Finplus Kullanın 80 Pips Bugün.
Finansbankın.
Printable View
aynı panik atak bende de var zaten o yüzden bir türlü dolar alamadım zamanında ! 6.14 den aldım onaylıyormusunuz dedi mt evet dedim baktım ekranda dolar 6.05 e indi kendime dedim bu seviyeden alınırmıydı ne yaptın sen ! sonra baktım 6.30 lara atak başladı dedim sat sana göre değil bu işler satana kadar 6.45 oldu :) sattım trump çıktı ortaya :(
su an enpara alis 7.0750 satis 5.6064. Makas 1.46 tl!
biraz tansiyonum düştü ve mantığım der ki böyle bir günde bile faiz konusu net bir dille reddedildiyse ve hiçbir şekilde seçenekler arasına dahi girmiyorsa, boşuna heveslenmesinler diye bir de üst perdeden salvolar fırlatılıyorsa bu adam yaşadığı müddetçe ülkede bundan sonra faiz yükselme şansı hiçbir şekilde yoktur, çok net. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın derim.
Hesabım olan tüm bankaları tek tek aradım ve bugünkü davranışlarını 'Protesto' ettiğimi ve tüm hesaplarımı kapatacağımı bildirdim.
Tepkisiz kalmayın...
Saygılarımla...
Acaba tahvil faizinin yükselmesini nasıl durduracaklar
papaz i biraksak
mevduat faizini artirsak
ama konut faizini indirsek
sikilasma politikasi aciklansa
herkes spora baslayip sikilassa.
mb bagimsizlik ilan edip kendi cumhuriyetini kursa.
muharrem ince chp ye darbe yapsa.
sonra kilicdaroglu bunlari fetocu ilan etse.
fener transfer yapsa
gs ankaragucune 8 atsa
dolar kesin 3 tl
bir ihtimal dolar duser.
Mevduat yapan var mı? Bugünü
Nakitte salak salak bekliyordum çok afedersiniz 100k lik ASELSAN aldım 25 ten 26.5 verdim 100k nin bir aylık itibarını kurtardım[emoji41][emoji41]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türk Lirası Avrupa piyasalarını da sarstı
https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrk-lira...%B1/a-45033196
pazartesi dönüşüm var ama bu ortamda vadeli yapmanın da anlamı kalmadı, saçma sapan bir durum bir ayda alacağımız faizi 1 dakikada kazanmak mümkün ama o riske de giremiyoruz, nasıl olacak bilmiyorum pazartesi fiyatına bakmadan bir miktar dolar alıp kalanı da günlük yatırıp her düşüşte dolar mı almak uygun olur karar veremiyorum.
Gerçekten bu merkez bankasının çok afedersiniz ..... yöneticileri faiz artırması çok mu zor. Ülke battıktan sonramı artıracak. Ben bu kit beynim le düşünürken bunlar düşünemiyor mu? Gerçekten yoksa batisimiz i hesaplıyorlar. Bu gün öğrendim yurt dışı borçlanma döviz faizi %24 civarındaymış. Türk lirasından ne alıp veremedikleri var. Tüm haklarımız haram zehir olsun. Lütfen herkes mail atsın merkeze
Salı günü benim de. Türk lirasında kalınmaz artık. Zam yağmuru başlar haftaya muhtemelen. Benzin dahil.
alıntı
Aklı olan cenaze işine girer.
Deli sayıda intiharlar, cinnetler, cinayetler olacak..
15-20 gün önce Dolarda aylık vadeli açan bir arkadaşla sohbet ettik. Dolar o zaman 4.83 idi. Benim para mevduata, aylık 17.75 ile. Arkadaş bana dolar al dedi. Tabii ki 5 tl yı kolay kolay gelebileceğini düşünmüyordum. Lafını hiç dikkate almadım bile.
