Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor.:vk: selim abi: senin ki taramalı bizimki postadlı gibi 5 doldurdu mu kesiliyor :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Reputation Power 1 aldığın itibar puanlarının hemen altındaki kutucukta yazıyor Son Verdiğim İtibar Puanları (İtibar Puan Gücüm: x) Gene goremedim
Alıntı: Originally Posted by guneysu Pek yakında değişim var...:ok: ünvanlar gelip geçici.... Gönlümüzdeki unvanın yeter abi :bravo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor.:vk: seninkinin boyutu küçük işlevi büyük taramalı gidiyo peşpeşe atıyo tövbe tövbe:ss::ss:
Alıntı: Originally Posted by Eemr Gene goremedim kontrol panelinde n bak itibar verdiğin kişilerin listesinin tam üstü
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 kontrol panelinde n bak itibar verdiğin kişilerin listesinin tam üstü Yine bulamadim Ekran gorunrtusu atar misiniz
Alıntı: Originally Posted by Eemr Gene goremedim Sağ en en üste sondan ikinciye basınca üye kontrol paneli. Bana ilk sırada güney su dan yediğim kırmızı geliyor :) DOLAŞ SAYFADA bulursunuz.
Alıntı: Originally Posted by nikreece Konu açılmışken, nasıl kapanıyor, bir türlü beceremediğim konu. işlemler var onu tıkla, sonra ayarları tıkla ::wave: https://s1.postimg.org/zz1sns28f/rep.jpg