+2 den ekşi 5 kim çıktı kağıttan söyleyin. Aramızda mi o Arkadaş.
Printable View
+2 den ekşi 5 kim çıktı kağıttan söyleyin. Aramızda mi o Arkadaş.
Hollanda da şirket kurulduğundan beri buradaki ilaç sayısının nasıl seyredeceğini takip ediyorum. Bugün aylar sonra 2 adet arttığını gördüm. İlaçlar ise apremilast etken maddeli. Türkiye satışı Saba da LEDEZLA. Global cirosu yüksek ilacı neden Saba ya veriyorlar şeklindeki haklı serzenişler olmuştu.
Hayırlı olsun
Vakıf yat devre kesecek şekilde
sağ cepten sol cebe geçirdi
alttaki alımların tümü
vak_yat aitti
amaç panik yaratmak
bunu da başardı
sonda tabana kadar sadece 7000 lot
ülkemizin her alanında olduğu gibi
burada da kumpanya ve kumpanyacılar
mevcut pislik paçalar dan akıyor
kalmıstı (yani %10)
vak _yat yaklaşık180 bin lotu tek
kalemde verdi 170 bin lotu kendisine
aitti devre kesici işlemde yat Fin alımı
yoktu veya 3_5 lottu
alan ve satan vak_yat
yani parmak tombul değildi
devre kesildiğinde tahtada sadece
7xxx lot alıcı kalmıştı
tahta sığ olduğu için
bu şaklabanlığı yapabildi
şunu da belirteyim devre kesildiğinde
vak_yat işlem lotu 500.000 lotun
üzerinde ve alış lotu satışından fazlaydı
Bu arada butun ortaklara selamlar, uzun zamandir okuyorum topigi, kaliteli bilgiler paylasan forumdaslar var. Emekleri icin tsk ederim. Gecen sene bu fiyatlarda stoplamistim devayi bu sefer 2-3 yil bekleriz diye dusunuyorum.
https://www.importgenius.com/importers/devatis-inc
önceki gün tarihli bir sevkiyat daha olmuştur.
ürün henüz şurdaki FDA ruhsat listesidne yok:
https://www.accessdata.fda.gov/scrip...ch_product.cfm
(ikinci satıra deva holding yazınca ruhsatlaırmız görünüyor)
ancak, şurdaki listeşnin son syafasında var (ABD ruhsat başvuru listesi):
https://www.cphi-online.com/46/resou...0List-June.pdf
hayırlı olsun.. Bilgiler doğru ise, ABD pazarı Deva için hareketleniyor
tıklama bir sorun oluyor sanırım.. ekran görüntüsü.
Ek 30333
yan tahtaya aynı anda iki farklı kurumdan deniz ve yapıredi satışa robot kurmak nedir sen nasıl bir tahta yapıcısın biraz daha aldık
Hissenin Tarihsel Performansı.
Farklı bir bakış açısı kazanmak adına yararlı olabilir.
Ek 30334
Kaynak tradingview
61.40 hedef veren iş bankası senide unutmayacağız :).
işbankası mobil borsanın verdiği hedeften bahsediyorum. kendileri değil autocharist veriyor hedefleri. yersen.
bu hisseyi aldığım gün, şu an konkordato ilan eden ve tahtası kapanan megap alsaydım sadece yüzde 3 civarı bir zararım olacaktı. işte buda arge kralı, yatırımların süperman'ı devanın farkı. Yiyin efendiler yiyin aksırana tıksırana kadar yiyin yatırımcıyı Uzun bir süre yazmayacağım, yoksa artık bunlarla akraba olmak zorunda kalacam. İyi forumlar.
Senin gitmeni bekliyorlar belki,gelecek hafta başını kaldırabilir.
2023 Sürdürülebilirlik raporundan,Ek 30340
Bu başlığı şu anda 5 kişi okumaktadır. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
KAFASINAGÖREYAZAN, sdongel
forumdaki sayıya bakarsak form takibi mayıs öncesi seviyeye gelmiş görünüyor ky sayısı baya azaldı galiba
2024 yılına ait tüm bilançolar, 2025 yılının 2. çeyreğinin sonuna doğru açıklanırsa, birşeyler belirginleşir sanki. Şirketin 2024 mali durumu hakkında fikir edinmek için 2025nin ortalarını bekleyelim bakalım. Durum Kötüleşiyorsa da önümüzdeki sene sonuna doğru öğreniriz. Acelesi yok. Kısa vadede yüzde 50 kayıp yaşatsa ne olur sanki. uzun vaaaaade hissedir deva. :halay:
Saygıdeğer Üstadım,
4 gün inanılmaz bir uzun zaman dilimiydi benim için :( .
Bu durumu gözden kaçırmamanız da takdire şayandır. Birde hissemize yorumunuzu beklerim, ilaç gibi gelir yorumlarınız.
Ek olarak saygıdeğer üstad. 18.05.2024 tarihinde hisse kapanış fiyatı 78.95'ti. O günde böyle güzide bir değerlendirmeniz var.
'' Piyasa haftaya nasıl bir tepki verirse versin, işletme uzun vadede değerini bulacaktır. '' şeklinde bahsettiğiniz değeri buldu mu şirket?
Yok şirket bahsettiğiniz gerçek değeri bulmadıysa aynı cümlede kullandığınız ''uzun vade'' değerini biraz daha mı uzatalım?
Malumunuz benim uzun vade anlayışımı eleştirme cürretinde bulundunuz. Sizin gibi değerli ve isabetli fikirleri olan birinden bu konuda bilgi almak beni çok mutlu edecek.
Bunlara cevap verecek sorumluluk bilincine sahip değil iseniz, benim hakkımda müfsit yorumlarınızı kendinize saklayınız.
böyle giderse kademelerde 10krş hayali kurarken 2 kuruşa doğru gideriz.
Keyifleri yerine gelip de bilançoyu açıkladıklarında, bozulma artarak devam ederse sonuçlar vahim olacak.
İnşallah enn güzel bilançosunu açıklarda, uğradığım zararın küçük bir kısmını telafi etme imkanı sunar...
Siz ikizmisiniz hergün saçma bir mesaj yazmak zorundamısınız
Herkesin yorumu kendini bağlar. Keşke herkes en fazla saçma şey yazsa, insanları yönlendiren gerçeği yansıtmayan şeyler yazan haysiyet yoksunları var mesela. Eski yorumlarını okursan kime dediğimi ve ne demek istediğimi daha net anlarsın.
Yatırım yaptığınız firmanın hisse senedi fiyatı berbat performans gösteriyor, bu nedenle bana kurulmayın. Fıtık olursunuz.
Not:Üstadım seni ben engelledim ama sayfa yenileyince hesaptan çıkıyor. Zorunlu olarak senin yazdıklarına maruz kalıyorum. Yoksa cevap verilecek kalibrede değilsin. Cevap verdiğim için kıymetli birşey yazdığın sanrısına kapılma sakın..
Ayrıca şahsi eleştirilerini mesaj yoluyla ilet forumu kirletme. Senin kaprislerinden gına geldi.
İyi forumlar. İyiki Varsınız Saygıdeğer Üstad.
İkiz kardeşin gelmedi henüz cevap yazmadı sabah öğle akşam şirketi kötüleyip yinede ortaklığa devam eden iki kişi ilginç bir ikili artık sıkıldı insanlar sizden siz dua edin bistin en kibar insanlarının olduğu hissede yazıyor saçmalıyorsunuz bir balt biliyorsanız yazın hergün aynı keşimeleri yazıp ortamı germeyin
Kibarlıktan çıkana haddini bildirmek boynumuzun borcudur Üstadım. Kibarlıktan başka bir alternatifi yok hiçkimsenin, ''siz de'' dahil. Sizin geçmişte de yaptığınız gerçek dışı yorumlar bu hisse hakkında en azından bana ışık oldu. Birde sizin eküriniz vardı, onda yüz varmış ki daha fazla yazmaya devam etmedi.
İlginçtir ki; sizde alışkanlık oldu, hisse düşüşe başlayınca birilerine salça olup sinirini çıkarmaya çalışmak.
Ayrıca asla şirketi kötülemiyorum. Hali hazırda mevcut durumu ortaya koyan söylemlerim oldu. Hissenin mevcut durumunu, hisseyi kötülemek olarak algılıyorsan bunun sorumlusu ben değilim. Hissenin gösterdiği performans berbat. Ve bil bakalım
sorumlusu kim değil :).
Bizlere sunduğunuz bilgileriniz ve ters indikatör özelliğiniz için sonsuz minnettarım. İyiki varsınız üstadım. Ama rica ediyorum benimle savaşmayın :(. Lütfen...
