seni dökmeden gitmez..bu lotlar bu hisse için fazla..beklemeye devam..
Printable View
Pkart ta 50 bin lota karşılık geliyor.[emoji4]
Pkart ta konuşulanlardan anlaşıldığına gore (100 bin ben verdim bir okadar ben aldım gibi ) 100 bin üzerinde mal taşıyan baya var gibi.
Sayın zico satışa geçmeseydi ondaki o lotlarla bile gidiyordu.
Pkart in gideceğini düşünmek ne kadar mantıklı ise bu da O kadar mantıklı [emoji4]
Burada kaldığı sürece tahtacı epey mal verecek. Amacı oysa bilmem ama sonra çok uğraşacak.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben saglam hisse istedim vurkacci degilim, yatirimdan once fabrikayada gittim , iscilerlede gorustum, benim gordugum gayet iyi yonetiliyor borc yapmadan buyuyorlar, o yuzden ben bekleyebilirim, hersene ikiye katlamis ki su anda tam yatirim kapasite artisinin arifesindeyiz, benim planim belli dedigim gibi 2025 bilancolarini bekleyecegim, yatirim tavsiyesi degildir, herkes bilancolarini acsin baksin incelesin, ama bu tahtaci kisa vadeli hareketlerde mutlaka sizi yildirmadan zarar ettirmeden birakmaz, ama gercek yatirimciya dokunamaz onun benim kadar uzun bekleme sansi olamaz...
Zamanında arkadaşım birine 3.5 ortalama 100 bin lot DOAS aldırmıştım.
O günden beri kafamın etini yiyor.
BNTAS diyiversem, vallahi spek kaçışacak yer arar :)
Bir şey demiyorum artık. Ben iyice mallanırsam belki söylerim :)
Borsayla filan alakası olan biri değil ama durumu baya iyi.
Ben de yaklasik 1 senedir zararla bekliyorum ama sirkete guvenim var. Zamani gekecek elbet
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Beklenti nedir peki, 12 15 arası fiyatlar mi? Önümüzdeki yıllarda yapacağı ciro ve kar rakamı konusunda fikir veriyor mu firma?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=uyuyan;5628602]Beklenti nedir peki, 12 15 arası fiyatlar mi? Önümüzdeki yıllarda yapacağı ciro ve kar rakamı konusunda fikir veriyor mu
Dort bes ay kadar once patron 2025 icin kapasite artisi sonucu 1 milyar ciro hedefliyoruz demisti ama , simdi butun urun fiyatlari yukseldi...haliyle o rakamda revize olmustur......
100 milyon dolar ciro hedefi gibi düşünsek hatalı olmaz.
Fiyatı artık o günkü koşullar belirler.[QUOTE=Yavuzsarac;5628658]SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 ilk 9 ay sonunda 113 Milyon TL. hasilat, 2021 ilk 9 ay sonunda 159 Milyon TL. hasilat.
60 Milyon TL.stok.
Uretim kapasitesini artirma gayretleri ve 2021 ilk 9 ayinda %78 kapasite kullanimi.
Bilanco'da gorduklerimiz bunlar.
Eger sirket yonetimi isterse hissenin piyasa degeri artar.
Istemezse, yapacak bir sey yok.
120.1 Milyon TL.( lot ) sermaye, ilk 9 ay sonunda 33 Milyon TL. kar.
Hisse basina 27.50 kr.net kar,yil sonunda enflasyonla birlikte bu kar 60 kr. olursa, ve yil sonunda 30 kr.nakit kar payi verirse, hissenin piyasa degeri cok degisir.
O nedenle bence yonetim ne derse o.
Sn. Tınaz,
Yattım yapan şirkette ( ve genel olarak ) temettü yerine büyüme çok daha güzel bir hikayedir bana göre.
Temettü yerine ciddi satış ve kapasite artışına giden yatırım harcamaları görmeyi tercih ederim. Tabi ki patron daha doğrusunu bilir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslinda sirketin, halka aciklik orani bir fikir veriyor.
Halka aciklik orani %58'in ustunde.
Bence bu, hisse degerini yukseltmek icin bir niyet gostergesi.
Yoksa %15-20'sini halka acar, gerisini tutardi.
Is'te bu planin tutmasi icin,bence, enflasyonun bu kadar yuksek oldugu bir ulkede, nakit kar payi sart.
Yoksa, buyuyoruz bahanesiyle, ortagina kurus vermeyen sirketlerle dolu bu borsa.
Hocam,
Üretim kapasitesini artırma gayretleri hangi yıl bitecek?
Hazır bilgisi olan varsa sevinirim.
----------
Çalışma sermayesi 20 milyon gibi seviyelerden satışların artmasının bir sonucu olarak 50 milyona çıkıyor. Bunun serbest nakit akıma olumsuz etkisi var. Buna ek olarak yapılmakta olan yatırım da nakit akışını etkiliyor. Bunlar ilgili gelişmeler sayesinde dediğiniz gibi piyasa değeri çok değişir. Temettü işi biraz zor gibi bizden para istemesin yeter :)
Sn. Diproyal, sirket potansiyel görüp daha büyük bir yatırıma gitmek ister, bunun için de bedelli yapar ise sanırım bu sirket için veririm. Genel olarak iyi yönetiliyor ve boşa bedelli yapmıyor derim.
