Originally Posted by ayhan53 ahmet ayvayı yedin merak etme yeni kufurlerle hazirim
En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnız vade çok kısa 6 ay ve miktar çok düşük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karıştı. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortası derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by ayhan53 ahmet ayvayı yedin Her zamanki gibi g.tü kaşınıyordur.
Originally Posted by reha kaya En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnız vade çok kısa 6 ay ve miktar çok düşük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karıştı. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortası derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu? Abi emeklilere özel o. Ayrıca şanslıysan bir de böyle kampanya var. Burada "35 kişiye özel" demiş. Bir de bunun: "hesapta 350K üzeri olan herkese bedava" versiyonu var. Not: Ağır ironi ve dolandırılma ihtimali içerir. Sorumluluk kabul etmem.
Originally Posted by ASAP_ Abi emeklilere özel o. Ayrıca şanslıysan bir de böyle kampanya var. Bana gelen E-mailde emekli falan demiyor. Devlet bankalarının, bu büyüklükte ikramiye vereceğini hiç sanmam.
Originally Posted by reha kaya Bana gelen E-mailde emekli falan demiyor. Devlet bankalarının, bu büyüklükte ikramiye vereceğini hiç sanmam. Niye ? Secilmis yandaslari hazirdir onlarin, calmak icin mesruiyet arayisi o.
Originally Posted by reha kaya En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnız vade çok kısa 6 ay ve miktar çok düşük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karıştı. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortası derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu? Düdükleniyormuşum, baktım cevap yok kendim hesapladım % 2'ye geliyor fayizi.
Originally Posted by Tinaz Niye ? Secilmis yandaslari hazirdir onlarin, calmak icin mesruiyet arayisi o. Blz de sizi arıyorduk, 3 bin gayme emekliye ikramiye konusunu şey edecektik. Haaa... Bir de 17 bin emekli maaşı konusu da var, onu da arada şey ediverin.
Forum Rules
Yer İmleri