bu linkte tüm detayları bulabiirsiniz.
syg.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2366
Printable View
bu linkte tüm detayları bulabiirsiniz.
syg.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2366
Ford Otosan üreteceği ilk yerli şanzımanı İngiliz Ricardo şirketiyle birlikte geliştirecek
Koç Holding'in iştiraklerinden Ford Otosan'ın üreteceği ilk yerli şanzımanı İngiliz Ricardo şirketiyle birlikte geliştirecek. Ricardo, yeni nesil Ford Trucks kamyon ve çekicilerde kullanılacak son teknoloji ürünü şanzımanların tasarımı ve geliştirilmesini üstlenirken bir yandan da teknik danışmanlık hizmeti sunacak. 8 binden fazla mühendisin çalıştığı şirket, ağır ticari araç sektörüne yönelik üretim yapıyor. Motor ile birlikte otomotivin en önemli ikinci parçası şanzımanda yerlilik için ilk adım Koç Holding iştiraki Ford Otosan'dan gelmişti. Şubat ayında bununla ilgili Ford Otosan bir açıklama yapmış "yerli şanzıman" için Eskişehir'deki fabrikada 49.5 milyon euroluk bir yatırım planı açıklamıştı. Türkiye'de ilk yerli dizel motor Erk'i 1980'li yıllarda üreten Ford Otosan'ın Türk otomotiv sektörü için en önemli adımlardan biri olan "yerli şanzıman" merakla beklenirken, bununla ilgili ilginç bir ayrıntı geçtiğimiz günlerde uluslararası basında dikkatimi çekti. Yerli şanzıman üretilecekti ancak yabancı ortaklarla.
2 yıl içinde piyasaya çıkması hedeflenen yerli şanzımanın mühendislik çalışmasını dünyaca ünlü bir firma üstlendi. İngiltere merkezli Ricardo ile görüşen Ford Otosan, yeni nesil ağır ticari araç şanzımanlarında işbirliği yapacak.
İlk tankın motorunu yaptı
İngiliz devi Ricardo, Ford Otosan'ın üreteceği yeni nesil Ford Trucks kamyon ve çekicilerde kullanılacak ve Ford Otosan tarafından üretilecek son teknoloji ürünü şanzımanların tasarımı ve geliştirilmesini üstlenirken bir yandan da teknik danışmanlık hizmeti sunacak.
Bir anlamda yerli şanzıman İngiliz Ricardo ile hayat bulacak. Londra merkezli Ricardo, dünyanın en ilginç firmalarından biri aslında. Winston Churchill'in 1'inci Dünya Savaşı'nda yarbay Ernest Swinton tarafından 1915 yılında projelendirdiği "Kara Destroyeri" çalışmasında dikkat çekti. 1917 yılında "tank" adını alan bu aracın motorunu da İngiliz Ricardo üretmişti. 8 binden fazla mühendisin çalıştığı şirket 1980'lerde ağır ticari araç sektörünne de aksamlar geliştirdi ve üretti.
Syg,
yenı zırve yaptı bu arada... hayırlı olsun...
dogru hısselerde pozısyon alanlar her zaman uzun vadede en kazanclı yatırımı yapmıs oluyor... bu tur hısselerı hıc satmadan devamlı toplamak burda da goruldu kı en akılcı hareket... gelen temettulerle zaten malıyet gecen yıllarla beraber dusecegı ıcın herhangı bır lokal zırvesınden yapacagı %20-25'lik duzeltmeler dahi ınsanı kesınlıkle yormuyor... kafa hep rahat...
gelırlerı agırlıklı yabancı para cınsınden olan, ıhracat yapan sırketler daha uzun yıllar yatırımcısına pıyasa ustu getırı saglayacak bellı kı...
Dususde direnenler (endeksden daha az dusenler) cikista en cok cikanlar (endeksden daha fazla) olur...
Orneklerini bulmak da sizlere kalmis. :)
Syg,
@Dudu,
bir de soru sorayım..portföy son düşüşte tepe değerine göre %10 ancak geri gelmiştir, zira kağıtlarınız gayet sağlam durdu bildiğim kadarıyla.
bu kadarcık düşüşle burn out nasıl oldunuz? yani %10 değil de mesela %30 düşse portföy, Allah korusun kalp krizi ile acile kaldırılar sizi...ciddiyim, çok şaşırdım şu burn out olayına.
