyle çelişirler....
    NEEE AHAHAHAHAAA....
    [emoji122][emoji122][emoji122]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Hdp kapatılırsa akp kendi ile çelişir ve daha da demokratım falan diye gezemez,gerçi bana göre zaten demokrat değiller de bu da tam delilli ispatı olur.
    PKK ve DEAŞ ikiside terör örgütü.Bizim içinde Avrupa içinde böyle.Herhangi bir avrupa devleti millet vekili DEAŞLI terörüstlerle poz verip bunu yayınlayabilirmi? Yayınlarsa ne olur.? PKK ile poz verenler bugün meclisde ve milletin vergisiyle besleniyor,kırmızı plakalı makam arabasıyla caka satıyorlar.Bu pkk nın elemanlarını geçmişde kendi partisine dahil ederek seçtiren ve meclise sokan ve sonra istifa ettirerek grup kurduran hangi beyefendi idi hangi parti idi hatırlayan varmı?

Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    PKK ve DEAŞ ikiside terör örgütü.Bizim içinde Avrupa içinde böyle.Herhangi bir avrupa devleti millet vekili DEAŞLI terörüstlerle poz verip bunu yayınlayabilirmi? Yayınlarsa ne olur.? PKK ile poz verenler bugün meclisde ve milletin vergisiyle besleniyor,kırmızı plakalı makam arabasıyla caka satıyorlar.Bu pkk nın elemanlarını geçmişde kendi partisine dahil ederek seçtiren ve meclise sokan ve sonra istifa ettirerek grup kurduran hangi beyefendi idi hangi parti idi hatırlayan varmı?
    Bu dedikleriniz adamlar seçilmeden önce delilleri ile ortaya koyup adaylıkları red edilir.....devletimiz bunları bir an önce hayata geçirmeli....terörle kim bağı varsa milletvekili olmadan engellenmeli....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu dedikleriniz adamlar seçilmeden önce delilleri ile ortaya koyup adaylıkları red edilir.....devletimiz bunları bir an önce hayata geçirmeli....terörle kim bağı varsa milletvekili olmadan engellenmeli....
    Aklım mantığım almıyor zaten. Vatandaş vergi versin, destekçileri kırmızı plakalarla dokunulmazlık kazansın. Boy terör mensuplarıyla fotoları hatta aile bireylerinden üyeleri olsun........ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    Aklım mantığım almıyor zaten. Vatandaş vergi versin, destekçileri kırmızı plakalarla dokunulmazlık kazansın. Boy terör mensuplarıyla fotoları hatta aile bireylerinden üyeleri olsun........ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLIYOR
    Hdp yi kapatmak yerine terörle ilişkisi olan vekillerin vekilliklerine son verip mapusa tıkmak daha etkili bir çözüm... Bak sonra nasıl mecburen temiz olan siyasetçiler gelir bu köpeklerin ardından...

Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •