Okudugun her seye itibar etme...anladigin sey bu piyasada anlamani istedikleri seydir unutma...7 tl olan kagidi simdi toplama yerine getirdiler...5 den asagi vermem
Printable View
Okudugun her seye itibar etme...anladigin sey bu piyasada anlamani istedikleri seydir unutma...7 tl olan kagidi simdi toplama yerine getirdiler...5 den asagi vermem
Arsa tapusunu bile kendi uzerine degil yegenine dayisina yapanlari bilirim...hele borsada oooo...numara cokkk
Sermaye 237 milyon , özsermaye 53 milyon. 9 Aylık zarar 49 Milyon. Hisse defter değeri 0,25 TL. Hisselerin % 96 sı halka kilitlenmiş. Bu hisse de yükselirse ben artık borsada birşey bilmiyorum diyeceğim. Beklentim , orta ve uzun vadede 0,30 TL. lere düşmesidir. İnşallah yanılırım da , canı yanmış yatırımcılar paralarını kurtarırlar.
Nıbaş ile cemaş 'ın sahibi aynı kişilermi ? Yada aralarında bir bağ var mı ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa mantik yaniltma yeridir....herkesin gordugu para etmiyor...nibas da cemas da patron ayni elbette...nibas operasyonu bitince cemas rizanin yeni gozdesi olur...belki toplatiyordur da...kapa aliyorum diye bildirim yapmaz herhalde...
Bence Rıza’dan yatırımcıların kurtulma yolları;
1- Şirket makine parkını yenilemiş.
2- Yerli otomobilde ekipman ve yedek parça tedarikçisi olabilir.
3- Savunma sanayisinde yerli tank yapımında ekipman ve yedek parça tedarikçisi olabilir.
4- İmtiyazlı hisse yoktur.
5- % 96 halka açık olduğundan dolayı Galip Ağa gibi geleceğe yatırım yapacak birilerin borsadan Şirketi ele geçirme operasyonun başlangıcı olabilirse Rızadan kurtulabilinir.
6- Borsada genele bakıldığında; şirket patronları şirketlerine yatırım yapanları yıllardır finansman kaynağı gibi görüyor. Hep onlardan almış.
7- borsa patronlar Grup şirketlerine istediği parayı bir formül ile aktarabiliyor.
8- borsadaki şirketleri zarar ederken bağlı ortaklıklarına ve iştiraklerine bir formül ile para aktarımı olabiliyor.
9- Beddua edenlerin haddi hesabı yok.
10- vb yazdıkça bitmez. Borsa geneline bakıldığında Finans terörüne dur demeden borsa yatırım yeri değil kumar yerinden farksız olmaktadır.
11- Bence borsa şirketlerine yatırım yapmak yerine parayı faize bağlamak en iyi sağlam yatırım aracıdır.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +225, ortalama tahmin ise +205 puan oldu.
Foreks'in 62 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +601 puan olurken, en düşük beklenti -291 uan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 62 analistin 57'si pozitif, 5'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +225
Ortalama : +205
Maksimum : +601
Minimum : -291
Katılımcı: 62[(+)57(-)5]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(16/01/2019 - 09:25:29)
Tam iyi bir baslangic yapmisti kı nibas dikkkat cekti...oraya yoneldiler
..
Hadi bakalım Çemaş sen de yap bi BEYAZ lık...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nibas in yarisini yapsa yeter..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nibas 1 tl nin altina inmesi lazim yani bunlar danisikli dovus nezaman olacagini sahipleri biliyor gerisi hava civa denk gelen koselik. Yukarda alanlarda mezarlik oluyor...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi DERINLIK atacak yok mu dostlar hele bi yardim
Kimse derinliğine bakmaya cesaret edemiyor. Dibi o kadar derin ki[emoji4]
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi %5 olabilir.
Bence bu Nibaş haberi grubu iyi bi silkeler...sonra biraz daha haber bekleyip temkinli olunmalı çünkü SPK nın dikkatindeler..
Bence, 40 kuruş - 50 kuruş arasına çok rahat gelebilir.
Sanırım yakında buralarda gezinecektir.
Şirketin net defter değeri ortadadır. Karşınızdaki kişi finans teröristi olup SPK geçte olsa yerinde müdahale etti. Yakında şikayetler netleşir ve buraya ve ayrıca IEYHO da yasaklı haberleri gelebilir.
Bu risk varken kim ulaşılması zor parayı buraya bağlar.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +65, ortalama tahmin ise +27 puan oldu.
Foreks'in 47 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +850 puan olurken, en düşük beklenti -559 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 47 analistin 28'i pozitif, 19'u negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +65
Ortalama : +27
Maksimum : +850
Minimum : -559
Katılımcı: 47[(+)28(-)19]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(23/01/2019 - 09:22:38)
sayın serçe, yorumunuza kısmen katılmakla birlikte, yoğun miktarda cemaszedenin gözünün kağıtta olduğu aşikar, birçoğu maliyet düşürme kapsamında son mermilerini sakladıklarını değerlendriyorum. nibası elinde patlayan spekin planlarını bilemeyiz, elbette spk tarafından yakın takipte olduğu gerçeği de dikkate alındığında elinde oynayacağı ve para kazanabileceğini düşündüğü iki tool kalıyor, ieyho ve cemas. ky'nin ieyhoya yaklaşımı tıpkı nibasa olduğu gibi sınırlı ve çekimser olacaktır. ne yaparsa cemasta yapar gibime geliyor. diplerde olduğunu düşünen kyler ve potansiyel cemaszedeler ile güçlü bir takipçi sayısına sahip cemas. rızanın bunu değerlendireceğini düşünüyorum hem de kısa vadede. yatırım tavsiyesi değildir. ky çok dikkatli olmalı sahiden.
bu skk hisse bugün ya da yarın hareketlenecek, yükseldikçe ky azalacak. referansım herhangi bir grafik ya da ölçüm değil, bunların orço olması
Sent from my iPad using hisse.net
Defter değeri 3 liranın üzerinde, hisse değeri ,80 kr. Hisse değeri En az 5, 6 lira olması lazım. Sen defter değeri olarak neyi kast ettin. PD/DD degilmi değer.3.56 şu an.
Venus E3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size katılıyorum. Ieyho da denizdeki malları hariç diğer kurumlardaki maliyetleri yüksek. üstelik bu hisseden kurtulmak isteyen sayısı oldukça fazla. kol kesilecek yerde kesecek insan fazla. şimdi satsalar omuzdan gidiyor. o yüzden bilindik aracılar top çeviriyor
YTD
alış ve satış kademelerindeki milyon lotlar her zamanki gibi sahte. karşılıklı havlıyor gibiler, ısırmak yok. Rıza ve sürüsü artık tek değil çoklu aracılarla çalışıyor. eskilere ziraat, global, piramit,yapı kredi gibilerini ekledi
Sent from my iPad using hisse.net
yarım saattir cemas, ieyho ve nibasın 12 yıllık grafiklerine bakıyorum, gözlerim dürbün oldu:) neyse dikkatimi çeken bişey var, ieyho ve nibas sahiden çöp, hareketsiz yıllarca seyreden bir yapı, oysa cemas nispeten çok farklı, özellikle son üç yıl (2018 martı hariç) öyle sağlıklı hareket etmiş ki. üreten, bacası tüten bir firmanın bilançolarında zarar gösterilmesi art niyet kokuyor, ama tüm bunlara rağmen bahsettiğim gibi son 3 yılı, sağlam oturmuş firmaların hisselerinin hareketlerini aratmıyor. bu açıdan bakıldığında bu hissenin yatırımcı hissesi olmadığını kim iddia edebilir? deli saçması fikirlerim yatırım tavsiyesi değildir.
Ieyho ve Nibas siskin pahali son 3 ay yükseldiler.Ieyho da da agresiv alimlar oldu.Cemasin da grafikte altinda daha bosluk oldugunu goruyorum.Bence 3 hisse icin temkinli beklemede kalin.Her harekete atlamayin.Cemas Ucuz Ieyho 0.29 dan geldi pahali diye etiketlemek dogru degil.Kesin olan bir sey var ki bu 2 si nin biri gidecek.Kim bilir...götürecek olan bilir...
Bu nasıl bi kâğıt arkadaşlar biktirdi valla yahu 2 haftadır endeks uçtu bu hain kagit kimildamiyor ya
Uzak durulmasi gerekli
yatirim tavsiyesi degildir.
ula global ve pramitteki nnoşlr 2 dir 84 de götürüp tekrar 81.eh bu sefer ben de yakaladım sizi.yarında yapın emi