Şaka Maka bankalarda iyi fırsatlar oluşmaya başladı.tskb vakfbn vs.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu noktada gerçekten getirisi güzel yabancı hisse fonları mevcut. Özellikle giriş seviyesindeki yatırımcılara büyük avantaj sağlayabilir. TEFAS.GOV.TR den karşılaştırılabilir. Üstelik herkes kendi banka hesabından bu fonlara ulaşabiliyor.
Hatta buradaki 4-5 fona yatırım yayılarak Enflasyon üzeri %10 kolaylıkla elde edilebilir gibi gözüküyor.
Ek 18912
Sayın dudu ya soralım...... Portfoyunuzu o kadar geniş tutmayıp daha dar tuutsa idiniz "burn out" olur muydunuz? Yani bu kağıt güzel portföyde bulunsun diyrek almak yerine en iyi performans getireceğini düşündüğünüz 3 kağıtta toplama işlemi yapsa idiniz porfoyunuz kaç kat olurdu?
Tablodaki getiri %300 için 1 TL 4 TL olmuş oluyor.
Dolar 5 yıl önce 2 TL'ydi... Şimdi 4.5 desek %125 ediyor bu da... Ya da yanlış hesaplıyorum:)
Buna da ben cevap vereyim müsadenizle :)
Portföyümü en çok kazandıracağını düşündüğüm bir senede ağırlıklı kaydırmıştım ve bu yıl ve onca beklentiyle yarı fiyatına düştü senet anlamsızca. Doların artışını da eklerseniz reelde bırakın para kazanmayı artık iki katına çıksa bile düştüğü yere gelemeyecek portfoyün ilgili kısmı. Elbette altın, yurtdışı vs. dengeledi, farklı enstrümanlar olmasaydı facia olacaktı.
Dolayısıyla bu strateji portfoy tutarından bağımsız, kötü değil, bence çok çok kötü.
Petkim e de sıra gelecek merak etme abi..
Su fiyatlarda olması inanılmaz.
Kendisi, Petlim'i ve star rafinerisinin yüzde 18 ortakligi üçü bir arada fiyat 4,80.
Trajikomik.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizin kağıt ulusoy elektirik değil mi? uzaya füze mi fırlatıyor...bende de var, abartmaya gerek yok ama.
geçmişe dönük hikaye anlatıyorsunuz...hisseniz ulusoy değil, başka bir hisse de olabilir...yazarsınız, seyrederiz performansını...merak etmeyin, kimse koşa koşa yazdığınız hisseyi almaz.
Abi benim 6 aylık tecrubem var o yüzden kendi adıma bir hamle denedim devamını getirse idim Petkim deki zararın nerdeyse yüzde 80 azaltabilirdim ama olmadı sabırsız davrandım . Yinede zararı bir nebze azalttim.
Ama uzun vade Petkim den vazgeçmem yine portföyü ona kaydirdim .
Çok büyük bir birikim yapamıyorum zaten .
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam aynı savınızda ısrar ediyorsunuz. Bu işin iyi kötü okulunu okumuş adamlar yaptığınız işlemin yalış olduğunu vurgularken getiriyi esas almıyorlar. Riski göz önünde bulundurmadan kazancın bir anlamı yoktur. Piyangodan da yüzlerce kat kazanılır ama amorti bile alamayan aslında parasını sıfırlayan milyonları kimse görmez. Yüksek risk yüksek getiri vadedebilir ama belki de o getiriye yakın bir getiriyi belki de daha fazlasını çok daha az riskle de elde edebilirsiniz. İşte mesele burda zaten.
Birincisi benim kağıdımin ne olduğu önemli değil.... Ben kagit ispatlama peşinde değilim...
Ikincisi madem Uzaya bişey gönderen sitlrket arıyorsaniz ne işiniz var Türk borsalarında.?
Hala daha olayı olmadık yere çekme çabası..
Hatayı kabullenmek zor anlıyorum.. Ancak şapkayi önüne koyup düşünmek lazım... Yazılanlara montaj yapıp cevap vermekteki amaç nedir??
Saçma sapan bir teorinizi hele ki tasarruf forumunda, burada iyi birşeymiş gibi göstermeye çalışıp üstelik de ısrar ediyorsunuz. Para kazanıyorsanız kendiniz devam edin, elinizi tutan mı var?
Ne ters örneğini dinliyorsunuz ne de tersini söyleyen çoğunluğu, ha önermek ha yanlışı iyi göstermek ne fark eder.
Neyse kendi adıma bunu sonlandırayım en iyisi, sizin amacınız lüzumsuz ve seviyesiz polemik burada belli ki.
Size stratejinizde başarılar.