Sayfa 629/918 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

ANKET-BIST100 Endeksi'nin yatay bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin +65, ortalama tahmin ise +27 puan oldu.
    Foreks'in 47 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +850 puan olurken, en düşük beklenti -559 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 47 analistin 28'i pozitif, 19'u negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +65
    Ortalama : +27
    Maksimum : +850
    Minimum : -559
    Katılımcı: 47[(+)28(-)19]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(23/01/2019 - 09:22:38)

2.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Eksi %5 olabilir.
    Germesen milleti ...

3.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Bence, 40 kuruş - 50 kuruş arasına çok rahat gelebilir.

Sanırım yakında buralarda gezinecektir.

Şirketin net defter değeri ortadadır. Karşınızdaki kişi finans teröristi olup SPK geçte olsa yerinde müdahale etti. Yakında şikayetler netleşir ve buraya ve ayrıca IEYHO da yasaklı haberleri gelebilir.

Bu risk varken kim ulaşılması zor parayı buraya bağlar.
    sayın serçe, yorumunuza kısmen katılmakla birlikte, yoğun miktarda cemaszedenin gözünün kağıtta olduğu aşikar, birçoğu maliyet düşürme kapsamında son mermilerini sakladıklarını değerlendriyorum. nibası elinde patlayan spekin planlarını bilemeyiz, elbette spk tarafından yakın takipte olduğu gerçeği de dikkate alındığında elinde oynayacağı ve para kazanabileceğini düşündüğü iki tool kalıyor, ieyho ve cemas. ky'nin ieyhoya yaklaşımı tıpkı nibasa olduğu gibi sınırlı ve çekimser olacaktır. ne yaparsa cemasta yapar gibime geliyor. diplerde olduğunu düşünen kyler ve potansiyel cemaszedeler ile güçlü bir takipçi sayısına sahip cemas. rızanın bunu değerlendireceğini düşünüyorum hem de kısa vadede. yatırım tavsiyesi değildir. ky çok dikkatli olmalı sahiden.

4.  Alıntı Originally Posted by yavuzas Yazıyı Oku
    sayın serçe, yorumunuza kısmen katılmakla birlikte, yoğun miktarda cemaszedenin gözünün kağıtta olduğu aşikar, birçoğu maliyet düşürme kapsamında son mermilerini sakladıklarını değerlendriyorum. nibası elinde patlayan spekin planlarını bilemeyiz, elbette spk tarafından yakın takipte olduğu gerçeği de dikkate alındığında elinde oynayacağı ve para kazanabileceğini düşündüğü iki tool kalıyor, ieyho ve cemas. ky'nin ieyhoya yaklaşımı tıpkı nibasa olduğu gibi sınırlı ve çekimser olacaktır. ne yaparsa cemasta yapar gibime geliyor. diplerde olduğunu düşünen kyler ve potansiyel cemaszedeler ile güçlü bir takipçi sayısına sahip cemas. rızanın bunu değerlendireceğini düşünüyorum hem de kısa vadede. yatırım tavsiyesi değildir. ky çok dikkatli olmalı sahiden.
    Aynen katılıyorum size iyi fikirler ozetlemissin Tebrikler çünkü 0.77 ve üzerinde bayadir durdu ve salmadi inanıyorum yakın zamanda 1 lerin üzerine atacaktir ınsallah YTD

5. bu skk hisse bugün ya da yarın hareketlenecek, yükseldikçe ky azalacak. referansım herhangi bir grafik ya da ölçüm değil, bunların orço olması

Sent from my iPad using hisse.net

6.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku

Şirketin net defter değeri ortadadır. Karşınızdaki kişi finans teröristi olup SPK geçte olsa yerinde müdahale etti. Yakında şikayetler netleşir ve buraya ve ayrıca IEYHO da yasaklı haberleri gelebilir.

Defter değeri 3 liranın üzerinde, hisse değeri ,80 kr. Hisse değeri En az 5, 6 lira olması lazım. Sen defter değeri olarak neyi kast ettin. PD/DD degilmi değer.3.56 şu an.

Venus E3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku

Bu gibi yorumlar çoğaldıkça - kasıtlı olduğunu düşünüyorum- hissenin toparlanma zamanı yaklaşıyor diye algılıyorum. Bu kalemlerin belli amaç ve kişilere hizmet ettiğine çok şahit olduk

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by yavuzas Yazıyı Oku
    Size katılıyorum. Ieyho da denizdeki malları hariç diğer kurumlardaki maliyetleri yüksek. üstelik bu hisseden kurtulmak isteyen sayısı oldukça fazla. kol kesilecek yerde kesecek insan fazla. şimdi satsalar omuzdan gidiyor. o yüzden bilindik aracılar top çeviriyor

YTD

Sayfa 629/918 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •