Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor. selim abi: senin ki taramalı bizimki postadlı gibi 5 doldurdu mu kesiliyor
Originally Posted by guneysu Reputation Power 1 aldığın itibar puanlarının hemen altındaki kutucukta yazıyor Son Verdiğim İtibar Puanları (İtibar Puan Gücüm: x) Gene goremedim
Originally Posted by guneysu Pek yakında değişim var... ünvanlar gelip geçici.... Gönlümüzdeki unvanın yeter abi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor. seninkinin boyutu küçük işlevi büyük taramalı gidiyo peşpeşe atıyo tövbe tövbe
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Eemr Gene goremedim kontrol panelinde n bak itibar verdiğin kişilerin listesinin tam üstü
Originally Posted by ayhan53 kontrol panelinde n bak itibar verdiğin kişilerin listesinin tam üstü Yine bulamadim Ekran gorunrtusu atar misiniz
Originally Posted by Eemr Gene goremedim Sağ en en üste sondan ikinciye basınca üye kontrol paneli. Bana ilk sırada güney su dan yediğim kırmızı geliyor DOLAŞ SAYFADA bulursunuz.
Originally Posted by nikreece Konu açılmışken, nasıl kapanıyor, bir türlü beceremediğim konu. işlemler var onu tıkla, sonra ayarları tıkla :
Forum Rules
Yer İmleri