Bugün bakıyorum eşeklik etmişim. Zaman zaman riski göze almak gerekir. Yoksa sonradan ah, vah çekmeye baslariz
Gerçekten yazık bu ülkeye. Merkez bankası yok. Stk. Lar yok . Sayıştay yok. Maliye yok. Sadece türk parası düşmanı çok. Uyuma merkez .
bist dolar bazında 14.700 gördü....
bu kriz 10.000 görmeden bitmez....
kaç gündür bloomda faiz kelimesi adeta yasaklı kelime durumunda tüm uzmanlar faiz artışı çözüm değil kelimesini ezberlemiş eskiden kur bundan daha az fırladığında bloomda artık müdahale gelmeli yorumlarını görürdük buradan mevzuyu çakmıştım ama buna rağmen yinede istediğim seviyeden giremedim
dunde sabahta soyledim somut hicbirsey acıklamayacaklarını hatta ovp den de birsey cıkmayacak ..10 gundur turku cagiriyorum la bilerek yukseltiliyor diye simdi anladınızmı bunu ? ...aslında dolarcılar reise tesekkur borclusunuz paranızı 2 yılda 2 ye katladı :)
paranın yarısını eylul sonu baglamıstım ,benden bu kadar geri kalan para ile zarar edecegimi bilsemde ,dovız borsa yapacagım ,gunluk mevduatta tutup .%30 dan asagı artık baglanmaz.ytd
ama su var tesvik harcama marcama olmazsa artık ekonomiyi sogutup cari acıgı tabanlıyacak bu kur orası acık .
Birazda tebessüm edelim.
https://www.youtube.com/watch?v=wtGMq4JUFfc
https://www.youtube.com/watch?v=B_8uRlqi1Ng citroeeeen .
hafta sonu bari iyi bir gelişme olsun pazartesi yine aynı stresi kaldıramam :(
Aklıma geldi şimdi.. Bi ara euro bölgesi krizi içinde İtalya nın batamayacağı kadar büyük olduğu konuşuluyordu.. Bizim hıyarlar aynı düşünce ile Avrupa batmamıza müsaade etmez varsın gitsin kur filan mı diyorlar acaba? Türk ekonomisi batamayacak kadar büyük mü?
Yatırım tavsiyesi değildir...
evet bende zaten kac gundur ara malı diyorum ama ...kur artık nereye geldi goruyorsun 4.5-5 liradaki kurla 6.5 deki kurun etkisi baska ...ben harcamamı kısacam sen harcamanı kısacan o kısacak bu kısıcak halk kısacak ...sen simdi zorunlu ihtiyacın dısında para harcarmısın ben harcamam ..nolcak peki talep olmayınca adam ithalat yapmayacak 10 birim ithal ediyorsa 3 birim ithalat yapacak .olaya boyle bak ..petrol gaz harici olay bu .....bugun reisinde damadında satır aralarından cıkarttıgım birsey var sanırım amacları turkiyey yi avrupanın kucuk çini yapmak ..yani ucuz mamul ucuz uretim bak asgari ucret kac dolar euroya dustu .....çin de birdunya gezdiler bunun danısmanlıgını aldılar haralde siz nasıl basardınız diye ....çin nasıl basardı parasına buyuk degerler kaybettirerek ..1.70 den sayarsak bizim tl de %300 deger kaybetti 6.80 lik kura gore. ..benim ki bir varsayım yoksa hani bilerek kuru dusur artmayan ihracatla para harcamayan tursitle yabancıya yılda 1000 tane konut satısı ile olacak is degil bu .
Euro’nun değer kaybetmesi tr den kaynaklı tetiklenme olduğu söyleniyordu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soğuk ter döküyorum stresten sabah uyandığımızda göreceğimiz kur seviyesi beni uyutmuyor ! benimde lostpersondan farkım yok hayattan zevk almıyorum psikolojim bozuk gezmedik tozmadık tl ye güvendik tasarruf yaptık ben demiyorum her kur artışına faizle müdahale edilsin ! şu an gelinen seviyeyi en azından seneye bu zaman görmeliydik bu şekilde çok ağır oluyor gerçekten belki de 1994 ve 2001 krizlerinde çocuk ve ergen olduğum için giren kazıklara pek alışkın değilim
yıllardır traderlık yaparım kendimce yatırım ensturmanlarında benden daha cesaritliler dogmus bugun :) yahu tek kalemde 10 kurus oynuyor nasıl alıp satıyorsunuz :) bugun merak ettigim aceba toplam tum dolar piyasasında ne kadarlık bir islem hacmi var .