-

Originally Posted by
Kartal5
Arkadaşlar dün bloomberght'de ekonomik görünümü izlediniz mi? Konuk bir kamu bankasının yüklü dth sahiplerine dolarlarını piyasa fiyatının yüzde 2 üzerinden bozmayı teklif ediyormus dedi. Bilgisi olan var mı?
Saçmalamış bunu söyleyen.
Size bir bankadan böyle teklif gelse ne düşünürsünüz?
Hemen bozayım mı dersiniz?
Yoksa bunu teklif ettiklerine göre döviz daha da yükselecek, dövizde kalayım mı dersiniz?
Banka böyle bir teklif yapmaz.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Saçmalamış bunu söyleyen.
Size bir bankadan böyle teklif gelse ne düşünürsünüz?
Hemen bozayım mı dersiniz?
Yoksa bunu teklif ettiklerine göre döviz daha da yükselecek, dövizde kalayım mı dersiniz?
Banka böyle bir teklif yapmaz.
Nasil bir yorum bu Sn.Egeduk,
Arkadas izledigini yazmis.
-

Originally Posted by
Tinaz
Ben bunu yazan arkadaşa birşey demiyorum ki.
Bunu söyleyen yorumcu saçmalamış diyorum.
Yazımı iyi okuyun.
-

Originally Posted by
Tinaz
Arkadaş A haber izlemekten beyni sulanmış boşver Tınaz. Cahil ile tartışmam çünkü hiç kazanamadım demiş mevlana. Isteyen youtube'dan izler. Sonlarına doğruydu programın.
-
Ben olsam bozdurur o parayı çeker bir başka bankadan yine alırım.böyle birşey olduğunu düşünmek bile çok zor.ytd.
-

Originally Posted by
Kartal5
Arkadaş A haber izlemekten beyni sulanmış boşver Tınaz. Cahil ile tartışmam çünkü hiç kazanamadım demiş mevlana. Isteyen youtube'dan izler. Sonlarına doğruydu programın.
A haber mi?
[emoji23]
Uğraşamam valla?
-

Originally Posted by
lowdown
Ben olsam bozdurur o parayı çeker bir başka bankadan yine alırım.böyle birşey olduğunu düşünmek bile çok zor.ytd.
Ben de aynı şeyi düşündüm. Badem besleme operasyonu olabilir mi? Yada ne pahasına olursa olsun yaza kadar doları tutmak olabir mı amaç? Yazın turizm gelirleriyle idare ederler bir şekilde. Dolar basamadigimiza göre bir şekilde çarkı döndürmek lazım. Ben 46 yaşındayım ve en iyi öğrendigim şey Türkiyede olmaz diye birşey yok. Şahit olmadigim için sordum sadece.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Ben bunu yazan arkadaşa birşey demiyorum ki.
Bunu söyleyen yorumcu saçmalamış diyorum.
Yazımı iyi okuyun.
Banka boyle bir teklif yapmaz, diyorsunuz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri