Sabirli ol.
Secime yakin gunlerde hatirlatirim.
Adam idare eder diyemez, adam ac, 4 tane bunak ac kaldi diye yuce divan riskini alamaz.
Bekle gor.
Printable View
O 3.500 TL. hadi benden 500 TL. sonrasinda hadi benden 1.000 TL. daha show'lari icin oyle, ac ve nefret dolu kitlelerin gundeminden 17.000 TL. beklentisini dusurmek icin.
Ama bu defa durum farkli, bu suru hic bir secimde o sandiga ac gitmemisti.
Gorecegiz bakalim el mi yaman bey mi.
Dolar 30.84 kimseden tık yok. Yüzde 2 ye yakın yukarıda.
Ekonomi ile iktidarın kaderini eşleştirenler bu toplumun sosyolojik yapısını hiç anlamamışlar. Bu millet ( pardon ümmet ) aç kalır, donsuz kalır ama abdestsiz, ezansız ve '' bayraksız '' kalmaz. Bazı goministler !! bu tezi ileri sürerek maddi menfaatlerini artırma peşindeler. Çalışın, daha çok çalışın...ALLAH çalışanın rızkını verir. :halay:
XXX'in Kim olduğunu maalesef yazamıyorum, siz deyimden bulun.
"XXX S.kmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz"
Zaten emekli, ot koysada s.kilmeye razı koymasada, niye para versin?
Ahaaa... Gelen bir trol benim yazdıklarımı doğrulamış.
Bir kamyon geliyor, yolda ezilecek iki canlı var biri sümüklüböcek diğeri ise trol deseler, ben sümüklüböceği kurtarırım.
Bu emekli milleti 3000 lira ikramiyeyi görünce işte budur deyip sevinçten zil takıp oynamaya başlamış. :kahkah: Bence de çok vermişler ehtiyar bunaklara 3000 lira bile fazla bak Reyis te demiş eskiden ikramiyemi vardı diye ya da bu minvalde bi şey...
ddkm dönüşleri usd üstü prim dönünce günlük devali hemen arttırdılar ne oldu hesap mı kaydı...
Kesin olan şey şu ki ister Akp ye oy çıksın ister çıkmasın bundan sonra ehtiyar bunaklar TÜİK rakamını bile zor alır..
Bu son zamdı zaten o zam da zorla geldi önce yüzde 5 falan... Sonra da çalışma bakanı açıkladı ek zammı, gönülsüzce olduğu bu kadar açık olur...
Millet mutluymuş zaten.
Her geçen yıl mutluluğumuz da artıyormuş.
https://www.aa.com.tr/tr/yasam/yasam...klandi/3139222
Sen kısa yoldan cennete seyahat etmek istermiş görüntüsü veriyorsun, zaten adresin , herşeyin onda mevcut walla dikkat et derim bu işler boya bakmaz ben çok kısa adam gördüm bayağı uzun adam harcayan ha be bu arada 1.80 im yani boy sıkıntım yok buna rağmen yazdım, :evil:
https://i.hizliresim.com/fgbgum7.jpg
Yok yahu sen de eyice abarttın, sen bilmezsin eskiden metre yok şakül yok 1900'lü yıllarda.
Askere alınacakların boyu süngüsü takılmış mavzerle ölçülürdü, boyu mavzer boyu kadarsa askere alınırdı.
Tabiki herkesin boyunu ölçmezlerdi, baddik boylulara geç lan mavzerin yanına denirdi.
Mavzer süngüsü takılıyken 1.53 m. gelir, yani başkan bu boyda veya 1-2 cm daha uzun.
Nadir döviz
dolar alış 30.90
dolar satış 30.94
Ne olacaksa cuma akşamı oluyor.Şimdilik durum sakin.
Şu an itibari ile görevden af isteyen yok gözüküyor.
Aslında artış %0.34 falan ama investingdeki manyak gece ne yapmışsa kapanışı 30.25 yapmış investingdeki dolar grafiğine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Sabahta düzeltmiş. İş bankasındada en düşük 30.25 ama kapanış diye bir şey olmadığından günün en düşüğü diye gözüküyor. Yani şu ands 30.8317 de 0.35 yukarı gözüküyor