Sayfa 629/708 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. 2024 yılına ait tüm bilançolar, 2025 yılının 2. çeyreğinin sonuna doğru açıklanırsa, birşeyler belirginleşir sanki. Şirketin 2024 mali durumu hakkında fikir edinmek için 2025nin ortalarını bekleyelim bakalım. Durum Kötüleşiyorsa da önümüzdeki sene sonuna doğru öğreniriz. Acelesi yok. Kısa vadede yüzde 50 kayıp yaşatsa ne olur sanki. uzun vaaaaade hissedir deva.
    10. köyden yazıyorum.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    61.40 hedef veren iş bankası senide unutmayacağız .
    işbankası mobil borsanın verdiği hedeften bahsediyorum. kendileri değil autocharist veriyor hedefleri. yersen.

bu hisseyi aldığım gün, şu an konkordato ilan eden ve tahtası kapanan megap alsaydım sadece yüzde 3 civarı bir zararım olacaktı. işte buda arge kralı, yatırımların süperman'ı devanın farkı. Yiyin efendiler yiyin aksırana tıksırana kadar yiyin yatırımcıyı Uzun bir süre yazmayacağım, yoksa artık bunlarla akraba olmak zorunda kalacam. İyi forumlar.
    Uzun süre yazmayacağım dediğiniz 4 günmüş 😁, büyük irade 👏👏👏.

Bu şartlarda uzun vadeli yatırım da 8-10 gün arasıysa iyice boka sardık demektir.

Başarılar.

3.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Uzun süre yazmayacağım dediğiniz 4 günmüş ��, büyük irade ������.

Bu şartlarda uzun vadeli yatırım da 8-10 gün arasıysa iyice boka sardık demektir.

Başarılar.
    Saygıdeğer Üstadım,
    4 gün inanılmaz bir uzun zaman dilimiydi benim için .
    Bu durumu gözden kaçırmamanız da takdire şayandır. Birde hissemize yorumunuzu beklerim, ilaç gibi gelir yorumlarınız.

Ek olarak saygıdeğer üstad. 18.05.2024 tarihinde hisse kapanış fiyatı 78.95'ti. O günde böyle güzide bir değerlendirmeniz var.
    '' Piyasa haftaya nasıl bir tepki verirse versin, işletme uzun vadede değerini bulacaktır. '' şeklinde bahsettiğiniz değeri buldu mu şirket?
    Yok şirket bahsettiğiniz gerçek değeri bulmadıysa aynı cümlede kullandığınız ''uzun vade'' değerini biraz daha mı uzatalım?

Malumunuz benim uzun vade anlayışımı eleştirme cürretinde bulundunuz. Sizin gibi değerli ve isabetli fikirleri olan birinden bu konuda bilgi almak beni çok mutlu edecek.

Bunlara cevap verecek sorumluluk bilincine sahip değil iseniz, benim hakkımda müfsit yorumlarınızı kendinize saklayınız.
     Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Bize satırdınız hisseyi, şimdi değişim konuşmaya başladınız. ������

Genel kurula siz de katılın da, bilançonun son günlere kalmasının psikolojiniz üzerindeki negatif etkilerinden bahsediniz bari.

Bu arada, işletmenin arkasında ısrarla duran ve değerli paylaşımlarıyla diğer yatırımcılara psikolojik destekte bulunan yatırımcı arkadaşlarımızı kutlarım (“defineci†yok bunların içerisinde, “kafasınagöreyazanâ€â€™a sabırlar diliyorum). Piyasa haftaya nasıl bir tepki verirse versin, işletme uzun vadede değerini bulacaktır.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, imtiyaz (temettü) konusunda felaket tellalları sosyal medyada yine seslerini yükseltmeye başlamışlar ��, ezbere konuşup duruyorlar. Bile bile ana resime bakma konusunda direnç gösteriyorlar. Hayırlısı ….
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 10-09-2024 saat: 16:48.
    10. köyden yazıyorum.

4. böyle giderse kademelerde 10krş hayali kurarken 2 kuruşa doğru gideriz.

5. Keyifleri yerine gelip de bilançoyu açıkladıklarında, bozulma artarak devam ederse sonuçlar vahim olacak.

İnşallah enn güzel bilançosunu açıklarda, uğradığım zararın küçük bir kısmını telafi etme imkanı sunar...

6. Siz ikizmisiniz hergün saçma bir mesaj yazmak zorundamısınız

7. Herkesin yorumu kendini bağlar. Keşke herkes en fazla saçma şey yazsa, insanları yönlendiren gerçeği yansıtmayan şeyler yazan haysiyet yoksunları var mesela. Eski yorumlarını okursan kime dediğimi ve ne demek istediğimi daha net anlarsın.

Yatırım yaptığınız firmanın hisse senedi fiyatı berbat performans gösteriyor, bu nedenle bana kurulmayın. Fıtık olursunuz.

Not:Üstadım seni ben engelledim ama sayfa yenileyince hesaptan çıkıyor. Zorunlu olarak senin yazdıklarına maruz kalıyorum. Yoksa cevap verilecek kalibrede değilsin. Cevap verdiğim için kıymetli birşey yazdığın sanrısına kapılma sakın..

Ayrıca şahsi eleştirilerini mesaj yoluyla ilet forumu kirletme. Senin kaprislerinden gına geldi.

İyi forumlar. İyiki Varsınız Saygıdeğer Üstad.

8. İkiz kardeşin gelmedi henüz cevap yazmadı sabah öğle akşam şirketi kötüleyip yinede ortaklığa devam eden iki kişi ilginç bir ikili artık sıkıldı insanlar sizden siz dua edin bistin en kibar insanlarının olduğu hissede yazıyor saçmalıyorsunuz bir balt biliyorsanız yazın hergün aynı keşimeleri yazıp ortamı germeyin

Sayfa 629/708 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •