Rallici başkanın tektu diye bir kağıdı vardı bir zamanlar.
Printable View
İlginç tespit, doğru olabilir. Arıtılmış su sıkıntılı. En azından zamanla sıkıntılı. Hele katkılı olanlar var ki çok sıkıntılı. Diğer taraftan bu tür su kullanan çok rastlamıyorum artık. Ancak:
Su şirketlerini sıcak dolarcıklar karşılığı yabancılara sattık ya. Onlarda suyun iyisi dışarı, kötüsü, yani kuyu yada "işlenmiş su" içeri yapıyorlar.
%80 imiz su olduğuna göre, %80 imizi dışarı verdik oluyor. "Dead man walking" in daha hafifini yaşıyoruz sokakta. Ama dead man walking lerin hepsinin cebinde yada dijital hesaplarında dolarlar var. Geleceklerini garantiye alıyor:-) Neyse şu çin dolarcıklarını satsın, bizimkilerde suni bir çıkışlar ellerindekileri devretsinler belli süreliğine, sonra bir daha bakalım dolara, ne olur:-)
şu 5,99 u bi kıramadı gitti artık 6 lı rakamları görmemiz lazım..
Arkadaşlar dün bloomberght'de ekonomik görünümü izlediniz mi? Konuk bir kamu bankasının yüklü dth sahiplerine dolarlarını piyasa fiyatının yüzde 2 üzerinden bozmayı teklif ediyormus dedi. Bilgisi olan var mı?
Ben olsam bozdurur o parayı çeker bir başka bankadan yine alırım.böyle birşey olduğunu düşünmek bile çok zor.ytd.
Ben de aynı şeyi düşündüm. Badem besleme operasyonu olabilir mi? Yada ne pahasına olursa olsun yaza kadar doları tutmak olabir mı amaç? Yazın turizm gelirleriyle idare ederler bir şekilde. Dolar basamadigimiza göre bir şekilde çarkı döndürmek lazım. Ben 46 yaşındayım ve en iyi öğrendigim şey Türkiyede olmaz diye birşey yok. Şahit olmadigim için sordum sadece.
EGE , a haber izleyecek adam değil yav. Bir de çok ağır bir laf bu , biri bana dese hakaret davası açarım. Evladım dese men ederim .
:) bir de abi biz niye olayları mantık terazisinde ölçüyoruz adamlar mantıkla çalışmıyor ki .
Şaşirilacak olaylar külliyatını hatmettik, ne kaldı geriye .
Yine de kalp kirmamak lazim.
Hissenet'te fazla mahalle kalmadı ki, yoksa kavede toplanıp sizin kavenin camını çerçevesini indiririrdik.:oleyo:
sabitleyince iyi sattırmışlar güya.1,8 azalma var.yorumları alalım.
Ya Bora boşa beni mindere çekmeye çalışma. Eterium e35 madenini nereden alırız abi diye soran bir seviyeyle tartışmam. Bi tiyo vereyim. Fadilbank satıyor eterium e 35. Hemde kredi kartına 12 taksit.
Bu başlığı kirletme...
Nereye yazacaksan yaz.
Orası yöneticilerin işi...
Ama bu başlık başka...
TCMB, Haftalık Banka ve Para İstatistikleri raporu:
Merkezin verilerine göre 31 Ocak ile biten işlem haftasında göre brüt döviz rezervleri 2 milyar 656 milyon dolar düşüşle 4 milyar 856 milyon dolar oldu. Bir önceki hafta 37 milyar 777 milyon dolar olan net uluslararası rezervler 31 Ocak ile sona eren haftada 36 milyar 845 milyona geriledi.
Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduat hesapları ise 31 Ocak’ta biten işlem haftasında 194 milyar 541 milyon dolara geriledi. Önceki hafta 197 milyar 122 milyon dolar ile rekor tazeleyen hesaplar son hafta düştü. Hesap içinde gerçek kişilerin mevduatı 121 milyar 496 milyon dolar olurken tüzel kişilerin hesapları ise 73 milyar dolar oldu.
-------------------------
Basında çıkan mevduatlardaki düşüş haberi beni tatmin etmedi, kendim MB sitesindeki verilere baktım. Gerçek kişilerde 0.4 milyar dolar, tüzel kişilerde 1.9 milyar dolar düşüş var. Dolar değil tüm yabancı paralar cinsinden bakılırsa gerçek kişilerde azalma yok, tüzellerde 1.8 milyar dolar karşılığı azalma var. Diğer kalemlerde de (yurtdışı yerleşikler vb.) azalma yok. Tüzel kişiler de özellikle dolar satmış, Euro ve diğer döviz türlerinde azalma yok hatta artış var.
Kısacası bazı şirketler bir haftada yüklü dolar satmış.
Suriye'nin İdlib kentinde, Rejim ordusu, "İdlib Şafağı" operasyonları doğrultusunda Türkiye'nin gözlem noktalarının da bulunduğu Serakib kentini kuşattı.
Elazığ'da geçtiğimiz ay yaşanan deprem felaketinde, depremzedelere yapılan yardımlar esnasında çekilen bir görüntü sosyal medyada tepki çekti. Yarım kolilerinin depremzedelere bir kamyonetin üzerinden fırlatıldığı görüntüler izdihama yol açarken, yardımı kimin yaptığı henüz öğrenilemedi.
Eğitimin ve aile terbiyesinin önemi hayatın her aşamasında karşımıza çıkıyor.
Birçok / ekseriyetle / bazı zenginler fakirleri böcek olarak görüyorlar galiba / sanırsam /bence .
İşin bir kötü yanı da , artık birisinin bir insana yahut bir kuruma yardım ettiğini görünce şunu düşüneceğiz : Gerçekten yardım mı ediyor / vergi mi kaçırıyor yoksa vergiden mi kaçınıyor?
https://www.linkpicture.com/q/Screen...2523_Brave.jpg
Babasıda hayırlı bir halt degildi, deprem, çığ, uçak kazasi neden oluyor korunuyorsa?
Korunmak önemli
Şimdi arkadaşlar size bir sorum var kenarda 5000$ param var 2 senedir sizce zarar mi kâr mi?
(Sahsi fikrim zarar ama yaşlı kafası en iyi yatirim gözü ile bakıyorum hala)
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.