Originally Posted by ayhan53 ahmet ayvayý yedin merak etme yeni kufurlerle hazirim
En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnýz vade çok kýsa 6 ay ve miktar çok düþük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karýþtý. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortasý derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by ayhan53 ahmet ayvayý yedin Her zamanki gibi g.tü kaþýnýyordur.
Originally Posted by reha kaya En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnýz vade çok kýsa 6 ay ve miktar çok düþük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karýþtý. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortasý derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu? Abi emeklilere özel o. Ayrýca þanslýysan bir de böyle kampanya var. Burada "35 kiþiye özel" demiþ. Bir de bunun: "hesapta 350K üzeri olan herkese bedava" versiyonu var. Not: Aðýr ironi ve dolandýrýlma ihtimali içerir. Sorumluluk kabul etmem.
Originally Posted by ASAP_ Abi emeklilere özel o. Ayrýca þanslýysan bir de böyle kampanya var. Bana gelen E-mailde emekli falan demiyor. Devlet bankalarýnýn, bu büyüklükte ikramiye vereceðini hiç sanmam.
Originally Posted by reha kaya Bana gelen E-mailde emekli falan demiyor. Devlet bankalarýnýn, bu büyüklükte ikramiye vereceðini hiç sanmam. Niye ? Secilmis yandaslari hazirdir onlarin, calmak icin mesruiyet arayisi o.
Originally Posted by reha kaya En sonunda, Türkiyenin en ucuz kredisini buldum. Yalnýz vade çok kýsa 6 ay ve miktar çok düþük 10 bin gayme olunca, benim hatlar karýþtý. Hakikaten % 0.89'mu yoksa Cep Telefonu + Hayat sigortasý derken düdüklenmeyelim? Not: Cep telefonu da neyin nanesi yahu? Düdükleniyormuþum, baktým cevap yok kendim hesapladým % 2'ye geliyor fayizi.
Originally Posted by Tinaz Niye ? Secilmis yandaslari hazirdir onlarin, calmak icin mesruiyet arayisi o. Blz de sizi arýyorduk, 3 bin gayme emekliye ikramiye konusunu þey edecektik. Haaa... Bir de 17 bin emekli maaþý konusu da var, onu da arada þey ediverin.
Forum Rules
Yer Ýmleri