Ama, bence bu şirketin bedelli yapma ihtimali çok düşük. Kredi de çekmiyor. Ozsermaye ile çok sağlam gidiyorlar bence firmanın çok önemli bir özelliği ve yine bence pozitif. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam,
Yapılmakta olan yatırımları kendi iç kaynaklarıyla kolaylıkla sürdürebiliyor. Sadece serbest nakit bırakabilmesi için yatırımların tamamlanması ya da yatırımı yavaş yavaş yapması gerekecek. An itibariyle geçmiş veri bize yatırımların yavaş yavaş devam edeceğini ve iç kaynaklardan yatırımın devam edeceğini söylüyor.
https://i.resmim.net/SNjb7L.png
Rsı30.
2016 yılından beri hiç bu kadar aşırı satış bölgesinde olmadı. Artık yetmesi lazım..
Ve
ABCD formasyonu .... Olacak mı bakalım.
Bu da günlük
https://i.resmim.net/SNjrCW.png
Net pozitif uyumsuzluk var.
Hayırlısı
15 ekim tarihinde yazmış olduğum zamansal analiz soncunda 22 kasım haftasını belirtmiştim.
şimdi yeni yapmış olduğum zamansal analize göre 22kasım/29 kasım haftası ile 28 şubat/7 mart haftası arasındaki zaman diliminin
önemli olabilecğini öngörüyorum.izlemeye devam(asla ytd)
Burda tavsiye yokki YTD yazmaya gerek yok bence:) 18 ekim den bu zaman bi cacık yok. Yazinizda bu 6 haftalık sureci belirtmissiniz sonrasini degil. Bu hafta yan tahtalar hareketli bekleniyor zaten. Subat bilanco sonrasi oda normal bir beklenti. Simdi diyeceksiniz ki bu 6 hafta mal toplanip hareket başlayacak demek istedim sen anlamamissin. ben de özür dileyim o zaman:)
Bantaşın hareketleri: oylumun büyük çıkış öncesinde ki hareketlerinin kopyası
Lamisi cimisi yok borsada ki diğer ambalaj şirketlerinin PD/DD inceleyin
Bantaş %50 ucuz kalmış
Benzerlik önemlidir.
Lisede üçgen sorularının pek çoğu benzerlik teoreminden çözülürdü bilirsiniz[emoji4]
Benim bir batık hisse vardı.
2 yıl önce beklerken zamanım çoktu ve çok grafik inceledim.
Şekil ve benzerliklere çok takmıştım.
Pek çoğunun BENZER[emoji4] sonuçlarla bittiğini gördüm.
Gerçi ben baktım grafik olarak oyluma benzetemedim o ayrı.
Sıraya bindirecekler nasıl olsa kısa vadede de
Sonra kim ayrışacak o önemli.
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn bidbas görüşlerinize saygı duymakla beraber analiz yöntemimi bilmediğinizden yanlış çıkarımlarda bulunmuşsunuz.
ben analiz yaparken şu yan tahtaymış bu bist 30 hissesiymiş yada bilançosu iyi gelecekmiş diye şeylere bakmıyorum.
Zaten analizin mantığı buna hiç bakmıyor. Analizimde Elliott ve fraktal geometri kullanıyorum bu yöntem haberden bilançolardan bağımsızdır. Elliott un özelliği budur.
bir örnek vereyim yan tahtalardan biriside KUYAS hissesi üstelik BNTAS a göre daha küçük hisse rsayolara göre.ve zamansal analiz yaptıktan sonraki haftlarda kuyasın 2021/ 3.çeyrek bilançosu kötü geldi.
18 ekim haftasında yaptığım zamansal analizde kuyas için 25 ekim-27 aralık arası önemli olduğunu belirtmiştim. kuyas topiğine bakabilirsiniz. kuyas da bir yan tahta ve bilançosu kötü gelmesine rağmen zamansal analiz yağıldığı tarihte fiyatı 2.56 idi bugün 3.12 demek istedğim zamansal analiz hissenin hangi ligde olduğundan veya blianço/haberlerden bağımsızdır elliott un özelliği budur zaten. tekardan herkese iyi kazançlar.(asla ytd)
Benzerlik onemli bence de ara ara arcelik gedza, arena kront vb sektor iliskili olanlara bakiyordum ama oylum bntas farkli geldi. Oylumu da zorla benzettim ama ona bakinca 2-3 ay daha yatayda bezdirmesi lazim:) Bu siralar kafami kurcalayan herkes yan tahtalara yoğunlaştı su an gecen seneki gibi sirayla kalkacak mi emin olamiyorum. Bakalim değişik bir süreçten geciyoruz nasibe ne düşecek...
Kemdimce Usd teknik hedeflerim
mayis 2022 ye kadar 0.50 dolar 2023 subata kadar 0.89 dolari görmesi hayırlısı bakalim zaman ne gösterecek...
Çok hesap kitap yapıldı devre kesti :)
Hesap kitaplar uzun vade rahatiz o konuda ama piyasada ilginc seyler oluyor haber falan mi gelecek yoksa normal piyasa tepkisimi bilemedim??
Bugun de viop karı ile 10 bin lot ekledim kessin kestikce mal kaybediyor viop sa ne kazanırsam düşünmeden bntas alıyorum bu ara.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.