Sayfa 628/650 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Diğer 2 yazılım şirketinden de haber yok.mayısa kadar yaptı yaptı,,sonra borsalar tepetaklak düşebilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    pamelin fk sı 1038 ve pd/dd sının 20 olması vertunun çıkısını engelleyen ana neden olabilir mi. bana bu degerler bazında pamel aşırı şişirilmiş yani balon fiyatlamalarda gibi geldi.

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    pamelin fk sı 1038 ve pd/dd sının 20 olması vertunun çıkısını engelleyen ana neden olabilir mi. bana bu degerler bazında pamel aşırı şişirilmiş yani balon fiyatlamalarda gibi geldi.
    sermayesi düşük hisselerde temel analize bakılmaz,,halka arz edilecek hisselerde pürüz olabilir,,bilmiyoruz tabii.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    sermayesi düşük hisselerde temel analize bakılmaz,,halka arz edilecek hisselerde pürüz olabilir,,bilmiyoruz tabii.
    pamel için sormuştum.halka arzı yapılmış ve borsada olan bir hisse. ve bu kadar yüksek rasyolarla fiyatlandıgı için mi vertu burada baskı altında olabilir demek istedim.

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    pamel için sormuştum.halka arzı yapılmış ve borsada olan bir hisse. ve bu kadar yüksek rasyolarla fiyatlandıgı için mi vertu burada baskı altında olabilir demek istedim.
    bende pamel için dedim,,sermayesi 31 milyon,,düşük sermaye sayılır,,sonra yenilenebilir elektrik şirketi,,şu anda enerji şirketleri gözde.Bunun etkisinin olacağını sanmıyorum.
    Olsa olsa dediğim gibi ya arzlarda pürüz var,ya da başka birşey.

6. naten ile bir gidiyordu makas açıldı...bir miktar geçecektim kısmet olmadı...iki günde %22 makas açıldı..

1.152 000,000 kar ne olacak,,genel kurul gündem maddeleri açıklandığı zaman belli olur,,temettü veremez,para yok.
    52 milyon sermaye,,%400-500 bedelsiz verebilir mi,verse fiyat ne olur?
    Bunlar beklentiler bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    naten ile bir gidiyordu makas açıldı...bir miktar geçecektim kısmet olmadı...iki günde %22 makas açıldı..
    Ortt bu rezil bir tahta valla.
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Sayfa 628/650 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •