Net 19 la mevduat alsan ne olur gene eksidesin bekliyeceğiz.
Benim beklentim Ocak 2022 ortası düzen değişir gibi tabi bu benim beklentim olmaya da bilir.
Net 19 la mevduat alsan ne olur gene eksidesin bekliyeceğiz.
Benim beklentim Ocak 2022 ortası düzen değişir gibi tabi bu benim beklentim olmaya da bilir.
Bankalar faiz düşürünce bende TL mevduatımı çektim İŞC tahtasında 6,33 den 1000 short açtım karşılığında 6,15 den 100.000 hisse aldım komisyonlar düşünce net %18 banka faizine denk geliyor mevduat stopajını %5 esas aldım hesap doğru mu hocam (aralık vade)
Batık ayıyım poz açacak halim yok
O kadar 'hor' görmeyinmevduatçıları örneğin ben Mart ayında %20 net faizle 400 gün bağladım dönüşüm 2022 Nisan öyle yada böyle net tık para elimde vade dönüşü.Elbette sepet yapıyorum bi miktar borsada.Eşimin birikimi dolar mevduatta.Ama ben oldum olası (tutucu deyin dar görüşlü deyin artık neyse) tl yi ve faizi çok seviyorum.Doları elime alınca öyle bi tuhaf hissediyorum kendimi.
arkadaşlar tam yeri burası mı emin değilim ama tecrübeli arkadaşlar belki fikir verir.
yapı kredi maaş müşterisiyim internet şubeden cüzi bir ihtiyaç kredisi çekmeye çalışıyorum aylık 2,46% gibi bir faiz gösteriyor.
Hangi kredi.com a bakıyorum orada faizler çok daha düşük.
şu an 30 bin 12 ay çeksem ne kadar öderim kabaca.
acaba bankalar ihtayç kresi oranlarını orantısız yükseltmiş olabilir mi?
Eviniz varsa tl mevduattan olan kaybınızı evinize bindirin ben öyle hesap yapıp rahatlıyorum evimin değeri sahibinden ilanlarına göre faiz indirimlerinden beri 150k arttı asıl sadece maaşı olup hiç bir birikimi olmayanların durumu zor ne kadar ücret zammı alırsa alsın ne kadar kredi faizi düşerse düşsün bu enflasyonist ortamda birikim yapması çok zor fiyat istikrarı işte bu yüzden önemli ama mb saldım çayıra dedikten sonra yapacak bir şey yok
az ama beleş para
https://www.akbank.com/tr-tr/kampany...siz-kredi.aspx
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yer İmleri