1 yılda %10-20 kazanmak bile bu hisse için çile çekmek demek...zamansız almadım ama trende girmesi gecikti..bu seviyeler dip ama ne zaman yükselir allah bilir...
Printable View
1 yılda %10-20 kazanmak bile bu hisse için çile çekmek demek...zamansız almadım ama trende girmesi gecikti..bu seviyeler dip ama ne zaman yükselir allah bilir...
YanLış hatırlamışım.tşk ederim.Pahalıya mal oldu bu vertu ortaklığının olmayışı.Tavan acseli sattığımda verusa almalıymışım.Vardır işte bir hayır.Bazen borsada yanlış tuş bile kazandırabiliyor.Arkadaşın biri aselsandan çok güzel para kazandım demiş.Onun arkadaşları aselsan artmadıki nasıl kazanırsın deyince acsel aselsan değilmi demiş bizimki.Adam aselsan diye acsel alıp voleyi vurmuş:)
hisseyi resmen çöpe çevirdiler..
Ayın son seansında da değişen birşey yok. Gözü toprağa bakıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
günümüzün popüler sektörlerinde iştirakleri var satacağım elim gitmiyor..biraz hareket et artık...baskı baskı nereye kadar...
enerji hisseleri tavan vertu sürünüyor...artık tepki ver bu nedir böyle bizdeki şansa bak resmen satmamızı bekliyor spek...
bu hisseden bu kadar zor para kazanılacağını düşünmemiştim...mıh gibi çakıldı kaldı..
Bu hisse çok ilgimi çekiyor ama temettü dağıttığında vergi stopajı yapılmıyor dolayısı ile;
"Menkul Sermaye İradı" Vergi beyannamesi vermek zorunda kalmak.
Evet bu beni tedirgin ediyor.
Enda enerji,,spk engeline takılmadı,onay aldı,,halka arz süreci yakın olsa bari.
Diğer 2 yazılım şirketinden de haber yok.mayısa kadar yaptı yaptı,,sonra borsalar tepetaklak düşebilir.
pamelin fk sı 1038 ve pd/dd sının 20 olması vertunun çıkısını engelleyen ana neden olabilir mi. bana bu degerler bazında pamel aşırı şişirilmiş yani balon fiyatlamalarda gibi geldi.
naten ile bir gidiyordu makas açıldı...bir miktar geçecektim kısmet olmadı...iki günde %22 makas açıldı..
1.152 000,000 kar ne olacak,,genel kurul gündem maddeleri açıklandığı zaman belli olur,,temettü veremez,para yok.
52 milyon sermaye,,%400-500 bedelsiz verebilir mi,verse fiyat ne olur?
Bunlar beklentiler bakalım.
Ben vertu ve dmsas tan birisini satmak istiyordum vertu dan çıktım, kalanlara bol kazançlar düşük f/k hikayesi pek işe yaramıyor bu hissede, yine de dmsas ta güzel bir marj yakalarsam vertu ya kıyasla geri gelebilirim. Hislerim dmsas ı sectirdi,
vertu grafik güzel...kırılma yukarı olursa 34-36 tl bandı hedef olur..ilk olarak 30 tl ye doğru bir atak bekliyorum...nisan ayı içerisinde beklentim...bu gerçekleşirse kalırım yoksa son ay benim için....
spek biraz yükselt sen yoluna ben yoluma..bu kadar kasıntı olmaya gerek yok...bu fk da hisseyi satan bulmak zor..
uzun zaman oldu bir tavan göremedik..ciddi baskı var bakalım sonu nereye varacak...
hisseyi götürmemek için yemin etmiş patronun niyetide kötü anlaşıldı..bulaştık bir kere bakalım...umarım formasyon yukarı kırar...
Verus holding tavana yol aldı
Vertu Verus geyiginde atak yapani almak mantıklıdır, diğeri üzer. Ama ben vertudan alacakliyim yarın +5 yaparsa atlarim
Az sabr arkadaşlar, bu sefer 30 üstü yolculuk, sizlerde hissediyorsunuz kağıt üzerine özel çökmüşler, endeks 500 puan artı yaptı, bu emmi halen 2000 endeks fiyatında, Şöfor uyuya kaldı sanmayın, tahtayı sürüp- sürüp/ geri yaptırmaları bezdirip mal toplamadır. Ucuza mal verilmemeli bence. Bir vakit alıp başını 30 üstüne gider, o vakit artık doldu ve çok yakın!!!!
inşallah artık yapsın birşeyler..bu hissenin döngüsü çok uzun oluyor..
Ben verus vertu denkleminde verus 44 vertu 12 iken vertu tavan diye verus almistim. Verus neredeyse yüzde 20 zor yapmış Vertu 3 e katlamisti. Yani genelde harekete başlayan gidiyor. Vertuyu fk muhabbetine herkes aldı,o yüzden midir essekliginden midir gitmiyor, ben de gözde vertu ucuz diye aldıkça almış,endeksin showundan hiç faylanamamis birisiym. Verus çıktı diye çıkarsa düşüşü de hızlı oluyor. Ha şu piyasada 50 olmaliydi o başka