Mehtap 1 ikinci siz.
Benzer iddialarda bulunuyorsunuz sürekli.
Oda yavaş sistemle gorunmezsiniz yavaş sistemle kazanabilirsiniz gözümüz yükseklerde olmasın vb tarzında deliksiz iddialarda bulunuyordu ama kendiside sistem yazmaya çalışıyordu ?
Ben bu tarz pala kontra gulyabani her neyse bu kişinin kendi beynimizin hayal gucu olduğunu düşünüyorum.
Birşeyler istediğimiz gibi gitmez ama suçlu birini bulmanız gerekir. Hisse senedinde olsa ali veli derdiniz belki ama viopta sistemciyseniz ya karşı sistem yada pala diyeceksiniz.
Ben mükemmel sistem tasarladim çünkü ben hata yapmam yapmasında beni batıran kontra adında bir robottur evet kesin o batırdı çünkü ben en mükemmeli yarattım çünkü ben asla hata yapmam. Mantığı sizi basari yerine diz çöktürüp kontranin onun eğilir kalırsınız.
Madem boyle bir tespitiniz var niçin diz çökmek yerine meydan okumuyorsunuz sonuçta o sizin sisteminizi cozebiliyorsa sizde onu Cozebilirsiniz benim anladığım cozmussunuz de.
Niçin olmaz bu is demek yerine ben sunu tespit ettim bunu biz terse getirmek için Nasil bir algoritma yazmaliyiz bu kontradan kurtulmak için fikirlerinizi nelerdir sorusu yerine ?
Kontra sizi bitirir sizde diz cokun diyorsunuz ?
Bas kaldiralim gelin birlikte bu kontranin hakkından.gelelim ?