Alıcı soruyordun al sana alıcı :)
İnfo %99 fon.
Bu sefer daha sert alıyor . İlk 10 kademe içinde 100 bin lot alışı var.
Görürse aklı başında fonlar görür bu 2022 bilanço işi ile Paynet satış işinin bilançolara nasıl yansıyacağını.
Printable View
Tahtada çok satıcı da yok. Tavana giderse yada günü %7-8 gibi bir primle kapatırsa şaşırmam.
Emirhan hocam 3 şubat tarihinde 15.5 ortalama ile indikatörler sat verince satıp çıkmıştım burdaki arkadaşları etkilememek adına yazmadım ve grafik atmadım keşke atsaymışım ama...
Teşekkür ederim görüş önerileriniz için :) takibimi sürdürdüm bugün önüme tekrar aldım saat 14.00'te 13.6 üstü kapanış gelirse dönme umudumuz artabilir
Küçükadonyis teknikçisin, bende kesinlikle Emirhan abi gibi temelciyim. Teknikçilerin hep bir bahaneleri var diye sevmiyorum tekniği sürekli bir rakam veriyorlar destek direnç :) teknik kazandırıyor mu :))
Emirhan Bey,
Haklisiniz bunlar sadece bulten. Buyuk ihtimalle de onceden kodlanmis program ile otomatik olarak uretiliyor. ARENA'yi adam gibi takip eden bir analist ya da araci kurum var mi bilmiyorum ama olsaydi simdiye kadar raporlari burada ya da diger ortamlarda paylasilmis olurdu.
Eger bilen arkadaslar varsa su su analist iyidir diye belki buradan paylasabilirler?
Yalnız alışagelmiş klasik bilanço sonrası salınım olmayabilir bu sefer.
Ytd.
Bakalım bgc partnersin kotası kaçta dolacak.