Sayfa 630/1252 İlkİlk ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aklıma geldi şimdi.. Bi ara euro bölgesi krizi içinde İtalya nın batamayacağı kadar büyük olduğu konuşuluyordu.. Bizim hıyarlar aynı düşünce ile Avrupa batmamıza müsaade etmez varsın gitsin kur filan mı diyorlar acaba? Türk ekonomisi batamayacak kadar büyük mü?

Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bak arkadaş borsadan uzak dur.!!
    Bulaşma..!!
    Saygılar
    borsanın ederini söylüyoruz ama okumuyorlar ki
    1usd=bist
    bunun anlaşılmayacak nesi var bilemedim
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türk Lirası Avrupa piyasalarını da sarstı

https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrk-lira...%B1/a-45033196
    Kesinlikle okunması gereken bir yazı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Aga nasıl soğusun.. Bir yere kadar soğutur.. Sonuçta ihracatçının ara malı var petrol ve doğalgaz var ithal ettiğimiz bir çok zorunlu şey var.. Biraz yavaşlar ama olan enflasyona olur.. Yazık bize..

evet bende zaten kac gundur ara malı diyorum ama ...kur artık nereye geldi goruyorsun 4.5-5 liradaki kurla 6.5 deki kurun etkisi baska ...ben harcamamı kısacam sen harcamanı kısacan o kısacak bu kısıcak halk kısacak ...sen simdi zorunlu ihtiyacın dısında para harcarmısın ben harcamam ..nolcak peki talep olmayınca adam ithalat yapmayacak 10 birim ithal ediyorsa 3 birim ithalat yapacak .olaya boyle bak ..petrol gaz harici olay bu .....bugun reisinde damadında satır aralarından cıkarttıgım birsey var sanırım amacları turkiyey yi avrupanın kucuk çini yapmak ..yani ucuz mamul ucuz uretim bak asgari ucret kac dolar euroya dustu .....çin de birdunya gezdiler bunun danısmanlıgını aldılar haralde siz nasıl basardınız diye ....çin nasıl basardı parasına buyuk degerler kaybettirerek ..1.70 den sayarsak bizim tl de %300 deger kaybetti 6.80 lik kura gore. ..benim ki bir varsayım yoksa hani bilerek kuru dusur artmayan ihracatla para harcamayan tursitle yabancıya yılda 1000 tane konut satısı ile olacak is degil bu .

5.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Aklıma geldi şimdi.. Bi ara euro bölgesi krizi içinde İtalya nın batamayacağı kadar büyük olduğu konuşuluyordu.. Bizim hıyarlar aynı düşünce ile Avrupa batmamıza müsaade etmez varsın gitsin kur filan mı diyorlar acaba? Türk ekonomisi batamayacak kadar büyük mü?

Euro’nun değer kaybetmesi tr den kaynaklı tetiklenme olduğu söyleniyordu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Bahri Bey, Allah aşkına kendine yüklenme. Kendimi bildim bileli 100% TL mevduattayım. Risk 0%, kayıp >1.000.000.000%.
    soğuk ter döküyorum stresten sabah uyandığımızda göreceğimiz kur seviyesi beni uyutmuyor ! benimde lostpersondan farkım yok hayattan zevk almıyorum psikolojim bozuk gezmedik tozmadık tl ye güvendik tasarruf yaptık ben demiyorum her kur artışına faizle müdahale edilsin ! şu an gelinen seviyeyi en azından seneye bu zaman görmeliydik bu şekilde çok ağır oluyor gerçekten belki de 1994 ve 2001 krizlerinde çocuk ve ergen olduğum için giren kazıklara pek alışkın değilim

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    soğuk ter döküyorum stresten sabah uyandığımızda göreceğimiz kur seviyesi beni uyutmuyor ! benimde lostpersondan farkım yok hayattan zevk almıyorum psikolojim bozuk gezmedik tozmadık tl ye güvendik tasarruf yaptık ben demiyorum her kur artışına faizle müdahale edilsin ! şu an gelinen seviyeyi en azından seneye bu zaman görmeliydik bu şekilde çok ağır oluyor gerçekten belki de 1994 ve 2001 krizlerinde çocuk ve ergen olduğum için giren kazıklara pek alışkın değilim
    1994 ve 2001 i yaşayanlar olarak çok rahatız. Fırsatlar bitmez, önemli olan soğukkanlı olup doğru zamanlama yapmak...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. yıllardır traderlık yaparım kendimce yatırım ensturmanlarında benden daha cesaritliler dogmus bugun yahu tek kalemde 10 kurus oynuyor nasıl alıp satıyorsunuz bugun merak ettigim aceba toplam tum dolar piyasasında ne kadarlık bir islem hacmi var .

Sayfa 630/1252 İlkİlk ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •