Arkadaş A haber izlemekten beyni sulanmış boşver Tınaz. Cahil ile tartışmam çünkü hiç kazanamadım demiş mevlana. Isteyen youtube'dan izler. Sonlarına doğruydu programın.
Arkadaş A haber izlemekten beyni sulanmış boşver Tınaz. Cahil ile tartışmam çünkü hiç kazanamadım demiş mevlana. Isteyen youtube'dan izler. Sonlarına doğruydu programın.
Sn. EGEDUK bu mahallelidir...
Böyle tatsız ithamda bulunmak için biraz başlığı ve de yazarlarını tanımak lazım.
Admin bu sütlü nuriye niki sana mı ait? Onu eleştiren yazıları hiç hakaret ve küfür içermese bile saniye geçmeden siliyorsun da. Ondan merak ettim.
Originally Posted by Kartal5
Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermis ne kokluyorsun sen sütlü nuriye? Kafası güzelmiş, bende ondan koklayacağım.
Dogru okumuşsun ama idrak yolları enfeksiyonu nedeniyle anlamamışsın. Anlatmak istediğim her konuda bilginin googledan okudugun kadar oldugu ,sahip olmadığın ve bu kafayla hic sahip olamayacagin şeylerin sahibiymis gibi davranmana herkesin gözüyle güldüğünü anlaman gerektiğidir.
Arkadasim ben ons fiyatı 1180 iken altın alınır zamanı geldi dediğimde bu gereksiz bir kamyon felsefe yapmıştı. Para kazanmak istiyorsan bu gereksizi oku ve tam tersini yap))
Yer İmleri