Sayfa 126/189 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Ona deneyim diyelim. Ben de daha önce piyasada karşı biri var pala var diyene paranoyak derdim. kişi mi bilmem ama karşı bir güç var. Defalarca yüksek montanla test ettim ve tersime oynayan bir robot olduğunu deneyimledim buna kendimce kontra robot diyorum bir başkası pala diyor artık adına siz ne derseniz diyin ama bu yapı para kazandırmıyor. uzun süredir piyasadaysanız bu gücün radarına elbet giriyorsunuz. Belki az işlem yaparsanız radarından kurtulma şansınız olabilir.
    Mehtap 1 ikinci siz.

Benzer iddialarda bulunuyorsunuz sürekli.

Oda yavaş sistemle gorunmezsiniz yavaş sistemle kazanabilirsiniz gözümüz yükseklerde olmasın vb tarzında deliksiz iddialarda bulunuyordu ama kendiside sistem yazmaya çalışıyordu ?

Ben bu tarz pala kontra gulyabani her neyse bu kişinin kendi beynimizin hayal gucu olduğunu düşünüyorum.

Birşeyler istediğimiz gibi gitmez ama suçlu birini bulmanız gerekir. Hisse senedinde olsa ali veli derdiniz belki ama viopta sistemciyseniz ya karşı sistem yada pala diyeceksiniz.

Ben mükemmel sistem tasarladim çünkü ben hata yapmam yapmasında beni batıran kontra adında bir robottur evet kesin o batırdı çünkü ben en mükemmeli yarattım çünkü ben asla hata yapmam. Mantığı sizi basari yerine diz çöktürüp kontranin onun eğilir kalırsınız.

Madem boyle bir tespitiniz var niçin diz çökmek yerine meydan okumuyorsunuz sonuçta o sizin sisteminizi cozebiliyorsa sizde onu Cozebilirsiniz benim anladığım cozmussunuz de.

Niçin olmaz bu is demek yerine ben sunu tespit ettim bunu biz terse getirmek için Nasil bir algoritma yazmaliyiz bu kontradan kurtulmak için fikirlerinizi nelerdir sorusu yerine ?

Kontra sizi bitirir sizde diz cokun diyorsunuz ?

Bas kaldiralim gelin birlikte bu kontranin hakkından.gelelim ?
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2. 0 toplamlı bir oyun okey birilerinin kaybetmesi şart hem fikirim.

Fakat piyasaya bir etrafiniza bakin o kadar manasız anlamsız alış satış yapan adamlar var ki.

İnanamiyorsunuz. Kendinizi palanın yerine koyun palanın sistemini yada çarpma hareketini Nasil yaptığını açıklamaya çalışın.

Açıklayamiyorsunuz. Aciklayamadigim bir yapının var olduğuna Nasil inaniyorsunuz ? Pala vardır e Nasil işlem yapar abi

Bizde pala olalım hadi açıkla ? Bir şekilde yapıyordur orasını sorma abi osman nerden bilecek ben bu kişinin varlığını ?

Birde merak ettim size 2 sene batıran sisteminizi nasılsa su anda kullanmıyor sunuz.

Sakıncası yoksa Nasil işlem yaptığını hangi karışımlarda işlem yaptığını parametrelerine kadar söyler misiniz.

Bir incelemek istiyorum acaba sorun sizin robottami paladami diye
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

3. Erhan ben senin gibi uzun uzadıya yazamam şu an bile meşgul olmama rağmen cevap yazıyorum.
    Ben de senin gibi kişisel gelişim hikayelerine (şu an onlara kişisel gelişim zırvaları diyorum) inanırdım hatta kendi beceremediği için bok atıyor falan derdim kardeşim çalış daha iyi algo yaz falan derdim Şu anda benim gibi konuşanlara bırak bu zırvalıkları derdim sonunda bu kontra ile baş edilemeyeceğini uzun yıllar sonra deneyimledim.
    Şu söylediklerimi bana daha önce söyleyenlere ben de aynı senin gibi benzer tepkiyi verirdim çünkü umut güzel birşey ve sen umudunu kıranların gerçeklerini görmemek istiyorsun. O da senin seçimin. mehtapkarayol u özellikle siyasi nedenlerden dolayı ben de sevmem ama birini sevmemek onun her dediğinin yanlış olacağı anlamına gelmez.

Neyse 2 yıl sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. İnşallah iddiamı çürütürsün diyeceğim ama zannetmiyorum

4. Rastgele grafik adındaki programı düzenlettirdim.

Ben bu isin arge tarafına önem veriyorum.

Herkesin düşüncesi benim için önemli bana artı bir değer katar yolumda ilerlemesi sağlar kimseyi bu yönüyle kucumsemiyorum.

Ama tecribelerinizi delillerle ispatlayarak yapmalısınız ki bizim gibi insanlara birşeyler kazandırmış olun.

