Sayfa 620/812 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. [QUOTE=bidbas;5626205]Köprüyle pek bir alakasi olduğunu zannetmiyorum keza feribotlarla istediği kadar mali daha ucuza geçirebilir. Simdilik Ege bölgesinde pazarlama için uğraşıyorlar bildigimi kadariyla fazla ucmaya gerek yok...Pazar sorunu gorselerdi boylesine buyuk kapasite artisina gitmezlerdi diye dusunuyorum.

2. Tahta çok komik. Başka kağıtlarda çok işlemim oluyor, karlı kapatınca alışkanlık edindim karlarla bundan alıyorum.

1000 lot alıyorum aman bi hareketler bi panikler.

Cuma günü 1 kademede 8000 lot vardı, 10000 emir gönderdim o 8 ve üstten 2 yi aldım, hemen tuttu 3 4 kademe aşağı bastı yani sana ekmek yok hesabı.

Bi gün, öyle 3 4 kademe aşağı basarken 200 300 bin çiziverirler, mal gider bi kara deliğe kıpırdamaz 4 5 sene, oturur ağlarsın arkasından dikkat etmek lazım ucuz tahtalarda.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tahta çok komik. Başka kağıtlarda çok işlemim oluyor, karlı kapatınca alışkanlık edindim karlarla bundan alıyorum.

1000 lot alıyorum aman bi hareketler bi panikler.

Cuma günü 1 kademede 8000 lot vardı, 10000 emir gönderdim o 8 ve üstten 2 yi aldım, hemen tuttu 3 4 kademe aşağı bastı yani sana ekmek yok hesabı.

Bi gün, öyle 3 4 kademe aşağı basarken 200 300 bin çiziverirler, mal gider bi kara deliğe kıpırdamaz 4 5 sene, oturur ağlarsın arkasından dikkat etmek lazım ucuz tahtalarda.
    Selam,

Aktif trader olarak takılıyorsunuz üstadım Geçen hafta hemen her kademeye pasife az az yazdım. Düzenli verdi sağ olsun. Cuma ise sayende yukarı çıkmışız

Ancak anladığım kadarıyla sıkılan bıkan bir küçük yatırımcı kitlesinin de satışları var gibi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Sn. Diproyal, hisse trade eden biri değilim.

Ucuz buldukça alıyorum. Biriktirip bekliyorum genelde. Şu an basması benim işime gelir.

Biz ky yiz bahsettiğim lotlar küçük, ama garip bu kadar küçük rakamlar için böyle hareketler.

Eşimiz dostumuz var, soran eden oluyor. Bilemedim.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Selam,

Aktif trader olarak takılıyorsunuz üstadım Geçen hafta hemen her kademeye pasife az az yazdım. Düzenli verdi sağ olsun. Cuma ise sayende yukarı çıkmışız

Ancak anladığım kadarıyla sıkılan bıkan bir küçük yatırımcı kitlesinin de satışları var gibi...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Diproyal, hisse trade eden biri değilim.

Ucuz buldukça alıyorum. Biriktirip bekliyorum genelde. Şu an basması benim işime gelir.

Biz ky yiz bahsettiğim lotlar küçük, ama garip bu kadar küçük rakamlar için böyle hareketler.

Hocam,

Bu tür şirketlerde bende trade etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Diğer yandan piyasa zamanlamasını nispeten zorlu olduğu dönemlerdeyiz. Bu nedenle al-tut yöntemi şimdilik faydalı oluyor.

Piyasa değeri 400 milyon TL altında dolanıyor. Bu değerleme ile satan kişinin motivasyonunu da bilemiyorum.
    Dediğiniz gibi buralarda kalması bizim lehimize gibi duruyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Diproyal, hisse trade eden biri değilim.

Onun hinci bana 3,25 ortalama ile 315bin lotunu aldim elinden , o hincla tahtayi yerden yere vurdu, simdi bekliyor satiyim diye farkinda olmadigi yine bir alis hamlesine gececegim 500 k yapana kadar, zaten uzun sure 2025 cirolarina kadar bekleme planim var, istedigi kadar oynasin bakalim...

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam,

Bu tür şirketlerde bende trade etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Diğer yandan piyasa zamanlamasını nispeten zorlu olduğu dönemlerdeyiz. Bu nedenle al-tut yöntemi şimdilik faydalı oluyor.

Piyasa değeri 400 milyon TL altında dolanıyor. Bu değerleme ile satan kişinin motivasyonunu da bilemiyorum.
    Dediğiniz gibi buralarda kalması bizim lehimize gibi duruyor.
    Ayni sekilde dusunuyorum.

8. Maşallah güzel rakam.

Bende dün itibari ile sizin 1/4 u oldu. Maliyet 3.3

Ben de sizin lotlara çıkabilirim burada tutma süresine ve diğer pozisyonlarımın akıbetine göre.

Bakalım ne edecek, nasip.
     Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Onun hinci bana 3,25 ortalama ile 315bin lotunu aldim elinden , o hincla tahtayi yerden yere vurdu, simdi bekliyor satiyim diye farkinda olmadigi yine bir alis hamlesine gececegim 500 k yapana kadar, zaten uzun sure 2025 cirolarina kadar bekleme planim var, istedigi kadar oynasin bakalim...

Sayfa 620/812 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •