Müthiş tespitler, bomba kadro.
https://youtu.be/L6KIbuy2txw
Müthiş tespitler, bomba kadro.
https://youtu.be/L6KIbuy2txw
ışık ökte'yi bile çıldırttılar :kahkah:
artunç eskiden beri kaşır kendisini ama topa pek girmezdi ışık ökte. son zamanlarda açıyor ağzını yumuyor gözünü.. ama bu kadar dellendiğini görmemiştim :)
artunç da iyice yaktı gemileri. artık hiç lafını sakınmıyor. helal olsun valla.
Enflasyon verisine dair kaygımı ekranlarda ilk defa dile getirirken.. https://t.co/61XXYOm3i4
Yazık ki ne yazık!!!! Bu güne kadar sabırla TL de kalanlar kafayı yemek üzere.. Hepsi anlaşmış gibi %16. Pazarlım ile 16.25 olmuş mevduatlar.. Ayrıca uzun da bağlamıyorlar 1 ay içinde düşüş bekliyorlar. Allah yardımcıları olsun....
bu saatten sonra TL tutan ve bunu da faizde tutan için sadece helal olsun derim. Pardon faiz haramdı değil mi ? O halde sorun yok.
Merhaba,
Benim param faizde.
Fon ve hisse arıyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Fısıltı gazetesi derki, Reyiz ekonominin dümeninden Lütfi yi alıp tekrar Damat VI. Beratı getirmek istiyor.
Eh adam işin erbabı, nede olsa alanı ekonomi.
Net 19 la mevduat alsan ne olur gene eksidesin bekliyeceğiz.
Benim beklentim Ocak 2022 ortası düzen değişir gibi tabi bu benim beklentim olmaya da bilir.
Bankalar faiz düşürünce bende TL mevduatımı çektim İŞC tahtasında 6,33 den 1000 short açtım karşılığında 6,15 den 100.000 hisse aldım komisyonlar düşünce net %18 banka faizine denk geliyor mevduat stopajını %5 esas aldım hesap doğru mu hocam (aralık vade)
O kadar 'hor' görmeyin:) mevduatçıları örneğin ben Mart ayında %20 net faizle 400 gün bağladım dönüşüm 2022 Nisan öyle yada böyle net tık para elimde vade dönüşü.Elbette sepet yapıyorum bi miktar borsada.Eşimin birikimi dolar mevduatta.Ama ben oldum olası (tutucu deyin dar görüşlü deyin artık neyse) tl yi ve faizi çok seviyorum.Doları elime alınca öyle bi tuhaf hissediyorum kendimi.
arkadaşlar tam yeri burası mı emin değilim ama tecrübeli arkadaşlar belki fikir verir.
yapı kredi maaş müşterisiyim internet şubeden cüzi bir ihtiyaç kredisi çekmeye çalışıyorum aylık 2,46% gibi bir faiz gösteriyor.
Hangi kredi.com a bakıyorum orada faizler çok daha düşük.
şu an 30 bin 12 ay çeksem ne kadar öderim kabaca.
acaba bankalar ihtayç kresi oranlarını orantısız yükseltmiş olabilir mi?
Eviniz varsa tl mevduattan olan kaybınızı evinize bindirin ben öyle hesap yapıp rahatlıyorum evimin değeri sahibinden ilanlarına göre faiz indirimlerinden beri 150k arttı asıl sadece maaşı olup hiç bir birikimi olmayanların durumu zor ne kadar ücret zammı alırsa alsın ne kadar kredi faizi düşerse düşsün bu enflasyonist ortamda birikim yapması çok zor fiyat istikrarı işte bu yüzden önemli ama mb saldım çayıra dedikten sonra yapacak bir şey yok
az ama beleş para
https://www.akbank.com/tr-tr/kampany...siz-kredi.aspx
Finansbanka da sor ihtiyaç kredisi için
Metro marketten geldim az önce
Eskiden çok kaliteli poşetleri vardı, şeffaf.
Şimdi bim, migros poşeti gibi eve gelene kadar dağılan poşet satıyorlar
Diğeri kalktı dedi görevli.
////
3-4 sene önce dom perignon şampanyadan, Gm mumm şampanya ya kadar çeşitler vardı
Şuanda şampanya yok, prosecco, köpüren şaraplar ve kalitesiz bir dizi ürün konmuş
Eskiden chateau talbot vb gibi iyi şaraplar vardı. Artık yok
Ama rakı reyonu dev gibi olmuş , her çeşit, her boy var.
Bira, rakı sevenler bol bol çeşit bulabilir.
Tatilden yeni döndüm.!!
Herkese bol kazançlar.!!!
Tatile çıkacağımı önceden yazdım
Bu foruma.!!!
Dudu nun yerinede ahtapot ziyafeti yaptım.!!!
Arkadaşlar şimdi aldığım haberi vereyim mevduattan çıkıp özel sektör fonlarına 1 M ,1,5 M TL bağlayan bir sürü kişi varmış iyi cesaret benim o kadar param olsa bağlamaya cesaret edemezdim. Bankacı arkadaşımdan duydum kesin bilgi
Ailenizin crashcisi geldi.ne getirdin bize bira varmi bira[emoji481][emoji39]
Ha sunu soylicemtim sence euro ne olur.?iyi gidermi?