Kimseye saygısızlık etmek gibi bir niyette değilim.

Hatta keşke sizin gibi farklı insanlarda gelse bu isin olmayacağı hakkında ispatlı ve delillere dayalı konuşmada bizde buna gore yolumuzu cizsek.

Fakat sizinki bir iddia ile sinirli kalıyor.

İnanmamizi Nasil bekliyorsunuz

Niyetinizin kotu olmadığının farkındayım.

Ama kendini benim yerime koy sen ne derdin Tmm sen doğru diyorsundur deyip birakirmiydin sistemini

Üstelik kar ederken. Yoksa bana ispatlayin mi derdiniz

5.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Erhan piyasa yapicinin, vivatraderin dedigi gibi olmasa da bu tip robotlari var oldugunu bwn de dusunuyorum.olmamasi anormal. Bu sifir toplamli oyun..ama bu tum robotlari her zaman terse getirmek uzerine deil, bunu belli zamanda yapabilse bile, nutrackerin dedigi gibi surdurulebilir olmadigi icin her zaman yapmaz yapamaz. Ky pes noktasini bulmaya disiplinini bozmaya yoneliktir bu.
    Bu likit piyasalarda cok daha tehlikeli bi girisim.zira bieden fazla buyuk oyuncunun oldugu piyasalarda bunu ypan grup av durumuna da dusecegini bilir. Ama bizim piyasa son 2 yildir likiditesi ve cesitliligi yok.
    Aynen öyle, disiplini bozmaya genel algının beklentinin tersine hareket etmeye, belirli zamanlarda beklenmedik ters hızlı/yavaş hareketler yapmaya ve robotları, manuelcileri, küçük yatırımcıyı, büyük yatırımcıyı piyasadaki herkesi terse yatırmaya zarar ettirmeye yönelik bir çok strateji çalıştıran robot, algo ve/veya büyük para, pala her ne derseniz piyasa oyuncuları yapıcıları tabiki var. Ve bir çoğu aynı anda bir şeyler yapmaya çalışıyor aynı platformda yarışıyor.

Buranın kuralı bu, sistemlerin algoritmaların, her türlü yaklaşımın savaş meydanı.

Ama bu iş ahmetin mehmetin 20 kontratını takip etmek, üzerine oynamak değil, bu mümkünde değil.
    Bu kadar çok katılımcının olduğu irili ufaklı yatırımcının olduğu bir yerde, herkesin farklı seviyelerden farklı yönlerde pozisyon açtığı bir ortamda onu terse yatırayım bunu sıkıştırayım yapmak büyük hata olur adamı ipe götürür. Stradivarius'un dediği gibi en büyük av olur, şamar oğlanına döner tokat manyağı olur.

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    0 toplamlı bir oyun okey birilerinin kaybetmesi şart hem fikirim.

Fakat piyasaya bir etrafiniza bakin o kadar manasız anlamsız alış satış yapan adamlar var ki.

İnanamiyorsunuz. Kendinizi palanın yerine koyun palanın sistemini yada çarpma hareketini Nasil yaptığını açıklamaya çalışın.

Açıklayamiyorsunuz. Aciklayamadigim bir yapının var olduğuna Nasil inaniyorsunuz ? Pala vardır e Nasil işlem yapar abi

Bizde pala olalım hadi açıkla ? Bir şekilde yapıyordur orasını sorma abi osman nerden bilecek ben bu kişinin varlığını ?

Birde merak ettim size 2 sene batıran sisteminizi nasılsa su anda kullanmıyor sunuz.

Sakıncası yoksa Nasil işlem yaptığını hangi karışımlarda işlem yaptığını parametrelerine kadar söyler misiniz.

Bir incelemek istiyorum acaba sorun sizin robottami paladami diye
    erhan hocam her ne kadar vivatrader cok genellemeci konussa da , finans piyasalari av avci ilikisinde yurur dolayisiyla hayatta kalan "simdilik" kazanir. o acidan senin yanlisi nerde diye sordugun, hersene yuzde 15 olan algoritma 3 kaldiracla kullanilirsa olacak sey aslinda olmaz. kaldirac olayi cok tehlikeli , hele yeni gelenler icin cok buyuk hayaller vadediyor.
    yeterince buyukluge sahip sistemci toplulugunun av bulamayan yirticilar(pala piyasa yapici, herif vs) icin istah kabartmasi kadar dogal bisey yok.
    bang bang you shot me down..

7. Simdi bu rastgele grafik programına niye yaptırdım Parama kiyip

Gelecek benim için rastgele grafik buradan olsuturacagim grafiklerle su anki sistemini koyup ne ürettiğine bakacağım

Mevcut viopta yaptığım.sistemlerin bu rastgele grafikte ne ürettiğine bakacağım Bazi çıkarımlar elde etmiş olacağım

geceye long girenler için. gününüz nasıl geçti diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum

Sayfa 126/189 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •