Bu yurtiçi swap sanırım.
Mb. beni swaplayabilirsiniz diyor bankalara.
Printable View
[QUOTE=şahit;4366600]Bu yurtiçi swap sanırım.
Mb. beni swaplayabilirsiniz diyor bankalara.[/QUOT
W varmı yokmu
bence merkezin dolar konusunda yapabileceği pek birşey yok.
Hökümet bişey yapmalı.
Yoksa trend denişmez bence.
Bir arkadaşım ev alacakti kayınpederi faize bulaşma al altınları bana yavaş yavaş öde elinde olunca dedi. 20 tl gram fiyatı o zaman. Arkadaş nerdeyse apartman alır o parayla o gün bugündür altın borcu öder bitmedi hala. Altın borç vereyim dedim gözleri pertledi
XU100 neredeyse pazartesi gunundeki tepeyi gorecek. Ama XU30 ve vadeli hala 1500 puan asagida. .
100 bin borsa çökmüş borsadır. 80 bin posadır. peki ucuz borsaya yatırımcı neden gelmiyor derseniz cevabı;
ekonomik olarak yıllarca düşük kur düşük faiz politikası şirketlere alıştırıp borçlandırıldı. şimdi zırt diye düşük faiz yüksek kur politikasına aniden dönüş yaparsan, geçiş sürecin olmazsa çok şirket tepe taklak olur. neden bedelli yapıyorlar! şu an bilanço üzerinde kaç tane şirket battık?
çözüm ne derseniz? siyasi düşünün. hepimiz artık ne olması gerektiğini biliyoruz.
Nerden swaplanıyor bilen var mı? Bizde swaplamak isteriz.
Levyeleri kınından çıkarma vakti geliyor mc saatinden sonra kafaya bi posta vurmazsam kaşıntım geçmez.
1,25 indirim bekleyen vardı blombergde konuşan kültür üniversitesinde hica. Alan varmış. Bir deneyek swapliyormu ?swaplamiyormu?
TL Mevduat / TL Kredi oranı %130 olmuş yine.
Makası faiz kararına kadar açık tutabilir.
okus pokus için kullanacaksa.
Sonra makası sıfırlar.
Sonra da yön bulur kendine.
Benim düşüncem aşağı yönlü olur.
Bizim borsadan sıkıldım. Bir süredir yurtdısı bir platformda demo hesapta oynuyorum. Envayi ceşit enstruman var. Hatta 24k dan Dow shortlamıstım 2500 pound kazandım :) Dow dax da ki hisseler vs her sey mevcut
Biraz daha alısayım o tarafa gecmeyi düsünüyorum.
Bugün Altında cuvalladık. PGSUS dan aldıgım hepsini oraya verdim. Para sanki sanal amk.
1690 dan shortlamıstım ama 1700 üstüne atacak gibi duruyor zalım
Viopta ciddi bi marj yarattı.. Bugün çok ciddi bi yükseliş olma ihtimali çok yüksek yüzde 4 5 civarı
para basılıyor, kredi dağıtılıyor, yardım paraları veriliyor piyasa tl doldu.
crash crash diyen bi arkadaş vardı. otobanda son sürat gidiyoruz bakalım.
Endeks flat.
Yeni saldırı için fırsat kollayacağım.
faiz kararında bunu bana verecek.
onu bana verecek mi demeliydim.
Medvig gelmiş uyarmış laf kavgası yapmayın diye hala laf sokma peşindesin Tellioğullarından Sercan , gerek yok bak yakında uzun vade cezalara başlarsın mesala yatarın ilk 1 ay , sen içerde yatarken Seferoğulları kalabalık onlar gelir sana sallar yazamadıkça okuduğunla kalıp kendini yorarsın.Yapma görüşünü yaz belindeki kuru sıkı ile belden aşağı atma :) uyarımı dikkate al aynı suçtan alınan cezalar katlanır.
Not.Dün pozisyonlarımızı kapattık , trump hamlesi ile .
Elimde sadece dün aldığım kozaalak var .
dow 22.9 aşağı kırmadıkça bistte de (ve dollye rağmen) 3-5 güne 103 küsur olur gibi görüntü
98800 ve 99300 dirençlerini geçerse yükseliş kaldığı yerden devam eder...
Geçen yıl Mart-Nisan-Mayıs aylarında 9.5 milyondan fazla turist gelmiş ülkeye. Tabi esas sezon Mayıs-Ekim arası.