Sen kimsinki senden sinirimi çıkartayım ne alaka ayrıca niye sinirleniyim borsa bu düşer çıkar ne düşüşler gördük bir planın yoksa düştülerde bazen yükselişlerde kötü olabilir mühim olan senin ne yaptığın 2 yılda anca toplarım diye düşündüğüm hisseyi son iki ayda topladım insanlar bu ara birşey yazmıyor çünkü yazılacak bir şey olduğunda yazıyor bu forumda insanlar ergen gibi tuhaf tuhaf şeyler yazılmıyor bu forumda burada yazan insanlar şirketin faaliyetleri ile ilgili bilgiler yazıyor kimse senin gibi hislerini yada hergün hissenin performansını yazmıyor herkes görüyor zaten indimi çıktımı diye gerçi tek analiz edebildiğin bu olabilir ekranda % 2 düştüğünü görmek ve gelip bunu buraya yazmak Buda birşeydie aslında işte herkesin bir kapasitesi var ekrandaki % 2 düşüşü algılayıp buraya yazabilmek Buda bir şeydir
Boşver takılma, keyfine bak.
UOTE=kazanmaliyim;6889180]okumadım ama haksızsın. neyse sen laftan anlayacak çapta ve kapasitede değilsin. Benim ne yazıp çizeceğime yine ben karar veririm bu konuda kendini boş yere yorma yıpratma :). Üstaddd :)
Tutmuş bir analizini gösterirsen sevineceğim :oleyo:[/QUOTE]
Bak bugüne kadar saçmalayıp durdunuz kimse ses etmedi insanları daha fazla kışkırtmayın siz neyin peşindesiniz hisse düşmüşmüş düşüyomuş siz rahatsızmısınız borsa yerle bir oldu koç hisseleri ortalama %40 düşmüş hisselerin çoğu tepeden %50-60 düştü sanki bütün borsa iyi bir bu hisse düşüyor sizin endeksten yada diğer hisselerden haberiniz var mı endeks mühendisliği yaptıkları 5-6 hisse var onları çıkar endeks 6-7 bin puana düşer insanları tahrik edip durmayın artık bide analiz diyor son çeyrek cirosu faliyet karı artan 10 sanayi şirketi sayamazsın bürüt kar marjı eksiye düşen bir sürü sanayi şirketi oldu devanın bilanço gelince görürsün analizler doğrumu yanlışmı bilanço gelince görürsün faaliyetlerinin iyi gittiğini bilanço gelince görürsün yurt içi pazar payını artırdığını ihracatını çift haneli artırdığını insanlar sadece bunu analiz etmeye çalışıyor hissenin nereye gideceğini kimse analiz etmiyor zaten
Kimin rahatsız olduğunu tüm forum görüyor, ne yazsak rahatsız oluyorsun. 2022 başında kchol.ne kadar,deva ne kadar otur bir araştır,biri 270 TL ye gitmiş biri 100 TL ye . Yüzde 50-60 düşenler 10-15 kat kazandiranlar hisseler. Sana ne yazsak nafile, işine gelmeyen şeylerin yazilmasından rahatsız birisin. Daha çok yazacak şey varda neyse....
QUOTE=KAFASINAGÖREYAZAN;6889238]Bak bugüne kadar saçmalayıp durdunuz kimse ses etmedi insanları daha fazla kışkırtmayın siz neyin peşindesiniz hisse düşmüşmüş düşüyomuş siz rahatsızmısınız borsa yerle bir oldu koç hisseleri ortalama %40 düşmüş hisselerin çoğu tepeden %50-60 düştü sanki bütün borsa iyi bir bu hisse düşüyor sizin endeksten yada diğer hisselerden haberiniz var mı endeks mühendisliği yaptıkları 5-6 hisse var onları çıkar endeks 6-7 bin puana düşer insanları tahrik edip durmayın artık bide analiz diyor son çeyrek cirosu faliyet karı artan 10 sanayi şirketi sayamazsın bürüt kar marjı eksiye düşen bir sürü sanayi şirketi oldu devanın bilanço gelince görürsün analizler doğrumu yanlışmı bilanço gelince görürsün faaliyetlerinin iyi gittiğini bilanço gelince görürsün yurt içi pazar payını artırdığını ihracatını çift haneli artırdığını insanlar sadece bunu analiz etmeye çalışıyor hissenin nereye gideceğini kimse analiz etmiyor zaten[/QUOTE]
[/QUOTE]
hisse kötüyse sat o zaman neyi bekliyorsun sabah öğle akşam günde 3 öğün hisseyi kötülüyorsun ama satmıyorsun bir tuhaflık yokmu sence de
biri iyi bir şey yazarsa kendine görev adledip hemen beş dakika içinde iyi yazılan yorumu kötülemek için cevap yazıyorsun kötü yazana hızır gibi yancılık yapıyorsun şimdi sende tutarsızlık yok mu