birisi 376 lot aktiften verdi 50 kademe birden düştü. Fakat bu kademelerin hiçbirinde zincir emir yoktu.
Printable View
iyi bakarsanız 244 lotu aktiften vermedi.kontrollü bir şekilde 3 -4 parça halinde verdi.veren sanko .dün alış maliyeti 33.93.amacı belli.tahta sığ olunca kabak gibi sırıtıyor.adamların amacı mal vermek değil.bilakis mal kaptırmadan düşürebileceği en alta indirip,ky yı girdiğine gireceğine pişman etmek.keşke satsaydım...keşke almasaydım...bir daha oraları görürse hiç düşünmem bile dedirtmek.grafikte dibi gören şu kadar yükselmiş buradan almam ben dedirtmek.zamanı gelince kimsede mal bırakmadan tahtada rahatça sörf yapabilmek....
iceberg emir farklı .
örneğin 10 lot alış giriyorsunuz ama tahtada o 2 lot olarak gözüküyor.gerçekte kaç lot olduğunu görebilmeniz için aktiften çalışması gerekiyor.sanırım tüm aracı kurumlarda olan bir emir şekli.
detayında bunu açığa çıkarma yolları olduğu gibi açığa çıkmasını önleme yolları da mevcut.bugüne kadar birçok tahtamda benzer şekilde alımlar yaptım.
bunları yazmam tahtanın daha da düşmeyeceği anlamına gelmesin ...
yatırım tavsiyesi değildir
ufuk35,
arkadaşım ky 5(yazıyla beş)yıldır zaten pişman.
yeni igrenler hariç eskilerden ancak mikserin borusunu alır..
İyi bir analiz olmuş beyninize sağlık.
Acaba Sankodaki vatandaş 3-4 parçanın, ilk parçasını verirken şöyle düşünmüş olabilirmi?
Önce bakmıştır açılışta ilk 10-20 kademede 140 lot var bir vereyim bakayım ne oluyor demiştir. Sonra bir şey olmamıştır. Baktığında Aaaa 20 kademede hepi topu 100 lot var. Ben 100 tane daha vereyim en iyisi, bakayım ne oluyor demiştir. Bakmıştır birşey olduğu yok. sonrası böyle devam eder. Ve adam Sanko Taban a yapıştırmadan kararından döner.
Neticede Teknikin ta ortasına pislemiş olur. Gerisini Tahta sahibi düşünsün.
Buraya fotograf yuklemeyi bilmiyorum yoksa grafigi atacagim, kabaca 30-40 arasi yillardir , sonucta spek ya asagi tercih edecekti ya yukariyi mal toplamak icin , maalesef ky bilincsiz yatirim yapiyor ve sagligindan oluyor bu tarz kagitlarda
Sanko bugün gözükmüyor. Dipte bekliyordur timsah herif.
bir tepki gelebilir fakat kaça kadar gider önemli olan bu.
yarın inşallah güzel olur. Hoş duruyor desteklerden tepki gelirse salmıyor aşağı.