Sayfa 124/614 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 985 - 992 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. https://invst.ly/5xmiw
    grafik anlatıyor herşeyi 2013 yılından beri yataya sarmış. bandımız bu. ne zaman 42.5 üzeri sağlam bir kapanış yaparsa o zaman birşeyler olabilir. ama şimdilik yataydayız.ne zaman çıkarız onu da Allah bilir(yatırım tavsiyesi değildir. )

2. 33 tlyi asagi kirarsa 23,50 tl hedef olur uzun vade , 2008 dip fiyati , italyanlar elden cikarmadikca bir halt olmaz

3. Bir 5 yılı daha var diyorsun..33 e dikkat edelim

VKİNG

4. tahta sığ o yüzden 2 dakikada tabana da yapışır tavanada. Kağıt 45 den gelmiş.
    Sırayla detsekler
    32,5-31-30,4-29,5...

5. hiç ummadıgınız yerlere kısa ziyaretlerde bulunabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    hiç ummadıgınız yerlere kısa ziyaretlerde bulunabilir.
    tahta kesinlikle göründüğünden de sığ.etimiz butumuz spekle mücadele etmeye yetmiyor.spek kaybedebileceği lotu gözüne kestirse tek tuş aşağı vurmaya niyetli.ancak iceberg emir girişleri olduğu için şimdilik buna pek cesaret edemedi.ben mesela emirlerimi özellikle altlara indikçe artan bir şekilde ice berg olarak gizliyorum.örneğin açılışta tahtada 5 bin lot görünüyor .bunun rahat 3500 lotu speğindir.ama kalan 1500 lot, 2000 de olabilir 7000 de .mesela tek tuş %10 bastı.kaptıracağı 5-6 bin lotu hemen yukarı çekip almak istese 20 bin tl cepten verecek.değer mi bilemem.
    ha bunu niçin açık ediyorum.açıklama bak dalgana diyen çıkabilir.
    spek ipin ucunu epey kaçırdı.toparlayamamasından korkuyorum.ya da ky nın çok daha altlardan mallanmasından.
    ama yapacak bir şey yok.spek işi daha da basarsa ne olacağını en geç 5-6 ay sonra resmi yollardan öğrenecek zaten.aracı kurumdan öğrenmesine gerek yok...
    23.50 mi ...buyursun versin.olacakları görür.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.zaten bugüne kadar fiyatın geldiği yer beni kayda almamanızı gerektiriyor.

7. sn ufuk35 sanırım zincir emirden söz ediyorsunuz. Ancak bu hissede devreye girmez aktiften satışa yazarsanız. Dibine kadar görür. İsterseniz deneyin.
    34,84 On yıllık yükselen kanal desteğiydi. Umarım yıl sonu kapanışı üstte olur..
    Tam speklerin sevdiği hava.
    Adamlar yılalrdır bu anı bekledi.
    şimdi toplama zamanı demi alçak spekler. Umarım KY zarar görmez.
    Mrshl ve İZO da durum aynı, bekliyor timsahlar, ürken ceylanları havada kapmak için, ağızları açık, nehrin kenarında.

8.  Alıntı Originally Posted by izmirli_86 Yazıyı Oku
    33 tlyi asagi kirarsa 23,50 tl hedef olur uzun vade , 2008 dip fiyati , italyanlar elden cikarmadikca bir halt olmaz
    İzmirli hocam spek burayı 5,6 yıldır eşeliyor kurtarsa 33 tl nin dibini şimdiye bulurdu. ...dibini göreni gördün mü hiç..

VKİNG

Sayfa 124/614 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •